Akvizice ApF HU Shop roku

MOZA Slypod Pro Master Kit

Termékkatalógus
MOZA Slypod Pro Master Kit
5 1 értékelés
Stabilizátor - fényképezőgépekhez, teherbírása: 6000 g, akkumulátor élettartama: 5,5 óra, rögzítés típusa: 1/4"-os csavar, WiFi és Bluetooth, teleszkópikus nyél és tripod állvány
Kód:  Mo21za02 Termékszám:  SPD12

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MOZA Slypod Pro Master Kit

Moza Slypod Pro Master Kit motoros stabilizátor

A Moza Slypod E stabilizátor a motoros segítőtársad lesz a kreatív felvételek egyszerű elkészítéséhez. Rendkívül sima mozgással képes vízszintes irányban elcsúsztatni a kamerát. A Slypod Pro Master Kit egylábú állványként is használható, így a világ minden érdekes szegletét felfedezheted.

A Moza Slypod Pro Master Kit stabilizátor innovációja

A Moza Slypod Pro Master Kit stabilizátor 53 cm-rel meghosszabbítható, így a teljes hossza 138 cm. Arca-swiss gyorskioldó rendszerrel és továbbfejlesztett kialakítású, forgatható, dönthető fejjel rendelkezik.

A Moza Slypod Pro Master Kit stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • A MOZA Slypod Pro Master Kit a motoros stabilizátorok közé tartozik
  • Egylábú állványként is működik
  • Teljes hossza 138 cm
  • A stabilizátor szénszálakból készült
  • Tömege mindössze 1 460 g
  • 6 kg-os függőleges és 3,5 kg-os vízszintes terhelést képes kezelni
  • Egy praktikus táskában érkezik
  • Az akkumulátor akár 5,5 órán át tud működni
  • Az állvány egy külső power bankről is táplálható

Nincs több elveszett pillanat

A MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátor bármilyen szögben és kamerapozícióban elhelyezhető, így még a legnehezebb körülmények között is bármilyen pillanatot megörökíthetsz. Lehetetlen szögből és magasságból is készíthetsz felvételeket. A MOZA Master alkalmazással összekapcsolhatja a stabilizátort a Moza Aircross 2 készülékkel, és ezzel 4 tengelyes mozgásvezérlést kapsz. Mostantól korlátlanok a kreatív lehetőségeid.

Erőteljes, robusztus és könnyű

A MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátor szénszálakból készült, amelyek erősek, mégis könnyűek. A könnyen hordozható állvány tömege mindössze 1460 g, így nem fogja megterhelni a hátizsákodat. A MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátor a Mars Rover márka meghajtómotor technológiájával ellátott motorral rendelkezik. Ennek köszönhetően a stabilizátor 6 kg függőleges és 3,5 kg vízszintes terhelést képes kezelni. Mindössze 10 mikroszekundum alatt felgyorsul 0-ról 10 000 fordulat/percre.

A mesterséges intelligencia által irányított mozgások

A MOZA Master alkalmazásban beprogramozhatod a kamera távolságát, sebességét és gyorsulását, a mesterséges intelligencia pedig végrehajtja helyetted. Mindig időben és zökkenőmentesen. A mozgást különböző szegmensekre oszthatod. Mindegyikre programozható egyedi távolság, idő és mozgásirány. Az alkalmazásban 5 különböző szín áll készen a stabilizátoron lévő indikátor számára. Válassz a saját preferenciáidnak megfelelően. A STEP Timelapse felületen beprogramozhatod az egyes lépések hosszát és idejét.

Tartós kialakítás

Kompakt méretének és a mellékelt praktikus hordtáskának köszönhetően bárhová magaddal viheted a MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátort. A táska esőálló, így az állvány és a tartozékok mindig biztonságban lesznek. Maga az állvány szél-, homok- és porálló.


A MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátor korlátlan tápellátása

A MOZA Slypod Pro Master Kit professzionális stabilizátor beépített akkumulátorral van felszerelve, amely akár 5,5 órán át is üzemel. Az állvány egyidejűleg egy külső eszközről, például egy power bankről is táplálható.



A MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátor csomagjának tartalma

  • MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátor
  • Háromlábú állvány
  • Hordozótáska
  • Dobozok
  • Pan-and-Tilt fej

Paraméterek

Ajánlott használat

Kompatibilis készülék
Fényképezőgép Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
WiFi, Bluetooth Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MOZA Slypod Pro Master Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOZA Slypod Pro Master Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MOZA Slypod Pro Master Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MOZA Slypod Pro Master Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MOZA Slypod Pro Master Kit.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ