AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Kenwood KVC85.004SI KM Titanium Chef Baker

Termékkatalógus
Kenwood KVC85.004SI KM Titanium Chef Baker
Konyhai robotgép Kenwood Titanium Chef Baker - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, időzítő, habverés, keverés, dagasztás, tömeg és tisztítás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő és spatula, kábel hossza 0,15 m, tömege 9,5 kg, mérete 31,5 × 22,5 cm (Ma×Sz), ezüst kivitel
Kód:  KENKR026 Termékszám:  KVC85.004SI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kenwood KVC85.004SI KM Titanium Chef Baker

Próbálj ki új főzési technikákat, és készíts tökéletes ételeket az új Kenwood KVC85.004SI KM Titanium Chef Baker konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorja van, amely megbízható teljesítményt nyújt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. Hála a bolygómozgásnak, ami azt jelenti, hogy az alapanyagok keverése közben a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép az egyes összetevők tökéletes keverékét garantálja. Annak érdekében, hogy a konyhai robotgéppel egyszerűen és hatékonyan tudjunk tésztát készíteni, rendelkezik egy tállal rozsdamentes acélból, melynek űrtartalma 5 l, amely többszemélyes háztartásban élők számára ideális. Olyan lényeges tulajdonságai vannak, mint PULSE (Turbo) gomb, teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház, lengőkar és időzítő. Az ügyes KENWOOD konyhai robotgép megjelenését ezüst szín egészíti ki.

Konyhai robotgép Kenwood KVC85.004SI KM Titanium Chef Baker ...
Konyhai robotgép Kenwood KVC85.004SI KM Titanium Chef Baker ...

Kenwood KVC85.004SI KM Titanium Chef Baker konyhai robotgép fontosabb paraméterei

  • A tartós KENWOOD konyhai robotgép segítségünkre lesz az ételek készítése során
  • 1200 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • Minőségi rozsdamentes acél keverőtál 5 l űrtartalommal
  • Terméksorozat: Kenwood Titanium Chef Baker
  • Köszönhetően a beépített mérlegnek, lehetőségünk van a hozzávalókat közvetlenül a tálban is lemérni
  • A lengőkarnak köszönhetően nagyon egyszerűen tudjuk cserélni a különböző tartozékokat, és nem mellesleg kivételes kényelmet is biztosít használat során
  • A pulzáló funkciónak köszönhetően sokkal alaposabban és gyorsabban dolgozhatjuk össze az alapanyagokat
  • Ez a teljesen fémből készült KENWOOD konyhai robotgép tökéletes stabilitást és hosszú élettartamot biztosít
  • A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Könnyebb dolgunk lesz a praktikus időzítővel
  • Ezüst szín hangsúlyozza ki nagyszerű külalakját

A tartós Kenwood KVC85.004SI KM Titanium Chef Baker konyhai robotgép tulajdonságai

Az ügyes KENWOOD konyhai robotgéppel a különféle nagyszerű fogások elkészítésének szakértőjévé válhatsz. Kiválóan alkalmas például tojás vagy tojásfehérje, illetve bármilyen habkrém felverésére. Játszi könnyedséggel készíthetünk vele krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Olyan könnyűre és levegősre dagasztja a tésztát, ahogy csak a nagymama tudja. Még sosem volt ilyen egyszerű a nehéz tészták elkészítése a dagasztó funkciónak köszönhetően. Nagyszerű alapanyagot biztosít ínycsiklandozó desszertek, pizzák vagy különféle tésztaételekhez. A tisztítás funkció alaposan letörli a maradékot a keverőtál faláról. A beépített mérleg biztosítja, hogy közvetlenül a tálban mérjük le a hozzávalókat.

Konyhai robotgép Kenwood KVC85.004SI KM Titanium Chef Baker ...

Próbáld ki a lenyűgöző KENWOOD konyhai robotgép extra funkcióit

Az ügyes Kenwood KVC85.004SI KM Titanium Chef Baker konyhai robotgép tökéletes megoldás minden konyhába. A lengőkarnak köszönhetően rendkívül egyszerűen tudjuk cserélni a különböző tartozékokat. A könnyű hozzáférés biztosítása érdekében egy gombnyomásra automatikusan felemelkedik. Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely biztosítja az alapanyagok gyorsabb és alaposabb feldolgozását. Hosszú élettartamot és stabil működést garantál teljesen fém szerkezete. Igény szerint állíthatjuk be a megfelelő munkatempót, köszönhetően a folyamatos sebességszabályozásnak. Könnyebb dolgunk lesz a praktikus időzítővel. Ezen KENWOOD Konyhai robotgép garantálja, hogy megkönnyíti a munkánkat az ételek készítése során.

Az ügyes KENWOOD konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő és spatula. Ezzel a bőséges tartozékkal ezen Kenwood KVC85.004SI KM Titanium Chef Baker konyhai robotgép egyszerre több különálló készüléket helyettesít, így helyet és pénzt spórolhatunk meg.

Kábel hosszúsága:

0,15 m

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

31,5 × 22,5 cm (Ma×Szé)

Tömege:

9,5 kg

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Tartozékok
Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Flexi habverő, Spatula Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Flexi habverő, Spatula Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Szélesség
22,5 cm Kész!
Magasság
31,5 cm Kész!
Tömeg
9,5 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kenwood KVC85.004SI KM Titanium Chef Baker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenwood KM Titanium Chef Baker KVC85.004SI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kenwood KM Titanium Chef Baker KVC85.004SI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenwood KM Titanium Chef Baker KVC85.004SI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenwood KM Titanium Chef Baker KVC85.004SI.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ