Shop roku Akvizice ApF HU

MozaBook Classroom - elektronikus licenc

Termékkatalógus
MozaBook Classroom - elektronikus licenc
Oktatóprogram - 1 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, nyelv: CZ, telepítés: letöltés (elektronikusan), iskolák számára, célkészülék: mobilkészülék és PC,
Kód:  SWmoz1
MozaBook Classroom - elektronikus licenc Megszűnt

MozaBook Classroom - elektronikus licenc

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?


Ha érdekesebbé szeretnéd tenni a tanulást a gyerekek számára, próbáld ki a MozaBook Classroomot. Digitális tankönyv formájában készült, amely tematikus eszközöket, animációkat, prezentációkat, illusztrációkat és játékokat tartalmaz. Ez érdekesebbé teszi az órát, és a gyerekek könnyebben megtanulják az anyagot. A MozaBook Classroom egyszerű és intuitív vezérlést kínál, amelyet pedagógusok visszajelzései alapján alakítottak ki. A munkafüzeteket és a feladatlapokat az egész iskolában és országosan is meg lehet osztani az osztályokkal. Képes PDF-fájlokkal dolgozni, így feltöltheted és használhatod saját tankönyveidet és szövegeidet. Több mint 1200 interaktív 3D modellt, éstöbb száz oktatóvideót és számos hanganyagot találsz benne. Tetszeni fog, hogy interaktív táblán vagy számítógépen is használhatod, ahol a felhasználói felület automatikusan a kijelző méretéhez igazodik. Természetesen több nyelv is támogatott, melyek listája egyre bővül.  

A MozaBook Classroom fő jellemzői

  • MozaBook Classroom egy digitális tankönyv
  • Tematikus eszközöket, animációkat, prezentációkat, illusztrációkat és játékokat tartalmaz
  • Egyszerű és intuitív kezelést kínál
  • A tartalom megosztható az egész iskolában és országosan is
  • A MozaBook Classroom PDF fájlokkal is működik
  • Interaktív 3D modelleket és hanganyagokat tartalmaz
  • Többnyelvű változatban is elérhető

A tanítás történhet otthon vagy az iskolában

A MozaBook Classroom lehetővé teszi a tanárok számára, hogy saját anyagokat készítsenek, amelyeket digitális interaktív formátumba tudnak konvertálni. Ezenkívül képekkel, videókkal, hangokkal vagy 3D-s aktív modellekkel gazdagíthatják. A feladatszerkesztő lehetőséget biztosít saját gyakorlatok, feladatok és tesztek hozzáadására. A MozaBook Classroom több mint 70 tematikus alkalmazást biztosít.Támogatja az érintőképernyős funkciókat is. Tableten is használható. Bármilyen egyéni tankönyv elektronikus vagy PDF változatban könnyen megnyitható a MozaBookban. A program elemzi a szöveget, és interaktív tartalmakat ajánl a témához, akár egy médiatárból, akár az internetről letölthető információkból.  

A 3D modellek érdekesebbé teszik a leckéket

A MozaBook Classroom oktatási program lehetőséget nyújt a történelem, az emberi test vagy akár a kémia tanítására. Az interaktív 3D modellek forgathatók, nagyíthatók, átméretezhetők vagy előre beállított szögekből nézhetők. Tematikus alkalmazások és játékok állnak a gyerekek rendelkezésére,amelyek a készségfejlesztésre és a kísérletezésre helyezik a hangsúlyt. Az animált feladatok játékossá teszik a tanulást. Természetesen a létrehozott feladatok és kísérletek elmenthetők. Van egy beépített rajzeszköz a munkafüzetek illusztrálására az egyszerű szövegkiemeléstől kezdve a kézi rajzoláson át az összetett rajzok létrehozásáig.  

Eszközök:
Társasjáték, 3D menü, Tudásgrafikon, Videótár, Kérdőív, Kocka, Képes kártyák, Kártyák, Eredményjelző, Szókereső, Stopperóra, Rejtvények, Top 5, Puzzle, Kvíz, Árnyékolt 3D puzzle, Forgó háromdimenziós játékok, Matematika, Szöveges feladat, Heti feladat, Számológép, Számegyenes, Pénz, Rajzolórács, Szorobán, Egységek, Fordított vagy arc, Játékóra, Óra, Számláló, Szorzótábla, Logikai készlet, Tangram, Matematikai műveltek rácsa, Számkör, Mérleg, Tornyok, Matematikai kvíz, Koordinátarendszer, Valószínűség, Kaleidoszkóp, Sakk, Mastermind, Fizika, Funkciótábla, Mechanika, Elektrotechnikai készlet, Optikai alátét, Színek, Diagram, Kémia, Kémiai elemek, Molekulák, Történelem, Naptár, Portrégaléria, Időgép, Földrajz, Országlexikon, MiniMap, Földgömb, Csillagászat, Naprendszer, 3D-s fotók, Légi fotó, NASA képek, Ásványok, Biológia, Állatvilág, Mikroszkóp, Ének-zene, Metronóm, Ritmikus eszköz, Zongora, Mininoty, Zenei galéria, Hangszerek, Nyelvtan, Betűtábla, Betűkártyák, Szókártyák, Kézírás, Dekódolás, Beteürend, Helyesírás


Paraméterek

Rendeltetés
Iskolák számára Kész!
SW típusa
Oktató programok Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
Előfizetés ideje
12 hónap Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Iskolák számára Kész!
SW típusa
Oktató programok Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Licenc

Berendezések száma
1 Kész!
Előfizetés ideje
12 hónap Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
Mobilkészülék, PC Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
CZ Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ