Shop roku 30 dnů na vrácení

Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1

Termékkatalógus
Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1
4,4 9 értékelés
Légtisztító teljesítmény 78 m3/h, 7W, energiahatékony, legfeljebb 17 m2-es szobák, csendes működés 25-45dB, antibakteriális, tanúsítás allergiások számára, tervezési díj, LED kijelző, A tisztítás 3 fázisa, aromaterápia, éjszakai üzemmód
26 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LEVCV368 Termékszám:  LAP-C161-WEU
Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 26 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1

Úgy érzed, hogy nehezen kapsz otthon levegőt? Akkor nagyszerű választás számodra ez a modern Levoit Core Mini légtisztító. Hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak képes megszabadítani nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes levegőben lévő allergéntől is. Jelentősen javul a levegő minősége, és ezzel egyidejűleg csökken az allergiás reakciók kockázata. Az innovatív technológia és az effektív antibakteriális, HEPA, por, szén szűrő minden lélegzetvétellel friss és tiszta levegőt biztosít. Ez a praktikus mobil segédeszköz 17 alapterületű helyiségekbe ideális. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciói vannak, mint éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 ...
Légtisztító Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 ...

Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 légtisztító alapvető paraméterei

  • Egy ilyen Levoit légtisztító berendezés eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Semlegesíti a levegőben lévő allergéneket
  • Szűrő típusa: HEPA, szén, por és antibakteriális
  • 17 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 78 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • A teljesítményét igény szerint változtathatjuk
  • A fizikai gombok segítenek a beállításokban
  • Az aktuális információk leolvashatók a kijelzőn
  • Érintésvezérlés
  • Az aromadiffúzor kellemesen illatosítja otthonod
  • Eme Levoit légtisztító teljesítménye 7 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 25 dB(A), illetve az érték legfeljebb 45 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű légtisztítónak a méltán népszerű Levoit gyártótól

Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetesebbé teszik a mindennapi használatát. Kiváló szűrési képességével hatékonyan gondoskodik az allergéneknek a levegőből való kiszűréséről és eltávolításáról. Elengedhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. Természetesen a szükségleteidnek megfelelően beállítható a teljesítmény, hogy megtaláld az optimális levegőtisztítási fokozatot.

Légtisztító Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 ...
Légtisztító Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 ...

A modern felszereltség megkönnyíti az irányítást

Eme Levoit levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A levegő tisztító klasszikusan működtethető a készüléken található fizikai gombokkal. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk. Az összes szükséges beállítást az érintős kezelőpanelen ellenőrizhetjük. Biztos tetszeni fog az a funkció, hogy illóolajat is tölthetünk a légtisztítóba. Így kedvenc illatunkkal tehetjük még kellemesebbé otthonunk hangulatát.

Eme Levoit légtisztító érdekes funkcióival lep majd meg

Ezen Levoit légtisztító készülék nagyszerű segédeszköz, amellyel friss és tiszta környezetet teremthetünk a lakásban. Éjszakai üzemmódja is van, így akár alvás közben is működtethetjük anélkül, hogy zavaró lenne.

Légtisztító Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 ...
Légtisztító Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 ...

A szűrőrendszer tökéletesen felfogja az összes szennyeződést

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő gondoskodik az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén kiszűréséről. A szénszűrő elsősorban a szagok, de a mérgező füst, például a kén-dioxid és egyebek eltávolításáról gondoskodik. A nagyobb részecskéket, például a port, a hajat és a háziállatok szőrét a porszűrő megbízhatóan felfogja. Az antibakteriális szűrő hatékonyan küzd a levegőben lévő baktériumok ellen. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító 78 m³/h kapacitással bír. A legalacsonyabb zajszint értéke 25 dB(A), illetve az érték legfeljebb 45 dB(A).

Méretei:

26,4 × 16,4 × 16,4 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
7 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
78 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
17 m2 Kész!
Maximális zajszint
45 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
25 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, Antibakteriális Kész!

Méret & súly

Szélesség
16,4 cm Kész!
Mélység
16,4 cm Kész!
Magasság
26,4 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levoit Core Mini - čistička vzduchu a aromaterapie 2v1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levoit Core Mini – čistička vzduchu a aromaterapia 2 v 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levoit Core Mini - Luftreiniger und Aromatherapie 2in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levoit Core Mini - Luftreiniger und Aromatherapie 2in1.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ