Akvizice ApF HU Shop roku

AKAI APC Mini MKII

Termékkatalógus
AKAI APC Mini MKII
4,3 3 értékelés
MIDI kontroller - kompakt Ableton Live kontroller, USB/MIDI, drum + note mód (16 hangjegyű skála), clip color matching, 64 pad háttérvilágítású mátrixban, 8 hozzárendelhető fader + master fader USB-B konnektor, Ableton Live Lite + egyéb SW
44 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AKI008l2 Termékszám:  CAKA022 Gyártó honlapja:
AKAI APC Mini MKII 44 790 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

AKAI APC Mini MKII

Ableton Live vagy más zenei vagy nem zenei programhoz, például videóhoz keres meghajtót? Akkor az AKAI APC Mini MKII a megoldás az Ön számára. Ezt a vezérlőt különösen azok a felhasználók fogják értékelni, akik "élőben" dolgoznak, akár színpadon, akár stúdióban. Az APC Mini MKII előnye, hogy az Ableton Live-ra lett szabva, így nem kell leképezni a csatlakoztatás után. Csak csatlakoztassa a számítógépéhez egy kábellel, és máris kész az alkotásra. Ez egy "plug and play" eszköz, amelynek működéséhez nincs szükség semmilyen illesztőprogramra. Avezérlő működtetéséhez csak a következőkre van szüksége elindítani az Ableton Live-ot, majd a beállítások között az APC MIDI-t kell kiválasztani az Ableton Live vezérlőjeként. Nyugodtan elfelejtheti a feltérképezést, a beállítást és a kapcsolódó problémákat.

Az AKAI APC Mini MKII vezérlő legfontosabb jellemzői

  • Az AKAI APC Mini MKII kompakt vezérlő kifejezetten az Ableton Live-hoz készült.
  • Az MKII verzió újdonságai közé tartozik a dob+nóta mód (16 hangjegyű skála) és a klip színegyeztetés.
  • Megvilágított 64 pad mátrix az egyszerű klip vezérléshez (több száz állítható színt tartalmaz)
  • 8 hozzárendelhető fadert + master fadert kínál
  • USB-B csatlakozó (plug and play támogatás PC és MAC számára)
  • Letölthető licenceket tartalmaz az Ableton Live Lite, Hybrid 3, Mini Grand, Velvet és Toolroom Artist Launch csomaghoz.

Az AKAI APC Mini MKII vezérlő kétirányú kommunikációt folytat az Ableton Live szoftverrel

Az AKAI APC Mini MKII vezérlő kétirányú kommunikáció közvetlenül az Ableton Live-val. Ez lehetővé teszi, hogy visszajelzést kapjon a szoftvertől, és azt a klip lefutása után megjelenítse a mátrixán. Ez a klipmátrix azonnali áttekintést nyújt a klipek állapotáról. Milyen klipet készítenek, melyiket játsszák le és mit rögzítenek. Az egyes státuszok egy rácson, meghatározott színekkel jelennek meg, így azonnal áttekintheti a klipek és a teljes készlet állapotát. Az Ableton Live Lite szoftveren kívül a termék tartalmazza a Hybrid 3 virtuálishangszerek (polifonikus analóg szintetizátor), a Mini Grand (akusztikus zongora) és Velvet (vintage elektromos zongora). Szintén ingyenesen letölthető a Toolroom Artist Launch csomag, amely egy nagy mintakönyvtárat tartalmaz.

Paraméterek

Összehasonlít
Billentyűk száma
64 Kész!
MIDI
USB Kész!
USB MIDI
USB to Host Kész!
Szélesség
240 mm Kész!

MIDI

MIDI
USB Kész!
USB MIDI
USB to Host Kész!

Méretek

Szélesség
240 mm Kész!
Mélység
210 mm Kész!
Magasság
32 mm Kész!
Tömeg
0,81 kg Kész!

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AKAI APC Mini MKII Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI APC Mini MKII. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKAI APC Mini MKII. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKAI APC Mini MKII. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKAI APC Mini MKII.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ