AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus

Termékkatalógus
Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus
4,6 23 értékelés
Tablet - 10,61" Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM680 2,4 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7700 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Kód:  NT210h9p46c6d Termékszám:  ZAAN0145CZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus Megszűnt

Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus

Ez az előnyös Lenovo Tab M10 Plus 3 10.6" (2022) tablet megbízható társad lesz, amivel sok mindent könnyedén el tudsz intézni. Lehetővé teszi az online események követését, videók és fényképek készítését, valamint használhatsz sok hasznos alkalmazást, vagy játékokat játszhatsz. A tablet 10,61" méretű kijelzővel rendelkezik, amelyet munka és tanulás céljára is használhatsz. A játékok és filmek szerelmesei is élvezni fogják. 8 magos Qualcomm Snapdragon SDM680 processzor biztosítja az összes művelet és funkció zavartalan működését. A rendszermemória kapacitása 4 GB. 128GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára. Az ilyen memória elegendő helyet biztosít a normál használathoz. A működéshez szükséges energiát 7700 mAh. USB-C csatlakozóval készült. Ez a tablet az elsőrangú Lenovo Tab sorozat része.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus ...

Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus tablet - fontos paraméterek

  • Merülj el az audiovizuális tartalmakban Lenovo tableten!
  • 8magos processzor biztosítja az összes művelet és funkció zavartalan működését
  • A RAM kapacitása 4 GB
  • 10,61" kijelzőt kapott
  • USB-C portot kínál a csatlakozáshoz
  • A praktikus Lenovo Tab sorozathoz tartozik
  • A fő kamera felbontása 8 Mpx
  • A működéshez szükséges energiát egy akkumulátor biztosítja, amelynek kapacitása 7700 mAh
  • Öt-hét órán keresztül gond nélkül működik
  • 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltést kínál
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált Adreno 610 grafikus chippel rendelkezik
  • A belső memória akár 1000 GB méretű Micro SD típusú memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel
  • A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú SIM kártya számára
  • 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalomhoz való hozzáférést, az e-mail küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és az alkalmazások megnyitását

A tablet akkumulátora nem hagy cserben

Ezen Lenovo tablet 7700 mAh kapacitású akkumulátort kínál., amely öt-hét órán keresztül könnyen kezeli a terhelést. 10 W vezetékes töltés jellemzi. Grafikus munkához, játékhoz vagy hardverigényes alkalmazások használatához a tablet Adreno 610 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik a multimédiás tartalom zökkenőmentes kezeléséhez.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus ...

A nagyszerű Lenovo tablet elegendő memóriával rendelkezik

Ezen Lenovo tablet funkcióinak és műveleteinek zavartalan működését Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer vezérli. Az Android híres a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet által kínált RAM 4 GB méretű, amellyel egyszerre játszhatsz játékokat és működtethetsz több alkalmazást. 128 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti, így ideális még a nagyon terjedelmes adatok és alkalmazások tárolására is. Abban az esetben, ha a tablet memóriája nem elegendő, kiegészítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD típusú memóriakártyával.

Ez az előnyös Lenovo tablet számos kommunikációs lehetőséget biztosít

WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. Ez egy WiFi-képes tablet: lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli internethálózatokhoz csatlakozz, ami gyors internet-hozzáférést jelent bárhol, ahol elérhető jel van. A Bluetooth technológia megkönnyíti a vezeték nélküli csatlakozást különböző vezeték nélküli eszközökhöz, megkönnyítve a vezetékes kapcsolat nélküli kommunikációt és adatmegosztást. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS továbbfejlesztett változata, amely a műholdas jeleket a földi mobilhálózatokból és referenciaállomásokból származó információkkal egészíti ki. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen akkor hasznos, ha a műholdak jele gyenge vagy szaggatott. A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú SIM kártya számára. 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb. , és gyorsan és zökkenőmentesen tölthetsz le nagy fájlokat, streamelhetsz vagy kezdeményezhetsz videohívásokat.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus ...

Örülni fogsz a hozzáadott funkcióknak

Élvezd mindennapjaidat ezzel a praktikus Lenovo tablettel! A külvilággal való kapcsolatba lépéshez nagyszerű segítség az olyan érzékelők jelenléte, mint például az előnyös giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely érzékeli a készülék helyzetét és beállítja a képernyő tájolását a minél kényelmesebb használat érdekében. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, majd automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével energiát takarít meg. A G-szenzor érzékeli a tablet mozgását a térben. Pontosan azonosítani tudja, hogy a tablet nyugalomban van, ringatózik vagy egy mozgó személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel), tok és stylus

Méret:

7,45 × 251,2 × 158,8 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

465 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző mérete
10,61" (26,95 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 2000 × 1200 Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kijelző

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 000 GB (1 024 000 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
7 700 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
10 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz Kész!
Processzor modell
Qualcomm Snapdragon SDM680 Kész!
Grafikus chip
Adreno 610 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
Gyorstöltés Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
7,45 mm (0,75 cm) Kész!
Szélesség
251,2 mm (25,12 cm) Kész!
Mélység
158,8 mm (15,88 cm) Kész!
Tömeg
465 g (0,47 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel), Tok, Stylus Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Lenovo Tab Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Ennek a terméknek "Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 128 GB + 4 GB Storm Grey LTE + Folio Case + Lenovo aktív toll" magyar nyelvű menüje is van? Előre is köszönöm! Farkas Zoltán

Kérdések és válaszok: Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus
Kiegészítők: Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 128GB + 4GB Storm Grey LTE + Folio Case + aktivní stylus Lenovo . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4 GB/128 GB sivý + Folio Case + aktívny stylus Lenovo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB grau + Folio Case + Lenovo Active Stylus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB grau + Folio Case + Lenovo Active Stylus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ