0% splátky Siguro Akvizice ApF HU

Zelmer ZSM7860

Termékkatalógus
Zelmer ZSM7860
Szendvicssütő - 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, zárható, hőszigetelt markolat és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 750 W teljesítmény, műanyag burkolat, fekete kivitel, mérete 24 × 11 × 25 cm (Ma×Sz×Mé)
11 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ZELTO406 Termékszám:  ZSM7860

Zelmer ZSM7860

Szoktál kedveskedni a családnak egy finom pirítóssal? Akkor biztosan hasznos lesz számodra egy ilyen praktikus ZELMER melegszendvics sütő. A melegszendvics sütő műanyagból készült burkolatot kapott, így gyerekjáték lesz a karbantartása. Kompakt, 24 × 11 × 25 cm (ma×sz×mé) méreteinek hála könnyedén tárolhatod a melegszendvics sütőt a szekrényben. A készülék időtálló kialakítását fekete szín egészíti ki. A pirítós sós vagy édes változatát szinte mindenki szereti. Ha bármelyik változat elkészítése során is szeretnéd igénybe venni eme ZELMER melegszendvics sütő segítségét, a munka olyan egyszerű és könnyű lesz, hogy bárkinek menni fog.

Zelmer ZSM7860 melegszendvics sütő alapvető tulajdonságai

  • Egy ilyen ZELMER melegszendvics sütő segít a finom és változatos harapnivalók elkészítésében
  • Ezzel a praktikus ZELMER melegszendvics sütővel ízletes háromszög alakú pirítósokat süthetünk
  • Egyszerre süthető szendvicsek száma: 2 szendvics
  • A hőszigetelt fogantyú biztosítja a melegszendvics sütő biztonságos kezelését
  • A kábel praktikus tárolórekeszben tárolható
  • A sütőlemezek egy biztonsági pánt segítségével rögzíthetők
  • A sütőlemezek tapadásmentes bevonattal vannak ellátva
  • A készülék teljesítménye 750 W
  • Ezen ZELMER melegszendvics sütő segítségével ínycsiklandozó, ropogós finomságokkal lepheted meg a családot

Ropogós pirítós reggel, délben és este

Kényeztesd magad kedvenc, ropogós pirítósoddal, amikor csak kedved tartja. Gyorsan és könnyedén elkészítheted őket egy ilyen ügyes ZELMER melegszendvics sütővel. A sütőlemezeknek tapadásmentes a felülete, így biztos nem ég oda semmi. Eme ZELMER melegszendvics sütővel ízletes háromszög alakú pirítósokat készíthetsz, amit bármikor könnyedén kiegészíthetsz kedvenc hozzávalóiddal. Készíts mindig változatos fogásokat a családnak, amiket soha nem fogtok megunni. Mindenki imádni fogja a pirítóst, legyen az sós vagy édes. Légy kreatív! Eme praktikus ZELMER melegszendvics sütő megvásárlásával akár két fő is jóllakik. Egyszerre 2 pirítóst süthetünk vele.

Biztonság az első helyen

Eme ZELMER melegszendvics sütő használatakor bizonyos funkciók gondoskodnak a biztonságról. A melegszendvics sütő fogantyúja hőszigetelt, így nem kell égési sérülésektől tartanod. A kábel tárolására szolgáló praktikus hely nagyon hasznos funkció. Így sehol nem fog akadályozni. A biztonsági pánt gondoskodik a sütőlemezek rögzítéséről. Kipróbálhatod a pirítósokat sós vagy édes változatban is ezzel az erős, 750W teljesítményű segítővel.

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fekete Kész!
Sütőlemezek alakja
Háromszög Kész!
Szendvicsek száma
2 szendvics Kész!
Sütőlemezek tulajdonságai
Tapadásmentes felület Kész!
Teljesítményfelvétel
750 W Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zelmer ZSM7860 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zelmer ZSM7860. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zelmer ZSM7860. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zelmer ZSM7860.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ