Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Ajax SoloButton (egygombos) [55] fehér - LightSwitch kapcsoló (1,6 vezérlőkapcsoló)

Termékkatalógus
Ajax SoloButton (egygombos) [55] fehér - LightSwitch kapcsoló (1,6 vezérlőkapcsoló)
Kapcsoló - világítás kapcsolásához, központi egységgel, elemes tápellátás, Rádióhullámok, angol nyelvű alkalmazás
4 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AJAX23_019 Termékszám:  AJAX45118 Gyártó honlapja:
Ajax SoloButton (egygombos) [55] fehér - LightSwitch kapcsoló (1,6 vezérlőkapcsoló) 4 590 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Ajax SoloButton (egygombos) [55] fehér - LightSwitch kapcsoló (1,6 vezérlőkapcsoló)

A LightSwitch Jeweller egy intelligens érintéses fali kapcsoló, amelyet beltéri telepítésre terveztek. A LightSwitch bármilyen mechanikus vagy érintőkapcsolót helyettesíthet: a termékcsalád 1,5 (csillár) és 6 (lépcsőház) kapcsolót tartalmaz. A LightSwitch az épület kábelezésének megváltoztatása nélkül telepíthető. A készülék nem igényel semleges vezetéket, elegendő egy fázisvezeték. A kapcsoló két üzemmódban működik: impulzusos vagy bistabil. A LightSwitch 5 és 600 W közötti világítóberendezések vezérlésére alkalmas. Kis teljesítményű izzók esetén a készlet tartalmaz egy kondenzátort, amely párhuzamosan csatlakozik a lámpatesthez.

Az Ajax SoloButton [55] fehér színű, fő jellemzői

  • 1,5 (csillár) és 6 (lépcsőház) váltókapcsoló
  • Érintésmentes vezérlés nagyméretű érintőkapcsolóval
  • 8 színben kapható
  • Keretek akár 5 kapcsoló egymás mellé történő telepítéséhez
  • Nulla vezeték nem szükséges
  • 5 és 600 W közötti kapcsolási teljesítmény
  • Távvezérlés és konfiguráció Ajax alkalmazások segítségével
  • Hozzáadás a rendszerhez QR-kóddal

Nagyszerű felhasználói élmény:
A LightSwitch nagyméretű érintőkapcsolóval rendelkezik, amely akkor aktiválódik, amikor a tenyér 15 mm-en belülre kerül a gombhoz. A készülék így nyilvános helyeken is használható megoldásként: a világítást piszkos, nedves kézzel vagy akár kesztyűben is működtetheted. A LightSwitch háttérvilágítással rendelkezik, amely még sötétben is láthatóvá teszi a kapcsolót. A készülék biztonságosan elhelyezhető az ágy mellett is, és lágy háttérvilágítása nem zavar. A háttérvilágítás szükség esetén teljesen kikapcsolható az Ajaxban.

Egyszerű működés és automatizálás:
A LightSwitch lehetővé teszi a fény távvezérlését Ajax alkalmazásokon keresztül: akár a kanapéról vagy akár külföldről is. A rutinszerű műveletek automatizálására forgatókönyveket dolgoztunk ki. A lámpa úgy állítható be, hogy riasztáskor, menetrend szerint, a riasztórendszer kikapcsolásakor vagy egy meghatározott idő elteltével világítson (impulzus üzemmód). A telepítők a LightSwitch gomb megnyomásával is konfigurálhatják az automatizálási eszköz műveleteit. Például a szoba elsötétítése esetén a relé aktiválja a redőnyöket, hogy bezáródjanak. Automatizálási forgatókönyvek támogatott típusai: riasztás közben, amikor a rendszer állapota megváltozik, az időbeosztás szerint, az érintőgomb megnyomása után

Jeweller kommunikációs technológia:
A Jeweler egy olyan rádiós protokoll, amely gyors és megbízható kétirányú kommunikációt biztosít a hub és a csatlakoztatott eszközök között. A protokoll akár 1100 m-es vezeték nélküli rádiós kommunikációs hatótávolságot biztosít, így a kapcsolók nem csak lakásokban és házakban, hanem nagy szabad terekben vagy raktárakban is telepíthetők. A Jeweller minden szükséges információt továbbít, és azonnali vezérlést biztosít a rendszerben lévő tetszőleges számú LightSwitch eszköz felett. A Jeweller segítségével a felhasználók mindig vezérelhetik a világítást és láthatják a kapcsolók aktuális állapotát az Ajax alkalmazásokban.

Gyors párosítás és telepítés:
A LightSwitch telepítéséhez a telepítőnek mindössze két csavarhúzóra van szüksége. A készülék kevesebb mint egy perc alatt csatlakozik az Ajax biztonsági rendszerhez. Egyszerűen csak meg kell nyitni az Ajax alkalmazást, be kell olvasni a QR-kódot, és hozzá kell adni az eszközt a szobához és a biztonsági csoporthoz.

Minden belső térbe illeszkedik:
Annak érdekében, hogy a LightSwitch otthoni, lakás vagy ipari létesítmény számára is megfelelő legyen, az érintőgombok 8 különböző színű változatát kínáljuk: fekete, grafit, szürke, ködös, osztriga, olíva, olefántcsont, fehér

Szín:
Fehér

Figyelmeztetés:
Az eszköz használatához az Ajax Hubhoz való csatlakozás szükséges. A LightSwitch ebben az esetben külön kapcsolóként 2 alapvető részből áll: relé (LightCore) és érintőgomb (SoloButton) nyolc különböző színben.


Paraméterek

Összehasonlít
Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!
Protokol
Jeweller Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák Kész!
Működés
Központi egységgel Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!
Protokol
Jeweller Kész!

Kapcsolódás

Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák Kész!

Működés

Működés
Központi egységgel Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Működés
Központi egységen keresztül / bridge Kész!
Használat
Világítás Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Fény Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ajax SoloButton (egygombos) [55] fehér - LightSwitch kapcsoló (1,6 vezérlőkapcsoló) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ajax SoloButton (jednotlačítko) [55] bílé -Tlačítko pro LightSwitch (spínač řazení 1,6). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ajax SoloButton (jednotlačidlo) [55] biele – Tlačidlo pre LightSwitch (spínač radenia 1,6). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ajax SoloButton (eintastig) [55] weiß -Taste für LightSwitch (Umschalter 1,6). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ajax SoloButton (eintastig) [55] weiß -Taste für LightSwitch (Umschalter 1,6).
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ