Shop roku Siguro kuchyňský robot

Rohnson R-7670

Termékkatalógus
Rohnson R-7670
4,6 10 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 1,7 l, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, LED világítás, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőbiztosíték, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, beépített szűrő, anyaga üveg
Kód:  ROHRK739 Termékszám:  R-7670

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-7670

A vízforraló a legtöbbünk számára nélkülözhetetlen háztartási eszköz. A dizájnos Rohnson gyorsforraló 1,7 l térfogatot és egyszerű kezelhetőséget kínál. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, konkrétan üveg. Nem csak vizuálisan vonzó, hanem tisztítása és karbantartása is egyszerű, egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz, valamint nem veszi át a nem kívánt szagokat és ízeket, még gyakori használat esetén sem. Ellenáll a sérüléseknek és karcolásoknak, továbbá a magas hőmérsékletekkel és vegyszerekkel szemben is ellenálló. A stílusos Rohnson elektromos vízforraló energiafelhasználása 2000 W. A hasznos beépített szűrő biztosítja a tiszta, szennyeződésektől és esetleges vízkőtől mentes vizet. A minőségi és megbízható Rohnson elektromos vízforraló számtalan hasznos funkciója és előnyös tulajdonsága biztosítja a könnyű és gondtalan használatot.

Vízforraló Rohnson R-7670 ...

Eme Rohnson R-7670 vízforraló alapvető tulajdonságai

  • Ezen Rohnson gyorsforraló könnyű és hatékony használatot biztosít
  • Befogadóképessége 1,7 l
  • A vízforraló anyaga üveg
  • A praktikus Rohnson gyorsforraló energiafelhasználása: 2000 W
  • Az eszköz része a praktikus beépített szűrő
  • A gyors és kényelmes használatot a forgótalp és a kábeltároló rekesz segíti
  • A fűtőtekercs a vízforraló feneke alatt rejtőzik
  • Kulcs funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A vízszintjelző pontos információt nyújt a vízforralóban található víz mennyiségéről
  • A forralás befejezésését hangjelzés jelzi
  • A tartályban lévő víz hőmérsékletét a beállított értéken tartja
  • LED világítás jelzi, hogy a készülék üzemel
  • További hasznos funkció az automatikus fedélnyitás

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a gyorsforraló fenekében került elhelyezésre, ezért a vízkő kialakulásának veszélye nem fenyegeti.

Megbízható működés és garantáltan hosszú élettartam vízforraló

Az elegáns Rohnson elektromos vízforraló nemcsak a gyártásánál alkalmazott anyagok minőségével emelkedik ki, hanem igazán praktikus kábeltároló rekesszel és forgótalppal is. Segítségével a vízforraló gond nélkül és bármilyen irányból a talpra állítható. Előnye az igény szerint szabályozható hőmérséklet, így kedvenc kávéidat és teáidat gond nélkül elkészítheted. A vízszintjelző pontos információt nyújt a vízforralóban található víz mennyiségéről. Minden háziasszony kedvére fog válni a hangjelzés, amely figyelmeztet a forralás befejeződésére. És ha másba kezdesz, és el is felejted a vizet, ismételt felmelegítésre nem lesz szükség. A felmelegített víz hőmérsékletét a vízforraló hosszabb ideig megtartja. A melegítés megkezdésével LED világítás is bekapcsol, amely jelzi, hogy a vízforraló működik. Természetes az automatikus fedélnyitás funkció is, amely megkönnyíti a vízforraló megtöltését.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Anyag
Üveg Kész!
Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
2 000 W Kész!
Szűrő típusa
Beépített Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-7670 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-7670. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-7670. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-7670. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-7670.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ