Akvizice ApF HU Shop roku

Movavi Video Editor 23 Personal (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Movavi Video Editor 23 Personal (elektronikus licenc)
Videószerkesztő program - 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg,
Kód:  SWmve23p

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Movavi Video Editor 23 Personal (elektronikus licenc) Megszűnt

Movavi Video Editor 23 Personal (elektronikus licenc)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Ha videókat szeretnél szerkeszteni, próbáld ki a Movavi Video Editor 23 Personal programot.Ez az egyik legpraktikusabb eszköz videók készítéséhez és szerkesztéséhez.Meg fogsz lepődni a fejlett kezelőszervek széles skáláján, valamint az intuitív kezelőszerveken, amelyeket még a kezdők is el tudnak sajátítani.Egyszerűen töltsd fel videóidat közvetlenül a TikTok-ra.A Movavi Video Editor 23 Personal felismeri, ha a képkockon emberek vannak, és szépen kivágja a környezetet. Mesterséges intelligencia segítségével kristálytiszta hangot hoz létre.

A Movavi Video Editor 23 Personal főbb jellemzői

  • A Movavi Video Editor 23 Personal egy praktikus eszköz videók szerkesztéséhez
  • Fejlett kezelőszervek széles skálája
  • Értékelni fogod az intuitív vezérlést
  • A Movavi Video Editor 23 Personal kezdők számára is ajánlott
  • A mesterséges intelligencia kristálytiszta hangzást hoz létre
  • Felismeri, ha emberek vannak a képen, és a környezetet kivágja

Movavi Video Editor 23 Personal automatikusan és manuálisan is működik

A Movavi Video Editor 23 Personal segítségével könnyedén készíthetsz videókat automatikusan és manuálisan is.Tudsz dolgozni a fényerő, a kontraszt, a fókusz, a telítettség változtatásaival.Vannak átmenetek,címek,matricák,keretek és feliratok.Átfedő rétegek és szűrők is rendelkezésedre állnak.Az olyan előre beállított speciális effektek, mint a Chroma Key, a Slow Motion, a Reverse és még sok más, lenyűgözik majd a nézőket.A mesterséges intelligencia segít a konkrét jelenetekkel való munkában.A Movavi Video Editor 23 Personal segítségével közvetlenül feltöltheted videóid a YouTube-ra, a Vimeóra, a TikTok-ra vagy a Google Drive-ra.

Elképesztő videószerkesztő eszközök:
Teljes körű ellenőrzést kaphatsz a videószerkesztési folyamat felett:vágás, zoomolás, fordított kép, színkorrekció és még sok egyéb.Használj átmeneteket beépített hanggal, fedd le az effekteket és filtereket, és illessz be matricákat, kereteket és feliratokat.
Használd ki a beépített intelligens funkciókat:azonnal megváltoztathatod a hátteret a videókban zöld képernyő nélkül.A mesterséges intelligencia alapú mozgáskövetés segítségével matricákat és feliratokat kapcsolhatsz a képernyő bármely pontján mozgó objektumokhoz.
Készíts saját intro-t és outro-t, és legyen személyes stílusú a projekted.A videostabilizálás javítja a képminőséget, megszünteti a fekete sávokat a függőleges felvételeknél, és megváltoztatja a képarányt, ha függőleges klipekkel dolgozol.
Egyszerű filmezés - Hagyd, hogy a Gyors mód automatikusan filmet készítsen a rögzített videókból és fényképekből.Válassz egy előre beállított témát vagy hozz létre sajátot, válassz zenét és átmeneteket, majd készíts egy csésze teát, majd dőlj hátra és élvezd az eredményt.
Intuitív hangbeállítások - Hangsávok kezelése:beállíthatod a hangerőt vagy elnémíthatod a hangot, speciális effekteket adhatsz hozzá, és az equalizerrel megváltoztathatod a frekvenciakomponenseket.Hangostsd a a hangot az új Reverberation eszközzel, és távolítsd el a háttérzajt az AI segítségével.Hozz létre dinamikus filmeket a ritmusfelismerő funkcióval:vágd ki a felvételeket, és szinkronizáld őket a zenével.
Egy szempillantás alatt javíthatod a hangzást.Húzd az effekteket az idővonalon a hang torzításához.A hang sebességét a hangszín megváltoztatása nélkül is megváltoztathatod.Állítsd be a decibelszintet, és szüntesd meg a hangerő ugrásait.

Rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer:Windows 7 / 8 / 10 / 11 frissítésekkel és telepített szervizcsomagokkal
Processzor:Intel, AMD vagy kompatibilis processzor, 1,5 GHz ajánlott:Ajánlott egy 2,8 GHz-es négymagos vagy magasabb, többmagos, 64 bites processzor:Az Intel hardveres gyorsításhoz Intel HD-vel rendelkező Intel processzor szükséges.
2. generációs vagy magasabb szintű grafikus rendszer aktuális illesztőprogrammal
Grafikus kártya:Intel HD Graphics 2000,NVIDIA GeForce 8 és 8M sorozat,Quadro FX 4800,Quadro FX 5600,AMD Radeon R600,Mobility Radeon HD 4330,Mobility FirePro sorozat,Radeon R5 M230 ajánlott:Az NVIDIA NVENC hardveres gyorsítás NVENC-kompatibilis eszközöket igényel
Grafikus kártya legalább 512 MB VRAM-mal és aktuális illesztőprogrammal
Képernyőfelbontás:1280 × 768, 32 bites szín, ajánlott:1920 × 1080 vagy magasabb
RAM:2 GB, ajánlott:8 GB RAM
Merevlemez-terület:A telepítéshez 400 MB szabad merevlemezterület, egyéb műveletekhez 600 MB ajánlott:5 GB szabad lemezterület a folyamatos műveletekhez.A HD videó feldolgozásához több szabad lemezterületre lehet szükség

A legfontosabb, hogy ne unatkozz

Óvatosan kell bánni a hosszú mondatokkal, és nem szabad feleslegesen felkiáltójeleket használni.Kerülendő ugyanazokat a szavakat ismételten használni (van, amely, lesz, lehet, mint).Ha a szöveg több bekezdésből áll, ügyelj a szerkesztésükre.Nem szép, ha ugyanolyan hosszúak és hasonló elrendezésűek.Csak az érdekes kifejezéseknél használj félkövér kiemelést - max.bekezdésenként egyszer.

Paraméterek

Rendeltetés
Háztartás Kész!
SW típusa
Video Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!
Licenckérelem
A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás Kész!
SW típusa
Video Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!
Licenckérelem
A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
Előfizetés ideje
Korlátozás nélkül hónap Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!
Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
EN Kész!

Szoftvertípus

Szoftvertípus
Videó szerkesztése Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ