Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

Levoit Core300-RAC

Termékkatalógus
Levoit Core300-RAC
4,3 4 értékelés
Légtisztító - 187 m³/h légtisztító teljesítmény, 33 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 48 dB(A) zajszint, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott, felszereltség: kijelző, gyerekzár és érintőpanel, méret: 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
64 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LEVCV448 Termékszám:  Core300-RAC

Levoit Core300-RAC

Allergiával vagy egyéb felső légúti megbetegedéssel küzdesz? Akkor nagyszerű választás számodra ez a modern Levoit Core300-RAC légtisztító. Könnyedén semlegesítheted vele a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak a különböző szennyeződéseken túl hatékonyan küzd az összes allergén ellen is. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata drasztikusan csökken. A korszerű technológia és az effektív HEPA, por, szén szűrő biztosítja a tiszta és friss levegőt minden lélegzetvételkor. Elegendő teljesítményének köszönhetően 40 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciókat biztosít, mint időzítő, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás. iF Product Design Award dizájn díjjal büszkélkedhet.

Légtisztító Levoit Core300-RAC Lifestyle
Légtisztító Levoit Core300-RAC Jellemzők/technológia

Levoit Core300-RAC légtisztító fontosabb paraméterei

  • Egy ilyen modern Levoit légtisztító használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Semlegesíti a levegőben lévő allergéneket
  • Filter típusa: HEPA, szén és por
  • 40 m² alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani
  • 187 m³/h teljesítménnyel rendelkezik
  • A teljesítményét igény szerint szabályozhatjuk
  • A tisztítási intervallum beállítható az időzítővel
  • A kijelző tájékoztat a legfrissebb információkról
  • Érintéssel irányítható vezérlőpanel
  • Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító teljesítménye 33 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 48 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű levegő tisztítónak a népszerű Levoit gyártótól

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító számos olyan gyakorlati funkcióval rendelkezik, amelyek növelik a felhasználói kényelmet. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Elengedhetetlen része azoknak a háztartásoknak, ahol allergiások élnek. Könnyen beállíthatod a teljesítményt, hogy megtaláld az ideális tisztítási fokozatot, amely megfelel az aktuális szükségleteidnek. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk a légtisztító aktivitási intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően.

Légtisztító Levoit Core300-RAC Jellemzők/technológia
Légtisztító Levoit Core300-RAC Jellemzők/technológia

Könnyű használat és fejlett technológia

Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító készülék nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A könnyen leolvasható kijelző mutatja az aktuálisan szükséges információkat. Könnyedén ellenőrizhetünk mindent, amire szükségünk van az érintős kezelőpanelen. A gyermekzár megakadályozza a beállítások nem szándékos visszaállítását vagy kikapcsolását.

Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító készülék lenyűgöző funkciókat kínál

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító segít abban, hogy egészségesebb és frissebb légkört teremtsünk otthonunkban. Az éjszakai üzemmód csendesebb működést és csökkentett fényerőt biztosít, így alvás közben is problémamentesen használható.

Légtisztító Levoit Core300-RAC Jellemzők/technológia

Tökéletes szűrőrendszer

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító levegőt szív be, és erőteljes szűrőrendszerén keresztül hatékonyan képes kiszűrni és eltávolítani a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő biztosítja az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén eliminálását. A szénszűrő eltávolítja a szagokat és a mérgező füstöt, nevezetesen az ecetet, a kén-dioxidot. A nagyobb porszemcséket a porszűrő megbízhatóan felfogja, és a fő szűrő védelmét szolgálja. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító 187 m³/h kapacitással büszkélkedhet. A háztartási légtisztító diszkrét és nagyon halk. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 24 dB(A), illetve az érték legfeljebb 48 dB(A).

Méretei:

36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
33 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
187 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
40 m2 Kész!
Maximális zajszint
48 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
24 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por Kész!

Méret & súly

Szélesség
22 cm Kész!
Mélység
22 cm Kész!
Magasság
36 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Dizájn díj

Dizájn díj
iF Product Design Award Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit Core300-RAC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levoit Core300-RAC . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levoit Core300-RAC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levoit Core300-RAC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levoit Core300-RAC.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ