Siguro kuchyňský robot

Kenwood KMX760.GR KM kMix

Termékkatalógus
Kenwood KMX760.GR KM kMix
Konyhai robotgép Kenwood kMix - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő és spatula, tömege 9,1 kg, mérete 35,3 × 24 cm (Ma×Sz), fehér és oliva kivitel
147 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KENKR075 Termékszám:  KMX760.GR Gyártó honlapja:
Kenwood KMX760.GR KM kMix 147 890 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Kenwood KMX760.GR KM kMix

Fejleszd kulináris kreativitásod, és találj ki új recepteket az új Kenwood KMX760.GR KM kMix konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorral rendelkezik, amely még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is megbízható teljesítményt biztosít. Bolygómozgásának hála, ami azt jelenti, hogy az alapanyagok keverése közben a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke garantált. A konyhai robotgép rendelkezik egy tartós rozsdamentes acél tállal, melynek kapacitása 5 l, amely tökéletesen megfelel minden többszemélyes háztartás számára. Olyan lényeges előnyei vannak, mint PULSE (Turbo) gomb, teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és lengőkar. Eme KENWOOD konyhai robotgép külalakját fehér és oliva szín egészíti ki.

Konyhai robotgép Kenwood KMX760.GR KM kMix ...
Konyhai robotgép Kenwood KMX760.GR KM kMix ...

Kenwood KMX760.GR KM kMix konyhai robotgép leglényegesebb tulajdonságai

  • Az ügyes KENWOOD konyhai robotgép nagy segítség lesz az ételek készítése során
  • 1000 W teljesítményű motort kapott
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes keverést
  • Minőségi rozsdamentes acél keverőtál 5 l űrtartalommal
  • Terméksorozat: Kenwood kMix
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés és dagasztás
  • A lengőkarnak köszönhetően nagyon egyszerűen tudjuk cserélni a különböző tartozékokat, és nem mellesleg kivételes kényelmet is biztosít használat során
  • Sokkal alaposabban és gyorsabban tudjuk összedolgozni az alapanyagokat a pulzáló funkciónak köszönhetően
  • Ez a teljesen fémből készült KENWOOD konyhai robotgép tökéletes stabilitást és hosszú élettartamot biztosít
  • A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Fehér és oliva szín hangsúlyozza ki nagyszerű külalakját

Az ügyes Kenwood KMX760.GR KM kMix konyhai robotgép tulajdonságai

A remek KENWOOD konyhai robotgéppel fejlesztheted főzési tudományod. Nagyszerűen alkalmas tojás vagy tojásfehérje felverésére, illetve különféle krémek készítésére. Könnyedén készíthetünk vele önteteket, krémeket vagy töltelékeket. Kellően könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát a legfinomabb sütemények érdekében. A dagasztó funkció garantálja, hogy ezután bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészítünk majd. Tésztát készít kenyérhez, pizzához, zsemléhez, desszertekhez és így tovább...

Konyhai robotgép Kenwood KMX760.GR KM kMix ...

Ismerd meg a lenyűgöző KENWOOD konyhai robotgép extra funkcióit

A remek Kenwood KMX760.GR KM kMix konyhai robotgép nagy segítség egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is. A robotgépen nagyon egyszerűen tudjuk cserélni a különféle tartozékokat a lengőkarnak köszönhetően. A könnyű hozzáférés biztosítása érdekében egy gombnyomásra automatikusan felemelkedik. A pulzáló funkció lehetővé teszi az alapanyagok sokkal gyorsabb és alaposabb összedolgozását. Hosszú élettartamot és stabil működést garantál teljesen fém szerkezete. A folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően igény szerint állíthatjuk be a munkatempót. A strapabíró KENWOOD Konyhai robotgép nagyszerű segítség a különféle ételek elkészítése során.

Az ügyes KENWOOD konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő és spatula. Köszönhetően a bőséges tartozéknak eme Kenwood KMX760.GR KM kMix konyhai robotgép többféle eszközt helyettesít, ezzel időt, pénzt és helyet takaríthatunk meg.

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

35,3 × 24 cm (Ma×Szé)

Tömege:

9,1 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Tartozékok
Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Spatula Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Teljesítmény
1 000 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Spatula Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
35,3 cm Kész!
Tömeg
9,1 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Oliva Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Kenwood KMX760.GR KM kMix termékhez:

Kenwood KMX760GD KM kMix

Konyhai robotgép Kenwood kMix - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő és spatula, tömege 9,1 kg, mérete 35,3 × 24 cm (Ma×Sz), rózsaarany és ezüst kivitel
Kosárba
147 890 Ft
Raktáron 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kenwood KMX760.GR KM kMix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenwood KM kMix KMX760.GR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kenwood KM kMix KMX760.GR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenwood KM kMix KMX760.GR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenwood KM kMix KMX760.GR.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ