30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

AlzaEco mosogatógép öblítő 2×1 l

Termékkatalógus
AlzaEco mosogatógép öblítő 2×1 l
4,8 33 értékelés
Öko mosogatógép-öblítő - a makulátlan üvegedényekért és edényekért, segít eltávolítani a pormaradványokat és a szennyeződéseket - 1 595 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 1 595 Ft/1 l
Szuper ár
3 190 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MYC317 Termékszám:  8594018046355
AlzaEco mosogatógép öblítő 2×1 l 3 190 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

AlzaEco mosogatógép öblítő 2×1 l

Szeretne többet megtudni az AlzaEco márkáról? Jöjjön és fedezze fel világát, és készüljön fel egy öko kalandra!

Eltávolítja a zsírt, a foltokat és tökéletesen tisztává varázsolja az edényeket

AlzaEco

Cseh termék

AlzaEco

Állatokon nem tesztelt termék

AlzaEco

kíméletes a pénztárcádhoz

AlzaEco

környezetbarát

AlzaEco

újrahasznosítunk és szelektálunk

AlzaEco

MIKROMŰANYAGOK NÉLKÜL

Mert a természet számít

Az AlzaEco mosogatógép-öblítő 98%-ban természetes. Az öblítőt úgy tervezték, hogy az edényeket makulátlanul tisztára varázsolja. Segít eltávolítani a porszemcse-maradványokat és a szennyeződéseket a mosogatógépben, miközben jelentősen felgyorsítja a száradást.

98 %

természetes összetevők

kombinációk a legjobb eredmény érdekében

A mosogatógép tisztításában elért maximális eredmény és a tökéletesen tiszta edények érdekében javasoljuk, hogy az "AlzaEco mosogatógép-öblítőt" az "AlzaEco mosogatógép-tablettákkal" és az "AlzaEco mosogatógépbe való sóval" együtt használd. A csomag 2 darab öblítőt tartalmaz.

Legjobb

Eredmények

AlzaEco

Zöld pont

A PRO EUROPE hálózat tagjai által használt jelzés. Az ilyen jelzéssel ellátott termék csomagolása tekintetében a gyártó/forgalmazó a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően teljesíti hulladék-hasznosítási kötelezettségét, illetve a csomagolásra vonatkozó uniós jogszabályi kötelezettségeket. A védjegy tanúsítja továbbá, hogy a csomagolás az uniós környezetvédelmi szabványoknak megfelel. További részletek: https://www.pro-e.org/the-green-dot-trademark

AlzaEco

Karton

Az AlzaEco Vad Grapefruit tisztítószer csomagolása karton, amely könnyen szelektálható, kék papírgyűjtőbe dobható.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

AlzaEco

Hónapokig tartó tesztelés és keresgélés után úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat számunkra és ügyfeleink számára. Ismerd meg az AlzaEkot, a minőségi termékek márkáját, amely a jövőnket és gyermekeink jövőjét tartja szem előtt.

Ezenkívül a környezetbarát csomagolást biztonságos szállításra tervezték, így nincs szükség további csomagoló- vagy töltőanyag pazarlására.

AlzaEco

Hisszük, hogy veled együtt előmozdíthatjuk a fenntartható fejlődést, és mindenekelőtt lehetővé tehetjük a jövő generációinak, hogy harmóniában és egyensúlyban élhessenek a természettel.

Az Alza hosszú távú, a környezetvédelemre irányuló erőfeszítései olyan projektet eredményeztek, amelyre méltán vagyunk büszkék, és örömmel mutatjuk be ügyfeleinknek. Az egész program fő gondolata a fenntarthatóság volt, hangsúlyt fektetve az ökológiára. Célunk az volt, hogy egy olyan minőségi, ökológiai terméket hozzunk létre, amely magas arányban tartalmaz természetes anyagokat, és a lehető legtermészetesebb. Eredeti ötletünk tökéletesítése érdekében úgy döntöttünk, hogy ezeket a termékeket modern, környezetbarát csomagolásban, Bag-in-Box-ban kínáljuk. A könnyű újrahasznosíthatóság és a minimális környezeti hatás szempontjából megfelelnek az elképzeléseinknek, miszerint a tényleges ökológiai terméket és annak csomagolását egyaránt összhangba kell hozni.

Összetevők:

FIGYELMEZTETÉS: Súlyos szemirritációt okoz! Száraz helyen, 5-25°C hőmérsékleten tárold. Viselj védőkesztyűt! Gyermekektől távol tartandó! A használata után alaposan moss kezet!

Összetétel

>5% - <15% citromsav, nem ionos felületaktív anyag

Paraméterek

XXL balení
Igen Kész!
Űrtartalom
2 000 ml Kész!
Termék típusa
Öblítő Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Igen Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
2 000 ml Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Öblítő Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaEco mosogatógép öblítő 2×1 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaEco Leštidlo do myčky na nádobí 2× 1 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaEco Leštidlo do umývačky riadu 2× 1 l.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ