AlzaBoxy Q1 Shop roku

Reolink TrackMix LTE

Termékkatalógus
Reolink TrackMix LTE
5 2 értékelés
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, motoros forgás, mozgás, személy(ek), állatok és autók érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés mobilra is, hangriasztás, SD és cloud tárhely, mérete 129 × 147 × 228,2 mm (Ma×Sz×Mé)
162 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Reol22_27 Termékszám:  TrackMix LTE Gyártó honlapja:
Reolink TrackMix LTE 162 990 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

173 580 Ft
Szett megvásárlása

Reolink TrackMix LTE

Reolink TrackMix LTE IP kamera

Akkumulátoros biztonsági kamera kettős objektívvel és automatikus fókuszálással/zoomolással

A Reolink TrackMix LTE kamerát olyan helyeken történő használatra tervezték, ahol Wi-Fi/Ethernet kapcsolat nem áll rendelkezésre és nincs áram. Az 5100 mAh-s újratölthető akkumulátor folyamatosan tölthető Reolink napelemmel (külön megvásárolható). A Reolink TrackMix LTE vezeték nélküli kamera részletes 2K felbontásával, valamint az emberek, autók és állatok megkülönböztetésének képességével tűnik ki. A kamera az automatikus pásztázásnak és dőlésszögnek köszönhetően képes a célpontra fókuszálni, zoomolni és önállóan követni azt. A Reolink TrackMix LTE széles látószögű és teleobjektívvel rendelkezik. Az infravörös fények és a beépített reflektor gondoskodik az éjszakai biztonságról, így választhatsz fekete-fehér, illetve színes éjszakai módot is.

Reolink TrackMix LTE IP kamera

A Reolink TrackMix LTE vezeték nélküli kamera legfontosabb jellemzői

  • 2560 × 1440 px felbontás 6-szoros hibrid zoommal
  • Autofókusz és zoom
  • Az emberek, autók és állatok hatékony felismerése és megkülönböztetése
  • Duál lencsék; széles látószögű objektív és teleobjektív
  • Két infravörös fény biztosítja a fekete-fehér éjszakai látást akár 30 méteres távolságból is
  • A beépített reflektor színes éjszakai képet biztosít
  • Az 5100 mAh akkumulátor napelemmel tölthető (külön kell megvásárolni)
  • Hely egy 128 GB-os MicroSD kártya behelyezéséhez
  • A csomag tartalma: Reolink trackMix LTE, szerelési sablon, videófelvétel jelzés, használati utasítás, csavarok, USB-C kábel, pánt
Reolink TrackMix LTE IP kamera

Tiszta, részletgazdag videók

A Reolink TrackMix LTE kamera a kettős objektíveknek köszönhetően részletes felvételeket készít 2K Super HD felbontásban. Az automatikus kettős követési technológiának köszönhetően a kamera vízszintesen (355°) és függőlegesen (90°) is elfordul, és követi a mozgó tárgyat. A kép részletes, szélesvásznú nézetben jelenik meg. Emellett automatikusan az adott tárgyra fókuszál, és még nagyítani is tud rá. A biztonság érdekében a Reolink vezeték nélküli kamera két infravörös fénnyel rendelkezik, amelyek hatótávolsága akár 30 méter is lehet. A beépített reflektornak köszönhetően válthatsz a fekete-fehér és a színes éjszakai felvétel között.

Reolink TrackMix LTE IP kamera

A vezeték nélküli kialakítás megkönnyíti a Reolink kamera elhelyezését

Ints búcsút a kábeleknek, hiszen a Reolink TrackMix LTE kamerát olyan helyekre tervezték, ahol nincs Wi-Fi/Ethernet hozzáférés, illetve nincs áram! A vezeték nélküli kamera 4G-kapcsolatot és újratölthető akkumulátort használ a működéshez. Az 5100mAh kapacitású akkumulátor folyamatos energiaellátásához napelemet is használhatsz. A Reolink TrackMix LTE intelligens érzékeléssel és kétirányú hanggal rendelkezik, így képes megkülönböztetni az embereket, háziállatokat, valamint autókat, és csak minimális téves riasztást okoz. A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi, hogy valós időben kommunikálj azzal, aki a kamera előtt áll.

Reolink TrackMix LTE IP kamera

A Reolink TrackMix LTE lehetővé teszi a mozgás területének beállítását

A Reolink TrackMix LTE kamera egy mozgási területre is beállítható, amelyet a kijelölt szektorban lévő tárgyak mozgásának érzékelésére használhatsz. Amint a készülék bármi gyanúsat észlel, a Reolink vezeték nélküli kamera push értesítést vagy képpel ellátott e-mailt küld eszközödre. A kamera támogatja a hangvezérlést a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével. A Reolink TrackMix LTE vezeték nélküli kamera nagyszerű time-lapse videók rögzítésére képes, így a hosszú ideig tartó változásokat néhány perc alatt láthatod (a time-lapse csak a széles látószögű nézetet támogatja).

Reolink TrackMix LTE IP kamera

Vízálló kialakítás és elegendő kapacitás

A Reolink TrackMix LTE vezeték nélküli kamerát a legkülönbözőbb környezetekben történő használatra tervezték. A kamerában nem tesz kárt az eső, a magas páratartalom vagy a párás időjárás sem. A kamera által a mozgásérzékelés során rögzített videók akár 128 GB kapacitású MicroSD kártyára is menthetők, vagy feltölthetők a Reolink felhőbe, ahol a felvételek 7 napig tárolódnak.

Reolink TrackMix LTE IP kamera

Távoli hozzáférés bárhonnan a Reolink Client segítségével

A Reolink TrackMix LTE kamera beállításait te magad is elvégezheted, és a Reolink Client szoftverrel tetszőlegesen vezérelheted. A kamerához bárhonnan, bármikor hozzáférhetsz iOS vagy Android okostelefonon keresztül, de Windows vagy macOS számítógépen keresztül is csatlakozhatsz.

Reolink TrackMix LTE IP kamera

Paraméterek

Összehasonlít

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Elemes, Napelemes Kész!

Videó

Maximális felbontás
2560 × 1440 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
30 m Kész!
Zoom
Digitális Kész!
Videó kompresszió
H.264, H.265 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa
SD, Cloud Kész!
Memóriakártya nyílása
MicroSD Kész!
SD kártya max. méret
128 GB Kész!

Méretek

Szélesség
147 mm Kész!
Magasság
129 mm Kész!
Mélység
228,2 mm Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Reolink TrackMix LTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reolink TrackMix LTE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Reolink TrackMix LTE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reolink TrackMix LTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reolink TrackMix LTE.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ