Stellar Blade Stellar Blade

FIXED DockDualSense PlayStation 5 töltőállomás + fejhallgató akasztó, fekete-fehér

Termékkatalógus
FIXED DockDualSense PlayStation 5 töltőállomás + fejhallgató akasztó, fekete-fehér
4,5 2 értékelés
Töltőállomás - falra vagy közvetlenül a PS5 konzolra szerelhető, gyorsabb töltés, mint a klasszikus módon, USB-C csatlakozón keresztül, beépített akasztó a fejhallgató rögzítéséhez, fali rögzítő készlet tartozék, a dokkoló tápellátása USB-C porton keresztül, a töltési állapotot LED (piros/zöld) jelzi
8 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  FXDt2 Termékszám:  FIXPS5-HCD-BW
FIXED DockDualSense PlayStation 5 töltőállomás + fejhallgató akasztó, fekete-fehér 8 190 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

FIXED DockDualSense PlayStation 5 töltőállomás + fejhallgató akasztó, fekete-fehér

Töltőállomás a DualSense kontrollerhez, fejhallgató akasztóhurokkal

Ha PS5-tulajdonos vagy, imádni fogod a stílusos FIXED Dock töltőállomást a kontroller és a fejhallgató számára! DualSense PlayStation 5 kontrollerhez készült. Sikeres kivitelezését elegáns fekete formatervezés egészíti ki. Készen áll a DualSense kontroller gyors feltöltéséhez, amelyet nem kell közvetlenül a konzolhoz csatlakoztatni. Csak helyezd be az állomásba, hogy mindig készen álljon a játékra. A FIXED Dock töltőállomás gyorsabban tölti a kontrollert, mintha maga a PS5 konzol tenné. A teljes feltöltés 2,5 órát vesz igénybe.

A FIXED Dock állomást a falra is helyezheted

A DualSense PlayStation 5 kontrollerhez való FIXED Dock töltőállomás készen áll arra, hogy az asztalodra vagy a konzolodra helyezd, de akár a falra is felakaszthatod. A csomag mindent tartalmaz, ami a telepítéshez szükséges. A dokkolót maga az USB-C csatlakozó táplálja. A gyártó a védelemre is gondolt, ezért a FIXED Dockot túlfeszültség, alulfeszültség elleni védelemmel és egyéb biztonsági funkciókkal látta el.Különlegesség a praktikus, kihúzható kampó a fejhallgató felakasztásához.

Maga a töltőállomás a PS5 konzol formatervezéséhez illik

Az ínyencek számára minden bizonnyal fontos lesz az állomás kinézete. A PS5 formatervezéséhez illeszkedik színkivitelével, sima íveivel és éles széleivel. Mindezek együttesen egy modern és elegáns megjelenést eredményeznek, amely kiegészíti a játékteredet. A DualSense PlayStation 5 kontrollerhez való FIXED Dock töltőállomás nemcsak funkcionális, hanem stílusos kiegészítője is lesz PS5 konzolodnak.

A FIXED Dock DualSense PlayStation 5 kontroller töltőállomás legfontosabb jellemzői, fekete színkivitel

  • A FIXED Dock töltőállomást a DualSense PS5 kontrollerhez tervezték
  • Az állványon van hely a fejhallgatónak is
  • Gyorsabban tölti fel a vezérlőt, mint a PS5 konzol
  • A feltöltés 2,5 órát vesz igénybe
  • A FIXED Dock állomás a konzolra és a falra is felhelyezhető
  • A szerelőkészlet tartozék
  • USB-C csatlakozóval működik
  • Túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelem

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIXED DockDualSense PlayStation 5 töltőállomás + fejhallgató akasztó, fekete-fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Dock pro ovladač DualSense PlayStation 5 s hákem pro sluchátka černo-bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Dock na ovládač DualSense PlayStation 5 s hákom na slúchadlá čierno-biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Dock für DualSense PlayStation 5 Controller mit Kopfhöreranschluss schwarz-weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Dock für DualSense PlayStation 5 Controller mit Kopfhöreranschluss schwarz-weiß.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ