Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

SONETT Gépi mosogatószer 1,5 kg

Termékkatalógus
SONETT Gépi mosogatószer 1,5 kg
2,7 3 értékelés
Öko mosogatógép por - elmosogatja az edényeket nem kíméli a zsíros foltokat és a rászáradt ételmaradékokat sem
4 390 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MYC266 Termékszám:  4007547402300 Gyártó honlapja:
SONETT Gépi mosogatószer 1,5 kg 4 390 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

SONETT Gépi mosogatószer 1,5 kg

A SONETT öko mosogatógép mosópor ideális az olyan személyek számára, akik nem csak tökéletesen elmosott étkészletre vágynak, hanem gondolnak a természetre is. Ez a mosópor 100%-ig természetes és teljesen biológiailag lebomló. Másik nagy előnye, hogy minden bizonnyal lenyűgöz, amikor a tiszta és ragyogóan fényes edényeket pakolod ki a mosogatógépből. Hatékonyan távolítja el a zsírfoltokat és az odaszáradt ételmaradékokat, mindezt olyan nemkívánatos kémiai adalékanyagok nélkül, mint például az enzimek, foszfátok, felületaktív anyagok és agresszív klór alapú folteltávolítók. A SONETT mosogatógép mosópor azonban korlátozott felhasználású, hiszen nem alkalmas az ezüst, a kézzel festett porcelán és az ólomkristály edényekhez. A legjobb eredmények érdekében használd az öko mosogatógép sóval és folyékony öblítővel együtt.

A SONETT öko mosogatógép mosópor főbb jellemzői

  • 100%-ig természetes SONETT mosogatógép mosópor
  • Tökéletesen tisztítja meg az edényeket a zsírfoltoktól és az odaszáradt ételmaradványoktól
  • Kémiai adalékanyagoktól, például enzimektől, foszfátoktól, felületaktív anyagoktól és agresszív klór-alapú folttisztítóktól mentes
  • A SONETT öko tisztítószer a vízben teljesen lebomlik
  • Ideális választás azok számára, akik törődnek a környezettel

A SONETT mosogatógép mosópor kiváló eredményeket ér el

Hogyan érnek el a SONETT öko termékek ilyen nagyszerű eredményt, hogyha nem tartalmaznak semmilyen kémiai adalékanyagot? A mosóporban található szilikátot a homok olvasztásából nyerik ki. A lúgosságának köszönhetően szappanosítja az edényeken található zsírt és könnyedén oldódik a vízben. Minden ételmaradékot könnyebben áztat és mos le. Ezt követően az asztali só és mész együtteséből keletkező nátrium hatása lép működésbe. Apró cseppekké alakítja a zsírt és a szilikátokkal együtt teljes mértékben feloldja azt. A SONETT mosogatógép mosópor emellett lágyítja a vizet és védi a mosogatógépet is. A hozzáadott citrát (a melasz fermentációja során kinyert melléktermék) összegyűjti a kalciumot a vízből és megakadályozza annak lerakódását a készüléken belül.

Biológiailag lebomló

A SONETT mosogatógép mosópor a készülék működése közben szappanná alakul. Ez elhasználódás után azonnal reakcióba lép a szennyezett vízzel. Ez a víz kalciumot tartalmaz, amely biztosítja összetételének lebomlását. Ezáltal a kalciumos szappan teljes mértékben lebomlik karbon dioxiddá és vízzé. Így a lebomlás második szakasza is teljes. A vízben nem marad más, csak cukor felületaktív anyag és kókuszolaj származék. Ezek az anyagok teljesen tiszta, növényi eredetűek, amelyek megőrzik a természetes szerkezetüket. Könnyedén gondoskodnak róluk a mikroorganizmusok, ezzel a SONETT mosószer teljesen lebomlik. Másik előnye, hogy a csomagolás egésze teljes mértékben újrahasznosítható.

Megjegyzés:
Amennyiben a mosogatógépeden lehetséges a víz lágyságának kézi beállítása, mindenképpen állítsd azt a helyi vízkeménység értéke felé. Például 16 °dH-os vízkeménység esetén állítsd be a készüléket 24 °dH-es vízkeménységi értékre.

Összetétel:
Sodium silicate, sodium citrate, sodium percarbonate, sodium carbonate, sodium metasilicate


Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Rendeltetés
Konyhába Kész!
Tömeg
1,5 kg Kész!
Termék típusa
Por Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Konyhába Kész!

Tömeg

Tömeg
1,5 kg Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Por Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SONETT Gépi mosogatószer 1,5 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SONETT Prášek do myčky 1,5 kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SONETT Prášok do umývačky 1,5 kg.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ