AlzaBoxy Q1 MPLA321484

Amazfit Cheetah Speedster Grey

Termékkatalógus
Amazfit Cheetah Speedster Grey
Okosóra - férfiaknak és nőknek egyaránt, különösen alkalmas futóknak, AMOLED kijelzővel, GPS, pulzusmérő, alvásfigyelés, lépésszámláló, oximéter, barométer, mobil zenelejátszó vezérlése, időjárás-előrejelzés, alvás/ne zavarj üzemmód, alkalmazásbolt, egyéni óralapok, navigáció, Always On Display és integrált térképek, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. 576 óra üzemidő, tok anyaga műanyag
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  XIgt405b1 Termékszám:  6972596106708 Gyártó honlapja:
Amazfit Cheetah Speedster Grey 79 190 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Amazfit Cheetah Speedster Grey

Prémium kategóriás okosóra rengeteg funkcióval és elegáns kialakítással

Az Amazfit Cheetah okosóra tele van funkciókkal egy meglepően könnyű testben, így különösen futók számára ideális. Az óra kerek, edzett üveggel védett kijelzőjét könnyű, szálerősítésű polimer testbe burkolták. Az Amazfit Cheetah így mindössze 32 grammot nyom, és mégis 5 ATM vízállóságot biztosít. Az 1,39" képátlójú és 326 PPI pixelsűrűségű HD AMOLED kijelzőn minden adatot tisztán és világosan láthatsz. A zafírüveg kijelzőt ujjlenyomatvédő réteggel vonták be, hogy az óra mindig hibátlanul nézzen ki. A precíziós biometrikus érzékelő minden fontos egészségügyi paramétert mér, így mindenlényeges dolgot szemmel tarthatsz. Az Amazfit Cheetah órát személyre szabhatod azáltal, hogy az Always-on kijelzőhöz illeszkedő óraszámlapok széles választékából választhatsz. Az Amazfit Cheetah az érintőképernyőn és a 4 vezérlőgombon keresztül is kezelhető. Az Amazfit okosórát a Zepp OS operációs rendszer működteti. A Zepp alkalmazás Android és iOS felhasználók számára egyaránt elérhető.

Az Amazfit Cheetah Speedster Grey okosóra főbb jellemzői

  • Az óra pontos, kétsávos GPS-szel rendelkezik
  • Több mint 150 sportmód közül választhatsz
  • Az óra képes automatikusan felismerni bizonyos sport- és erőnléti tevékenységeket
  • Az Amazfit Cheetah az érintőképernyőn, valamint a gombokon és a koronán keresztül is vezérelhető
  • Ultrakönnyű kialakítás 5 ATM vízállósággal
  • Kiválóan olvasható 1,39" HD AMOLED kijelző 454×454 px felbontással és 326 PPI-vel
  • Számlapok széles választéka áll rendelkezésre
  • Always-on támogatás
  • Bluetooth fejhallgató közvetlenül az órához párosítható
  • Az Amazfit Cheetah egész nap figyeli a pulzusszámot és a stressz-szintet
  • A 440 mAh-s akkumulátor akár 14 napig is üzemképes marad az óra normál használata mellett
  • Az alvás időtartamának és minőségének figyelése
  • Kísérő Zepp alkalmazás a mérések egyértelmű megjelenítéséhez
  • Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel

Könnyű okosóra könnyen leolvasható AMOLED kijelzővel

Az 1,39 hüvelykes, akár 1000 nites fényerővel rendelkező AMOLED kijelzőn azonnal láthatsz minden szükséges információt. Az Amazfit Cheetah Speedster Grey óra kijelzője 326 PPI finomsággal büszkélkedhet, és élénk színeket jelenít meg. Magát a kijelzőt zafírkristály védi ujjlenyomat-ellenes bevonattal. Az óra kinézetét az óraszámlapok nagy választékával (több mint 100) élénkítheted. Az Amazfit Cheetah funkciói nem csak a kijelzőn keresztül könnyen kezelhetők, de sportolás közben értékelni fogod a forgatható koronát és a vezérlőgombokat. A könnyű, szálerősítésű polimer test nem nehezítel sportolás közben, ráadásul biztosítja, hogy az Amazfit Cheetah Speedster 5 ATM-ig vízálló legyen.

Nagy teljesítményű GPS MaxTrack a pontos helymeghatározáshoz

Az Amazfit Cheetah okosóra hat műholdas helymeghatározó rendszert támogató, kétsávos GPS-antenna segítségével képes pontosan meghatározni a tartózkodási helyedet. Nyugodtan túrázhatsz a fák lombkoronái alatt húzódó ösvényen, vagy kerékpározhatsz a munkahelyedre egy zsúfolt belvároson keresztül. Az Amazfit Cheetah GPS-je mindig pontosan meghatározza a tartózkodási helyedet. A Zepp alkalmazásból útvonalfájlt importálhatsz az órába, és valós időben navigálhatod magadat. Az Amazfit Cheetah óra kijelzőjén nyomon követheted a mozgásodat, és láthatod a legrövidebb közvetlen útvonalat visszaa kiindulási pontodhoz. A helymeghatározási pontokat útközben is elmentheted az okosórádra a későbbi felfedezéshez.

Az óra segít hatékonyabbá tenni a tréninget és a munkát

Az Amazon Alexa támogatásnak köszönhetően az okosórádról egy pillantással lekérdezheted a legfrissebb időjárási és egyéb információkat. A hangod erejével irányíthatod magát az okosórát, és megnyithatod a hands-free sportmódot. Ráadásul az Amazfit Cheetah okosóra minden reggel összefoglalót ad a fontos információkról, így már reggel mindent kézben tarthatsz.

Az Amazfit Cheetah minden fontos dolgot mér

Az Amazfit Cheetah óra kiváló minőségű BioTrackerTM 3.0 PPG biometrikus érzékelőt használ, amely két LED-del rendelkezik, és több adatot képes gyűjteni, mint a korábbi generációk. Az egészségügyi funkciók jobb nyomon követését a továbbfejlesztett pulzusmérő algoritmus is segíti. Az Amazfit Cheetah okosóra képes érzékelni a légzésszámot, a vér oxigéntelítettségét és a stressz-szintet. Természetesen az óra képes mérni az alvás hosszát és minőségét is, annak minden fázisával együtt. Edzésed után az Amazfit Cheetah értékeli a teljesítményedet olyan adatokon keresztül, mint a maximálisoxigénfogyasztás (VO₂ Max), a teljes regenerálódási idő, az edzésterhelés és az edzés hatása, hogy segítsen megérteni azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a regenerálódást, a fejlődést és a teljesítményt.

Amazfit Cheetah óra hosszú akkumulátor élettartammal rendelkezik

Az okosóra beépített 440 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Ez a kapacitás 14 napra növeli az Amazfit óra akkumulátorának élettartamát. Az okosóra automatikus GPS üzemmóddal rendelkezik, amelyben az Amazfit Cheetah intelligens módon kezeli a GPS-beállításokat az akkumulátor kímélése érdekében.

  • 14 nap normál használat mellett
  • 7 nap intenzív használat esetén
  • 26 óra pontos GPS-szel
  • 54 óra GPS-kímélő üzemmódban

A Zepp Coach segít az edzéstervvel kapcsolatban

Az Amazfit Cheetah okosóra mesterséges intelligenciát használó intelligens edzési algoritmust használ. Ez lehetővé teszi, hogy edzéstervet készítsen a tapasztalatod és a fizikai képességeid alapján. A Zepp Coach™ nyomon követi fáradtsági szintedet, fittségi és edzettségi állapotodat, hogy motivációt, tudást és önbizalmat adjon neked a sportteljesítményed javításához és a jobb fitneszszokások kialakításához.

Az Amazfit Cheetah több mint 150 sportolási módot kínál majd

Az aktív és alkalmi sportolók egyaránt élvezni fogják az Amazfit Cheetah több mint 150 sportolási módjának széles választékát, beleértve az erőnléti edzést, a golf swinget és még sok mást. Az okosóra akár 5 ATM-es víznyomásállósági besorolásának köszönhetően úszók számára is alkalmas. Az Amazfit Cheetah emellett 8 sporttevékenységet is képes automatikusan felismerni: Kültéri futás, futópados futás, beltéri gyaloglás, kültéri kerékpározás, kültéri úszás, medenceúszás, evezés, ellipszis tréner, felkínálja, hogy magától megnyissa a megfelelő módot. Az Amazfit Cheetah okosóra apulzusszám figyelésével képes megkülönböztetni a pulzuszónákat, hogy segítsen megérteni a teljesítményed részleteit.

Az Amazfit Cheetah számos alkalmazással szinkronizálható

Szinkronizáld az edzésadataidat a Strava, Apple Health, Google Fit, Relive és az Amazfit és az Adidas Runtastic közötti partnerségnek köszönhetően az Adidas Running alkalmazással. Egyszóval az Amazfit Cheetah okosóra mindenki számára nagyszerű partner.

Clear Zepp alkalmazás Android és iOS rendszerekre

A Zepp App Android és iOS készülékekre is telepíthető. Ezután egyértelműen megtekintheted az egészségügyi és edzésadatok elemzését, böngészhetsz az órafelületek között, és frissítheted az órád rendszerét. A használt Zepp OS 2.0 operációs rendszer a szórakoztató és egészségügyi alkalmazások gazdag ökoszisztémáját támogatja. Intuitív interakciókat, valamint sima animációkat tapasztalhatsz, amelyeket az energiafogyasztás figyelembevételével optimalizáltak.

Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
576 óra (24 nap) Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
46,7 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Szürke Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
32 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!
Üzenetek
Előre beállított üzenetválaszok (csak Androidon) Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Zepp OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Szürke Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
15 cm Kész!
Csukló max. kerülete
22 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
576 óra (24 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
2,3 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amazfit Cheetah Speedster Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Cheetah Speedster Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazfit Cheetah Speedster Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit Cheetah Speedster Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit Cheetah Speedster Grey.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ