Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

Demeliss 3918

Termékkatalógus
Demeliss 3918
Hajvasaló - gőzölős titán simítólapok, 5 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 85 W teljesítmény, 2,3 m hosszú kábel, arany kivitel, biztonsági zár és utazó szett, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
30 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DEMZV182 Termékszám:  3918
Demeliss 3918 30 290 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Demeliss 3918

Csodálod a gyönyörűen fényes és egészséges hajat? Pontosan ebben segít ez a hajsimító a felkapott Demeliss gyártótól. A rendelkezésre álló hőfokok száma: 5 hőfokozat. A tökéletesen formázott haj titka a széles hőmérséklet-tartományban rejlik 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően egyéni igényeidre szabva ápolhatod a hajadat a hajvasaló segítségével. Gyengéd ápolással érhető el a kívánt frizura, amelynek fényt és formát kölcsönöz. Teljesítménye 85 W, így szinte pillanatok alatt üzemkész lesz. A tartós titán felület az összes hajtípusra megfelelő, legyen akár dúsan göndör, vagy finom, vékony szálú. A szakemberek nagyra értékelik a titánt, a legkeresettebb vasalófelületek táborát erősíti. Kiváló hővezető, emellett gyorsan felmelegszik, ami egyszerűbbé és könnyebbé teszi a haj kivasalását. Az alumínium vasalófelület optimális hőeloszlást biztosít a vasalólapok belsejében, amely lehetővé teszi, hogy a hajadat alacsony hőmérsékleten is hatékonyan vasald ki, és védelmet nyújt a hajnak.

Hajvasaló Demeliss 3918 Csomagolás/doboz
Hajvasaló Demeliss 3918 Jellemzők/technológia

A népszerű Demeliss 3918 hajsimító fontosabb jellemzői

  • Az ismert Demeliss hajvasaló szalonképes frizurát garantál neked
  • A választható hőfokok száma: 5
  • A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja a gyors felmelegedést
  • Lehetőséged van loknik létrehozására is
  • A gőzzel történő vasalás kíméletes és hatékony hajformázást tesz lehetővé
  • A biztonságos használat érdekében a gyártó automatikus kikapcsolás funkcióval és működést jelző fénnyel látta el a készüléket
  • Integrált, könnyedén leolvasható kijelző
  • A tápkábel hossza 2,3 m
  • A biztonsági reteszben bízhatsz a tárolás során
  • Utazásra is magaddal viheted
  • A mellékelt tároló tokot a készülék tárolására használhatod

A híres Demeliss hajsimító elkápráztat a szuper megoldásaival

A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja, hogy a hajsimító rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegedjen. A hajvasaló alkalmazkodik az igényeidhez, és pillanatok alatt hajsütővassá alakul át. Úgy készült, hogy kivasalhasd segítségével a hajadat, ugyanakkor loknikat is készíthess. A gőz segítségével hatékonyan és gyorsan formázhatod meg a hajadat. A hajad természetesen puha lesz, és egészségesnek néz majd ki, mert ha gőzzel vasalod a hajad, egyúttal kíméled is. Ha te is annak a csoportnak vagy a része, akik nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy kihúzták-e a készüléket a konnektorból, imádni fogod, hogy automatikusan kikapcsol, valamint hogy fény jelzi a működését. Az ismert Demeliss hajegyenesítő nagyszerű eszköz azok számára, akiknek fontos, hogy a tökéletes frizurát kíméletes módon érjék el.

Hajvasaló Demeliss 3918 Csomag tartalma
Hajvasaló Demeliss 3918 Jellemzők/technológia

Könnyű kezelés és használat

A neves Demeliss hajvasaló minden hajtípussal megbirkózik. Biztonsági zárat is kapott, amely gondoskodik arról, hogy a vasalólapok le legyenek zárva. Főleg a tárolásnál lesz előnyös ez a funkció. Kellemes társad lesz az úton. Könnyen bepakolhatod a nyaralásra, hogy lenyűgözhesd a társaságot a pompás frizuráddal. A hajvasaló hálózati tápellátással rendelkezik, így bárhol használhatod, ahol rendelkezésre áll egy hálózat. A hajvasalóba beépített újratölthető akkumulátor került, ami még kényelmesebbé teszi a hajformázást. A neves Demeliss hajvasaló lenyűgöző látvány nagyszer kialakításával. A csodálatos arany színe remek összhangban van a készülék designjával.

A híres Demeliss hajvasaló meglepetést okoz szuper kiegészítőivel

A hajvasalón kívül a következőket is megkapod a csomagban: tároló tok. Amikor nem használod a vasalót, könnyen rögzítheted a védőtokkal, és tarthatod a mellékelt hordtáskában, amely nemcsak tárolásra praktikus. Nem fog cserben hagyni, hiszen kényelmes használni, mivel a kábelhossz 2,3 m. Rengeteg teret ad a kreativitáshoz a frizurával kapcsolatban, és a kábel nem fog zavarni.

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Vasalófelület anyaga
Titán, Alumínium Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Titán, Alumínium Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
5 Kész!
Teljesítmény
85 W Kész!

Funkciók

Kijelző
Háttérvilágítású kijelző Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2,3 m Kész!
Kiegészítők
Tároló tok Kész!
Szín
Arany Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Demeliss 3918 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Demeliss 3918 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Demeliss 3918. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Demeliss 3918. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Demeliss 3918.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ