Akvizice ApF HU Shop roku

Hi-Tec Beston Wo´S szürke / türkiz

Termékkatalógus
Hi-Tec Beston Wo´S szürke / türkiz
Szabadidőcipő - női, fűzős, egy cipő 700 g, anyaga: bőr és gumi
Kód:  SPThit0047nad Termékszám:  SPThit0047nad
Hi-Tec Beston Wo´S szürke / türkiz Megszűnt

Hi-Tec Beston Wo´S szürke / türkiz

Hi-Tec Beston Wo's szabadidőcipő

 A Hi-Tec Beston Wo's női szabadidőcipőt közepesen nehéz terepen való túrázásra tervezték. A bőrből és hálóból készült felsőrész garantálja a cipő tartósságát, ugyanakkor légáteresztő képességét is. A hab talpbetét, valamint a gumi és a hab anyagú talp biztosítja a nagy kényelmet a járás során. A Hi-Tec Beston Wo's megerősített orral és sarokkal ellátott sportcipő minden lépésnél garantálja a biztonságot és az erőt.

Hi-Tec Beston Jaj

A Hi-Tec Beston Wo's hegyi túrákhoz készült

A Hi-Tec Beston Wo's szabadtéri cipőt hegyi túrákra fejlesztették ki. A lábbeli alacsony kialakítása és a háló használata garantálja a szellőzést. A bőr felsőrész gumival és szintetikus elemekkel kombinálva erőt, tartósságot és könnyű karbantarthatóságot eredményez. 

Hi-Tec Beston Jaj

Kényelmes cipő egész napos aktivitáshoz

A Hi-Tec Beston Wo's sportcipő belül puha, nagyon kellemes és kényelmes EVA FOAM talpbetéttel van felszerelve. Ennek köszönhetően az optimális párnázottság biztosított a különféle felületeken, és a láb rendkívüli kényelmet élvezhet egész napos viselet során is.

Hi-Tec Beston Jaj

Biztonságos mozgás csúszásmentes talppal

A cipő talpa csúszásgátló RB gumiból és rugalmas EVA PHYLON hab anyagból készül. A mintázott gumi garantálja a biztonságos, erős és ruganyos lépéseket, függetlenül attól, hogy a hegyekben túrázol vagy az otthonod közelében járod a természetet. 

Hi-Tec Beston Jaj

Egy cipő, amely hosszú ideig tart

A Hi-Tec Beston női túracipőt megerősített orral és sarokkal látták el. Ennek köszönhetően minden lépésed magabiztos és stabil lesz. Semmilyen egyenetlenség nem lephet meg az úton, ez a túracipő tökéletes támogatást nyújt a számodra. 

Hi-Tec Beston Jaj

A Hi-Tec Beston Wo's szabadidőcipő főbb jellemzői 

  • Női szabadtéri cipő
  • Alkalmas közepes nehézségű terepre
  • A felsőrész bőrből és hálóból készült
  • A cipő kellően légáteresztő
  • A Hi-Tec Beston Wo's cipőt EVA FOAM habbetéttel látták el
  • A csúszásgátló talp RB gumiból és EVA PHYLON habból készül
  • Hurokkal a könnyebb felhúzás érdekében
  • Szín: szürke-türkiz

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hi-Tec Beston Wo´S szürke / türkiz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hi-Tec Beston Wo´S šedá/tyrkysová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hi-Tec Beston Wo´S sivá / tyrkysová.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ