AP+ nový vizuál Guzzanti

Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175

Termékkatalógus
Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175
3,8 4 értékelés
Gőzölős felmosó - padlómosás és ablaktisztítás, felhasználási terület: kemény padló, szőnyeg és ablaktisztítás, a víztartály kapacitása: 0,35 l, súlya: 2,38 kg, hatósugár: 5 m, egyéb funkciók: gőz készenlét jelzés, biztonsági szelep és kontroll lámpa
29 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ARIPC297 Termékszám:  00P417500AR0
Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 29 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175

Hatékony segítség átfogó otthoni takarításhoz

Az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 egy variálható gőzölős felmosó összecsukható fogantyúval és kivehető kézi egységgel. A forró gőz ereje a baktériumok, vírusok és baktériumok akár 99,99%-át is eltávolítja, mérgező tisztítószerek használata nélkül. Az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 mindössze 30 másodperc alatt használatra kész. A 350 ml-es víztartály akár 20 perces működésre is elegendő. Az Ariete gőzölős felmosó ideális minden felület tisztítására, legyen szó üvegről, csempéről, vászonról, márványról, de akár textíliákról vagy kárpitokról. Az összecsukható fogantyúval és a forgatható fejjel kényelmesen tisztíthatod meg a nehezen hozzáférhető helyeket is (a székek vagy a szekrény alatt). A felmosótest könnyen eltávolítható, és számos tartozék rögzíthető hozzá. Egy kézi tisztítót is kapsz ablakokhoz, szőnyegekhez, sütőhöz vagy tűzhelyhez. A gőzmennyiség-szabályozó funkció lehetővé teszi a napi és általános mélytisztítást.

Az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 gőzölős felmosó legfontosabb jellemzői

  • Az összecsukható fogantyúnak köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeken - bútorok alatt, szobák sarkaiban stb. - is könnyen használható
  • Bemelegedési idő mindössze 30 másodperc
  • Könnyen szabályozható gőzmennyiség a különböző felületekhez és igényekhez igazodva
  • A forgatható fej megkönnyíti a tisztítóeszköz kezelését
  • Rendkívül kompakt és könnyű
  • A bekapcsolásjelző tájékoztat a készülék állapotáról
  • Környezetbarát tisztítás teljes mértékben vegyszerek nélkül
  • Működési idő 18-20 perc
  • A pótalkatrészek kényelmesen beszerezhetők
  • Mosható mikroszálas huzat
  • A kényelmes és hatékony tisztításhoz a tartozékok teljes választéka rendelkezésre áll

Az Ariete Steam Mop Foldable eltávolítja a szennyeződéseket és a poratkákat

Az Ariete Steam Mop Foldable praktikus segítőtársad lesz az otthoni takarításban. Könnyen elpusztítja a poratkákat, és teljesítménye a gyermekes családok számára is megfelelő, mivel képes megszüntetni az allergiát és az asztmát kiváltó okokat. Az Ariete gőzölős felmosó szőnyegek tisztítására is használható. Ehhez egy speciális tartozékot kapsz, amely kíméletes gőzzel oldja ki a szennyeződéseket és az atkákat a szőnyegből. A készülék 350 ml-es víztartállyal van felszerelve, és mindössze 30 másodperc alatt megtermeli a gőzt. Egy kijelző jelzi, ha az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 használatra készen áll.

Kézi tisztítóegység a kényelmes takarításhoz

A kézi tisztítóegység könnyen kivehető közvetlenül a készüléktestből, és széles körű alkalmazást kínál. Tisztítsd meg a grillt, a fürdőszobát, az ablakokat, vagy szabadulj meg a poratkáktól a matracodon. Az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 nagy rugalmasságot kínál az 5 méteres kábelnek és a 18-20 perces üzemidőnek köszönhetően.

Az Ariete Steam Mopon beállíthatod a gőz mennyiségét

Az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 gőzintenzitás-szabályozóval rendelkezik, így a gőzkibocsátás könnyen beállítható az optimális tisztítási eredmények érdekében. Ennek hála a felmosóval könnyedén kitakaríthatod és lefertőtlenítheted az egész háztartást. A készülékhez mikroszálas huzatok tartoznak, amelyek használat után könnyen mosogatógépben moshatók. Az egész tisztítási folyamat 100%-ban vegyszermentes, mivel az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 csupán forró gőzt használ. Ezért a készülék alkalmas olyan háztartások számára, ahol allergiások, ekcémások és kisgyermekek élnek.

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Tartály térfogata
0,35 l Kész!
Funkciók
Állítható gőzkimenet, Gőz készenlét jelzés Kész!
Rendeltetés
Padlómosás, Ablaktisztítás Kész!
Megfelelő
Kemény padló, Szőnyeg, Ablaktisztítás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Tartály térfogata
0,35 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Állítható gőzkimenet, Gőz készenlét jelzés Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Padlómosás, Ablaktisztítás Kész!
Megfelelő
Kemény padló, Szőnyeg, Ablaktisztítás Kész!

Tulajdonságok

Gőzteljesítmény
30 g/perc Kész!
Víztartály térfogata
0,35 l Kész!
Funkciók
Gőz készenlét jelzés, Biztonsági szelep, Kontroll lámpa Kész!
Tápegység típusa
Hálózati Kész!
Tömeg
2,38 kg Kész!
Hatósugár
5 m Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ariete Steam Mop Foldable 10 in 1 4175. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ