AlzaBoxy Q1 Shop roku

DANDY Styling Gift Bag

Termékkatalógus
DANDY Styling Gift Bag
Hajápoló szett - tartalma: sampon 300 ml, Sculpture Gel hajfixáló 150 ml, Haj Spray Extra Száraz 300 ml
Kód:  HOL662 Termékszám:  0764460596267

DANDY Styling Gift Bag

Szerezd meg magadnak vagy szeretteidnek a tökéletes szakáll- és hajápoló ajándékcsomagot a Dandy-től, a Hair Niamh Concept Laboratories szakáll- és hajápoló márkájától. A DANDY termékek tökéletesen átgondoltak és olyan férfiakat szolgálnak ki, akik ki akarnak tűnni, stílusos termékeket keresnek, és nem elégednek meg a sztereotípiákkal. Minden termék prémium, finomított luxushatóanyagokat tartalmaz, amelyek a tökéletes formázás mellett biztosítják a bőrnek, szakállnak és hajnak egészségét. A DANDY Styling Gift Bag készlet egy komplett szettet kínál a tökéletes frizurához. Az ajándékcsomag sampont, hajformázó gélt és gyorsan száradó hajlakkot tartalmaz. A Styling Gif Bag kiváló ajándék szeretteid számára. 

A DANDY Styling Gift Bag kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A DANDY bemutatja a tökéletes haj- és szakállápoláshoz szükséges termékeket

    A DANDY Beard Gift Bag férfiaknak szánt sampont, formázó gélt és hajlakkot tartalmaz
    A Dandy márka a Hair Niamh Concept világszínvonalú laboratóriumaiból származik
    A termék összetevői kiváló minőségűek és ápolnak
    A Beard&Hair sampon megkönnyíti a haj és a szakáll kifésülését
    A DANDY Sculpture Gel beállítja frizurát
    Az Extra Dry Fixing Hair Spray segít bármilyen frizura elkészítésében professzionális eredménnyel
    A DANDY Styling Gift Bag nagyszerű ajándékként szolgál

Próbáld ki a DANDY Beard&Hair sampon hatásait

Uraim, a DANDY kozmetikai márka bemutatja az argánolajjal dúsított Beard & Hair Shampoo szakáll- és hajsampont. A termék nagyszerűen hidratál és helyreállítja a fejbőr, a szakáll és a haj megfelelő nedvesség-egyensúlyát. A hidratáltságot és rugalmasságot a lenmag és a Baobao növény kivonata biztosítja. A sampon enyhíti az irritációt és a viszketést, és megelőzi a bőrpírt. Alkalmazásával a szakáll könnyen fésülhetővé válik. A gyengéd, nem irritáló illat egyenesen meg fog lepni. Az eredmény puha, fényes és egészséges megjelenésű haj és szakáll! 

Alkalmazás: 
Vidd fel a terméket a szükséges mennyiségben a nedves hajra és szakállra, majd langyos vízzel öblítsd le.

A tökéletes frizura a DANDY Sculpture géllel

A DANDY Sculpture Gel Extra Fixáló Gél soha nem hagy cserben, minden helyzetben erőt és energiát ad a frizurának. A benne lévő hialuronsavnak köszönhetően antioxidáns és élénkítő hatású. A gél nem hagy maradványokat vagy szennyeződéseket a hajban, és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat. A Dandy géllel egész napra beállíthatod a tökéletes frizurádat.

Aktív összetevők: 
Hialuronsav - megtartja a nedvességet a bőrben, megakadályozza a kiszáradást, erős és fényes hajat eredményez.

Alkalmazás: 
Vidd fel a kívánt mennyiséget a száraz hajra, majd készítsd el a kívánt frizurád. 

A DANDY Hajspray Extra Dry professzionális ápolást és formát biztosít

A DANDY Extra Dry Fixing Hair Spray férfiaknak ideális bármilyen frizura elkészítéséhez professzionális eredménnyel. Mindenki számára nélkülözhetetlen, aki olyan frizurát szeretne megalkotni, amely hosszú távú rögzítést igényel. A speciális Extra Dry formulának köszönhetően a lakk azonnal megszárad, megtartja a frizura formáját, sőt, védi a hajat a nedvességtől és a göndörödéstől. A hajlakk összetétele hialuronsavval és Baobab olajával gazdagított, amely gondoskodik a haj erejéről, táplálásáról és hidratálásáról, valamint javítja a hajszálak védelmét a környezet káros hatásaival szemben. A lakknak kellemes, finom illata van, ami a minőséget és a saját stílust kedvelő férfiak számára tökéletes termékké teszi.

Aktív összetevők:

  • Formule Extra Dry - extra formula a haj azonnali száradásához és a haj rögzítésének extrém kontrolljához, a hajlakk minimális vizet tartalmaz.
  • Hialuronsav - nagy mennyiségű vizet köt meg, fokozza a haj erejét és rugalmasságát, elősegíti az új kollagén és a rugalmas rostok képződését, táplálja a hajat, belülről simítja és hidratálja a hajszálakat, segít megelőzni és leküzdeni a kiszáradást, fényt ad
  • Baobab olaja - D-, E- és F-vitamint, pro-A-vitamint, esszenciális zsírsavakat, szterolokat és antioxidánsokat, valamint nagy arányban Omega 6 és Omega 9 zsírsavakat tartalmaz, védi a hajat a hőtől, a naptól és a száraz környezettől, megakadályozza a haj kiszáradását és további sérülését a zord kültéri környezet által, védi a hajat a hőkezelések során, visszaadja a puhaságot, simaságot és fényt

Alkalmazás:
Minden használat előtt alaposan rázd fel a flakont. Permetezd a kívánt mennyiséget a száraz hajra 20-30 cm-es távolságból.


Összetétel

Sampon:
Víz, SLS, Acrylates Copolymer, Kaprikus cliceridek, Parfüm, Polyquaternuim-16, Adansonia Digitata olaj (Baobab olaj), Linum Usitassimum olaj (lenmagolaj), Argania Spinosa magolaj (argánolaj), T rietanolamin, Phenoxyethanol, benzoesav, dehidroecetsav, Ethylhexylglycerin, Limonene.

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Használat
Férfiaknak Kész!
Típus
Férfi Kész!
Típus
Hajápolás Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Használat

Használat
Férfiaknak Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Hajápolás Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DANDY Styling Gift Bag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DANDY Styling Gift Bag. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DANDY Styling Gift Bag.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ