AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Heinner HPM-1000WH

Termékkatalógus
Heinner HPM-1000WH
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, rozsdamentes és műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, keverőtál térfogata 5,5 l, 10 sebességfokozat, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, húsdaráló, keverőtál és habverő kar, mérete 34,8 × 23,3 cm (Ma×Sz), fehér és ezüst kivitel
Kód:  HEINN5513 Termékszám:  5949088545513

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Heinner HPM-1000WH

Próbálj ki új főzési technikákat, és készíts tökéletes ételeket az új Heinner HPM-1000WH konyhai robotgéppel. 1000 W-os motort kapott, amely a legigényesebb alapanyagokat is megbízható teljesítménnyel, gyorsan és tökéletesen dolgozza fel. A motor teljesítménye könnyedén állítható 10 lehetséges fokozatban, így olyan gyorsaságot választunk, amire éppen szükség van. A bolygómozgásnak hála, melynek során a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverése közben egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép nagyszerű végeredményt nyújt. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgép rendelkezik egy minőséges rozsdamentes acél tállal, melynek kapacitása 5,5 l. Olyan előnyös tulajdonságai vannak, mint PULSE (Turbo) gomb. A remek HEINNER konyhai robotgép megjelenését fehér és ezüst szín tökéletesíti.

Konyhai robotgép Heinner HPM-1000WH Lifestyle
Konyhai robotgép Heinner HPM-1000WH Lifestyle 2

Heinner HPM-1000WH konyhai robotgép fontosabb paraméterei

  • Ezen HEINNER konyhai robotgép segítségünkre lesz az ételek készítése során
  • 1000 W teljesítményű motorral szerelték
  • 10 sebesség közül választhatunk
  • A tökéletes keverést a bolygómozgás teszi lehetővé
  • Rozsdamentes acél keverőtál 5,5 l térfogattal
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés és dagasztás
  • A pulzáló funkciónak köszönhetően, az alapanyagokat sokkal alaposabban és gyorsabban tudjuk összedolgozni
  • Fehér és ezüst szín dobja fel nagyszerű külalakját

Az ügyes Heinner HPM-1000WH konyhai robotgép tulajdonságai

Eme HEINNER konyhai robotgépnek köszönhetően szakértőjévé válhatsz a különféle nagyszerű fogások elkészítésének. Felverhetjük vele például a tojást vagy tojásfehérjét, esetleg tejszínhabot vagy más habkrémeket. Egyszerűen készíthetünk krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Gondoskodik róla, hogy a tökéletesen összedolgozott tészták kellően könnyűek és levegősek legyenek. Még sosem volt ilyen egyszerű a nehéz tészták elkészítése a dagasztó funkciónak köszönhetően. Játszi könnyedséggel előállítja kedvenc desszertünk, kenyerünk vagy pizzánk tésztáját. A daráló képes a húst mind durvára, mind finomabbra is aprítani. A házi darált hús készítése során a minőség garantált, emellett mi magunk dönthetünk az ízesítésről is.

Konyhai robotgép Heinner HPM-1000WH Tartozékok

Ismerd meg a remek HEINNER konyhai robotgép extra funkcióit

A strapabíró Heinner HPM-1000WH konyhai robotgép egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is nagy segítség. Az alapanyagok gyorsabb és alaposabb feldolgozását a pulzáló funkció biztosítja. Eme HEINNER Konyhai robotgép használatával a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk.

A tartós HEINNER konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint dagasztószár, húsdaráló, keverőtál és habverő kar. Köszönhetően a tartozékok széles választékának eme Heinner HPM-1000WH konyhai robotgép többféle készüléket helyettesít, így helyet és pénzt spórolhatunk meg.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél és műanyag

Méretek:

34,8 × 23,3 cm (Ma×Szé)

Paraméterek

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
23,3 cm Kész!
Magasság
34,8 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér, Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Heinner HPM-1000WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Heinner HPM-1000WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Heinner HPM-1000WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Heinner HPM-1000WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Heinner HPM-1000WH.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ