30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

DAVID BECKHAM The Essence 150 ml

Termékkatalógus
DAVID BECKHAM The Essence 150 ml
5 1 értékelés
Dezodor -, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, 150 ml-es - 10 600 Ft/1 l
1 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KPFH491e Termékszám:  3607342532274
DAVID BECKHAM The Essence 150 ml 1 590 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

DAVID BECKHAM The Essence 150 ml

A David Beckham The Essence dezodor egy luxustermék a modern és magabiztos férfiak számára.Megbízható kisérőd lesz egy fontos üzleti találkozón, valamint a szerelmeddel való első találkozáskor.A sok energiát és biztos idegzetet igénylő élethelyzetekben megbízható és tökéletesen frissítő termékekre van szükséged, amelyek nem hagyják, hogy az izzadtságszag zavarjon meg téged vagy környezeted.

Ez a dezodor egyszerűen és gyorsan használható.Kellemes illata egész nap elkísér.Csodás férfias illat, mely kalandokkal és különleges pillanatokkal teli.Ennek az eredeti illatnak a férfias robusztussága a motorkerékpárok és a gyors vezetés iránti szenvedélyt idézi.Energikus illat friss gyümölcsös jegyekkel, a részletekre való odafigyelés és friss, elegáns tónusok jellemzik.Ez az illat a férfiasság és az érzékiség érdekes koktélját hozza létre, amely megremegteti a női térdeket.Burkold magad egy egyedi illatba, amelyek sokáig elkísér.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Térfogat:
150 ml

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DAVID BECKHAM The Essence 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAVID BECKHAM The Essence 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DAVID BECKHAM The Essence 150 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ