Shop roku Akvizice ApF HU

AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V

Termékkatalógus
AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V
4,0 2 értékelés
Ipari porszívó - vezeték nélküli, minden típusú padlóhoz, nedves és száraz tisztításhoz, 20 literes fém gyűjtőtartály, Tömlő hossza 1,5 m, 3 darabos szívócső az optimális hosszbeállításhoz, habszűrő nedves porszívózáshoz, nem szőtt szűrő száraz porszívózáshoz, padló, rés- és kanapéfúvóka, lehetőség a papírzacskóba (mellékelve) történő porszívózásra, HEPA-szűrő vásárlásának lehetősége, kompatibilis a BatteryONE 20V akkumulátorral, az akkumulátor és a töltő nem tartozék, súlya 3,8 kg, 3 év garancia
Szuper ár
26 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  ATPT046 Termékszám:  AT-CWADVC20V
AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V 26 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V

AlzaTools

Nagyszerű segítség nem csak a műhelybe vagy a garázsba

Az AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V akkus ipari porszívót nemcsak a műhelyben, garázsban, háztartásban, hanem a fúvó funkciónak köszönhetően a kertben is használhatod. Gyorsan megszereted a munkát ezzel a porszívóval, a vezeték hiánya lehetővé teszi, hogy korlátozások és a vezeték állandó igazgatása nélkül takaríts egyik konnektortól a másikba, ráadásul lehetővé teszi a száraz és nedves tisztítást, és rengeteg tartozékot tartalmaz. Értékelni fogod, hogy az ipari porszívó megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak, emellett pedig mindenekelőtt a felhasznált minőségi anyagokkal, a precíz kivitelezéssel és a csúcsergonómiával fogja elnyerni a tetszésedet, így a vele való munkavégzés teljes könnyedséggel fog menni. Ráadásul az átfogó BatteryONE 20V-os szerszámcsalád része, amelyet a fejlett technológiával rendelkező, megbízható akkumulátoraink és a memóriahatás nélküli, prémium Li-Ion cellák hajtanak. És a végére hagytuk a legjobbat. Az AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V-os ipari porszívó 3 év garanciával és 90 napos kifogásmentes visszavételi joggal rendelkezik, még akkor is, ha cégként vásároltad - az AlzaToolsnál teljesen kockázatmentesen vásárolhatsz.

AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V ipari porszívó
AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V ipari porszívó

3 év garancia

A termékre 3 év kiterjesztett garancia vonatkozik a vállalkozók számára is

AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V ipari porszívó

90 napon belüli pénzvisszatérítés

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket

AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V ipari porszívó

Az AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V porszívó egy többfunkciós készülék

A mellékelt tartozékoknak köszönhetően a nagy teljesítményű AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V ipari porszívót száraz és nedves porszívózásra egyaránt használhatod. Ez a funkció alkalmas a kiömlött folyadékok feltakarítására, valamint akkor is értékelni fogod, ha az egyik háztartási gép meghibásodik, például ha szivárog a mosogatógép vagy a mosógép. A csomag tartalmaz egy padlószívófejet, egy 1,5 méteres tömlőt, egy habszűrőt nedves porszívózáshoz, egy nem szőtt textilszűrőt száraz porszívózáshoz, egy résszívófejet (alkalmas a sarkok vagy nehezen hozzáférhető helyek tisztítására), egy háztartási szívófejet (érzékeny felületek, háztartási textíliák, kárpitozott bútorok stb. porszívózásához) és három hosszabbítócsövet.

AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V ipari porszívó

A vezeték nélküli porszívóval a kertet vagy a teraszt is megtisztíthatod

Az AlzaTools AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V porszívó felbecsülhetetlen értékű segítővé válik ott, ahol igazán szüksége van rá. Kitakaríthatod az egész műhelyedet, garázsodat, de akár a házadat vagy a teraszodat is. Nagyon praktikus a fújó funkció, amellyel elfújhatod a lehullott leveleket, a szennyeződéseket a nehezen hozzáférhető helyekről, vagy megszáríthatod a nedves tárgyak felületét.

AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V ipari porszívó

Nagyszerű ergonómia a maximális tisztítási kényelemért

Az AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V akkus ipari porszívó három hosszabbítócsővel rendelkezik - így a kényelmes porszívózás érdekében könnyen beállítható a szívócső hossza. A porszívó mozgatását megkönnyítik a kerekek, és ha szállítani szeretnéd, egy összecsukható, stabil fogantyú is található rajta. További előnye, hogy a tartozékok közvetlenül a porszívó testéhez rögzíthetők, így mindig kéznél lesznek.

AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V ipari porszívó

Az AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V kiváló teljesítményt nyújt a mindennapi tisztításhoz

                    

A porszívó meglepetést fog okozni a 8 kPa csúcs szívóteljesítményével, amelynek köszönhetően játékosan megbirkózik minden hétköznapi, építési és műhelyi szennyeződéssel. A fém gyűjtőtartály kapacitása 20 liter, és biztosan értékelni fogod, hogy nagyon könnyen tisztítható - csak lazítsd ki a zárakat, vedd le a tetejét, és ürítsd ki a tartályt. Szükség esetén a mellékelt papírzacskóba is porszívózhatsz. A szűrőrendszer hatékonyságának növelése érdekében HEPA-szűrő vásárolható hozzá.

AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V ipari porszívó

Válaszd ki a neked megfelelő akkumulátort, és fedezd fel a BatteryONE előnyeit!

Az AT-CWADVC20V BatteryONE 20V ipari porszívót akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Ezek külön vásárolhatók meg, ami egy nagy előnnyel jár. A saját igényeidtől és a várható munkaterheléstől függően választhatsz 20 V-os akkumulátoraink közül, amelyek kapacitása 2Ah (20LBP20V), 4Ah (40LBP20V). Ha nagyon gyakran fogod használni a porszívót, mindenképpen egy nagyobb teljesítményű akkumulátort ajánlunk, egyébként egy kisebb kapacitású akkumulátor is elegendő. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy neked csak egy akkumulátort kell vásárolnod, amely az ipari porszívón kívül az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE 20V-os kézi és kerti szerszámban is használható, például a fúrógéppel, a körfűrésszel, a sarokcsiszolóval, lombfúvóval, fűnyíróval és tucatnyi más eszközzel.

AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V ipari porszívó

A 3 év kiterjesztett garanciával nyugodtan hátradőlhetsz

Számunkra a vásárló elégedettsége a legfontosabb, és ezért szeretnénk neked valami extrát nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V-os ipari porszívóra 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, amelyet abszolút mindenkinek - még a vállalkozásoknak is - megadunk. Ezt a kiváló garanciát automatikusan és regisztráció nélkül élvezheted!

AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V ipari porszívó

Az AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V akkus ipari porszívó részletes műszaki adatai

Kompatibilis az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorokkal

Nagy teljesítményű ipari porszívó

Alkalmas száraz és nedves porszívózáshoz

Fúvó funkció

3 darabos szívócső az optimális hosszbeállításhoz

Habszűrő nedves porszívózáshoz

Nem szőtt szűrő száraz porszívózáshoz

Lehetőség papírzsák használatára porszívózás közben (tartozék)

Lehetőség HEPA szűrő vásárlására

A tartozékokat közvetlenül a porszívótestre rögzítheted

Biztosíték a túlterhelés és túlmelegedés ellen

Fém gyűjtőtartály 20 literes űrtartalommal

Szívóerő: ≥8,0 kPa

Tömlőátmérő: 32 mm

Tartalmazza a padlószívófejet, 1,5 méteres tömlőt, habszűrőt nedves porszívózáshoz, nem szőtt szűrőt száraz porszívózáshoz, résszívófejet, háztartási és kárpitos szívófejet, valamint három hosszabbítócsövet

Méretek: 39 × 39 × 50 cm  

Súly: 3,8 kg

Az akkumulátor hozzávetőleges élettartama:2 Ah: legfeljebb 15 perc
4 Ah: legfeljebb 30 perc

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék

Az AlzaTools BatteryONE 20V termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE akkumulátoros szerszámokkal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a munkát a szerszámokkal. Kellemes előny, hogy egy akkumulátort több készülékben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE 20V segítségével nemcsak a műhelyedet, de a kertedet is teljes mértékben felszerelheted mindennel, amire szükséged van - a fúróktól a sarokcsiszolón át a láncfűrészekig és más kézi szerszámokig. Termékeinknél a minőségi kidolgozást, a megbízható teljesítményt és nem utolsósorban a felhasználói kényelmet keressük.


Paraméterek

Összehasonlít
Felület típusa
Minden padlótípus Kész!
Tápellátás típusa
Akkus Kész!
Akkumulátor feszültség
20 V Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus Kész!

Tápellátás

Tápellátás típusa
Akkus Kész!
Akkumulátor feszültség
20 V Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Habszűrő Kész!
Szűrőlerázó rendszer
Szűrőlerázó rendszer nélkül Kész!

Tartály

Űrtartalom
20 l Kész!
Anyag
Fém Kész!

Méret & súly

Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
39 cm Kész!
Mélység
50 cm Kész!
Tömeg
3,8 kg Kész!

Tulajdonságok

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Száraz-nedves takarításhoz, Padló, Résszívó Kész!
Nyél
Szívócső hosszabbító, Cső Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre Kész!
További kiegészítők
Szűrő, Szűrőzsák Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaTools AT-CWADVC20 V BatteryONE 20 V.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ