Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Pieps PRO BT Szett

Termékkatalógus
Pieps PRO BT Szett
5 1 értékelés
Szett - hegyi mentőszolgálat, mentők és freeride síelés rajongói számára, tartalma: PRO BT lavina kereső, Probe Alu 300 Sport szonda és T705 PRO teleszkópos lapát, kereső hatótávolsága: akár 60 m, 3 antenna, Intelligent Transmitter funkció átkapcsolja az adóantennákat, PIEPS APP mobilalkalmazáshoz csatlakoztatható, szonda hossza: 300 cm, a lapát élezett élekkel és akár 72 cm hosszúságú teleszkópos nyéllel rendelkezik, Quick-Lock rendszer segítségével csatlakoztatható a nyél a lapátfejhez
Kód:  SPTpie020 Termékszám:  9120029061323

Pieps PRO BT Szett

A Pieps PRO BT szett alkalmas a hegyi szolgálat, a mentők és a freeride síelés rajongói számára. A készlet tartalmazza a PRO BT lavinakereső készüléket, a Probe Probe Alu 300 Sport szondát és a T705 PRO teleszkópos lapátot. A PRO BT lavinakereső készüléket lavina által eltemetett személy megtalálására tervezték, és kiemelkediknagy, 60 m-es digitális hatótávolságával. Három beépített antenna teszi lehetővé az eltemetett személy nagyon pontos bemérését. A jel észlelése után a keresőmotor azonnal elkezdi mutatni a lavina által eltemetett személy irányát és távolságát.Emellett automatikusan érzékeli a régebbi analóg készülék által továbbított jelet, és ezt az információt megjeleníti a kijelzőn. Nagyon jó minőségű, és mindenekelőtt könnyen olvasható, még rossz időjárási viszonyok között is. 

A Pieps PRO BT szett fő jellemzői

  • Hegyi szolgálat, mentők és freeride síelők számára alkalmas szett
  • Tartalmazza a PRO BT lavinakereső készüléket, a Probe Alu 300 Sport szondát és a T705 PRO teleszkópos lapátot.
  • A lavinakereső készüléket arra tervezték, hogy megtalálja a lavina által eltemetett személyt
  • Hatalmas, 60 m-es digitális hatótávolsággal
  • Az eltemetett személy nagyon pontos bemérése 3 antennával lehetséges
  • Az intelligens adó funkció átkapcsolja az adóantennákat
  • MARK funkció több eltemetett személy keresésének megkönnyítésére
  • Csatlakozás a PIEPS APP mobilalkalmazáshoz, amely iOS és Android rendszereken érhető el
  • Az Alu Sport szondát  lavina keresésre tervezték
  • Könnyen láthatóvá teszi, hogy milyen mélyen van az eltemetett személy
  • A széles huroknak és az elülső éleknek köszönhetően nagyon gyors összeszerelést biztosít
  • Csúszásmentes pántok a kényelmes használat érdekében még kesztyűben is
  • A Pieps PRO BT készlet a T705 PRO teleszkópos ásót tartalmazza
  • A markolat és a penge egyszerű csatlakoztatása Quick-Lock rendszerrel
  • A teleszkópos fogantyú hossza 72 cm-ig állítható
  • Élezett élekkel ellátott penge a hóba való könnyű behatoláshoz

Pieps lavina lokátor integrált Bluetooth kapcsolattal

A Pieps PRO BT lavinakereső a Bluetooth funkcióval rendelkező keresők generációjához tartozik. Ezen keresztül a keresőmotor összekapcsolható a mobilalkalmazással és a PIEPS APP-al,  ahol letöltheted az aktuális firmware-t vagy elvégezheted a készülék önellenőrzését. Az alkalmazáson keresztül lehetőség van az önállósodási idő beállítására, a rezgés be- és kikapcsolására, valamint az úgynevezett edzésmód elindítására is. Ez lehetővé teszi több keresőmotor csatlakoztatását és vezérlését, valamint egy képzési lavina szimulálását.

A Pieps PRO BT megbízhatóan lokalizálja a lavina áldozatait

A Pieps lavina adó-vevő intelligens adóvevő funkcióval rendelkezik, amely automatikusan átkapcsolja az adóantennákat, és támogatja a vezeték nélküli kommunikációt a Pieps iProbe BT elektronikus szondával. Amint bekapcsolod az eszközt, azonnal ellenőrzi annak működőképességét és az összes fontos elem beállításait, mint például sugárzási frekvencia, antennák, erősítők, processzorok és akkumulátorok. A kereső MARK funkcióval is rendelkezik, amely megkönnyíti több eltemetett ember megtalálását. 3 AAA elemmel működtethető.

A Pieps PROBE Alu Sport szonda képes felismerni, hogy milyen mélyen van egy eltemetett személy

A Pieps PROBE Alu Sport szonda a lavinakeresés nélkülözhetetlen eszköze. Segítségével könnyen kiderítheted, milyen mélyen van az eltemetett személy. Hossza 300 cm, és a széles huroknak és az elülső éleknek köszönhetően nagyon gyorsan összeszerelhető. A szonda nagyobb átmérőjű csővel van ellátva, hogy egyszerre biztosítsa aszilárdságot és a merevséget. Csúszásmentes pánttal van ellátva, amely lehetővé teszi a kényelmes használatot még kesztyűben is. Az állomások 1 cm-es lépésekben vannak jelölve, és az egyes részek is különböző színűek. Egy praktikus szilikonpánt használatos a szonda kiemelésére. 

Pieps T705 PRO lapát élezett élekkel

A Pieps T705 PRO lapátot különösen nagyra értékeli minden síhegymászó, és bivakoláshoz is használható. Egy nyélből és egy pengéből áll, amelyek a Quick-Lock rendszer segítségével könnyen, a kesztyű levétele nélkül összeilleszthetők. A teleszkópos nyél hossza 49 és 72 cm között állítható. A nyél ovális profilú, hogy megakadályozza a csúszást, míg a penge élezett élekkel rendelkezik, hogy könnyen áthatoljon a havon. A kényelmes használatot a fogantyú csúszásmentes markolata teszi lehetővé. A Pieps PRO BT készülék nélkülözhetetlen eszköz a lavina által eltemetett emberek felkutatásához.

Keresőmotor mérete: 
11,8 × 7,6 × 2,9 cm

Keresőmotor tömege:  
230 g

A szonda hossza:  
300 cm

Szonda tömege:  
335 g

A lapátnyél hossza:  
49-72 cm

A lapát tömege:  
705 g

Paraméterek

Hossz
300 cm Kész!
Tömeg
1,27 kg Kész!

Méret & súly

Hossz
300 cm Kész!
Tömeg
1,27 kg Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pieps Set PRO BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pieps Set PRO BT.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ