Shop roku Slevy s AP+

KORG KR55-Pro

Termékkatalógus
KORG KR55-Pro
Elektromos dob - mixer funkcióval, equalizerrel, effektekkel, rögzítés SD-kártyára, elemes tápellátás
Kód:  KRG90a09 Termékszám:  KRKR55PRO Gyártó honlapja:

KORG KR55-Pro

A KR-55 Pro a "Real Groove technológiát" használja, amely a hagyományos dobgépekkel ellentétben valódi profi dobosok által különböző tempókban rögzített adatokat használ.

A KORG KR55-Pro elektronikus dob legfontosabb jellemzői

  • Összesen 24 kiváló minőségű ritmusstílus van, amelyek pontosan úgy fognak hangzani, mintha egy élő dobos játszaná őket.
  • A hangok kiváló minősége nem romlik még a tempóváltáskor sem, így nem fogsz belefáradni a játékba ezzel a géppel.
  • Minden ritmikai stílus különböző mintákat tartalmaz: két variáció az alap sablonokon kívül, a fill-in 1 és a fill-in 2, ami azt jelenti, hogy a KR-55 Pro-n az egész dalhoz dobkíséretet lehet komponálni.
  • Teljes dobsávokat hozhatsz létre a lánc funkcióval, amely képes megjegyezni az egyes ütemek ritmikai stílusbeállításait.
  • A belső memóriában legfeljebb 30 ilyen karakterlánc tárolható, amelyek mindegyike legfeljebb 999 órajelciklus hosszúságú lehet.
  • A KR-55 Pro számos bemenetet kínál, amelyekhez különböző hangszerek csatlakoztathatók, például gitár vagy basszusgitár csatlakoztatható az INPUT 1/2 bemenethez, mikrofonbemenet csatlakoztatható az XLR-csatlakozóhoz.
  • Míg a KR-55 Pro gondoskodik a ritmusról, Te gitározhatsz, basszusgitározhatsz vagy énekelhetsz, és minden bemenethez beállítható a reverb effekt, valamint lehetőség van a hangzás további finomhangolására a TREBLE és BASS equalizerrel.
  • Az AUX INPUT támogatja a sztereó bemenetet, és digitális lejátszóhoz, billentyűzethez vagy effektmodulhoz csatlakoztatható, így akár négy csatorna is használható.

Paraméterek

Típus
Automatikus dobos Kész!
Elemek száma
24 Kész!
Dalok száma
50 Kész!
MIDI
Nem Kész!
USB
Nem Kész!

Típus

Típus
Automatikus dobos Kész!

Jellemző

Elemek száma
24 Kész!
Dalok száma
50 Kész!

Tulajdonságok

MIDI
Nem Kész!
USB
Nem Kész!
Fejhallgató csatlakozó
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KORG KR55-Pro
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KORG KR55-Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KORG KR55-Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KORG KR55-Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KORG KR55-Pro.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ