30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Laurastar LIFT 1980

Termékkatalógus
Laurastar LIFT 1980
4,0 1 értékelés
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2200 W teljesítmény, vasalótalp anyaga alumínium, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, öntisztítás, anti-drip rendszer (csöpögés ellen) és automatikus kikapcsolás, tartály űrtartalma 110 ml, kábel hosszúsága 2,3 m, fekete és arany kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LAUPG817 Termékszám:  000.0336.545
Laurastar LIFT 1980 224 090 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Laurastar LIFT 1980

A Laurastar LIFT 1980 csúcsminőségű gőzállomással nagyszerű eredményeket érhetsz el vasaláskor. A gőzállomást kifinomult, arany design jellemzi, amelyet a vállalat 1980-as alapításának évfordulójára terveztek. A Laurastar LIFT 1980 gőzfejlesztő aktív 3D vasalófelülete minőségi vasalást kínál már egyetlen mozdulat után is. A vasaló lekerekített formája megakadályozza a gyűrődést, a praktikus fogantyúval pedig a kezelése is egyszerű. A Laurastar LIFT 1980 gőzállomás impulzus gőz technológiája megbízhatóan állítja helyre a ruhaszálak telítettségét és az anyag szépségét. A gőzállomás kivehető víztartállyal rendelkezik, az automatikus kikapcsolás funkció pedig a lehető legbiztonságosabbá teszi a használatát.

A Laurastar LIFT 1980 gőzállomás legfontosabb jellemzői

  • Praktikus, automatikus kikapcsolás funkció
  • Laurastar LIFT 1980 gőzállomást praktikus kábeltekercselővel látták el
  • Különleges, arany színű kivitel a Laurastar 1980-as megalapításának alkalmából
  • Az impulzus gőz technológia biztosítja az anyag telítettségét és szépségét
  • Fogantyú a Laurastar LIFT 1980 gőzfejlesztő könnyű kezeléséhez
  • A vasaló tárolása biztonságos
  • Minőségi vasaló aktív 3D felülettel
  • Laurastar LIFT 1980 gőzállomás eltávolítható víztartállyal
  • A száraz, extrafinom gőz elpusztítja a baktériumok és vírusok 99,9%-át, sőt az atkák 100%-át is

Laurastar LIFT 1980 DMS rendszerrel

A Laurastar LIFT 1980 gőzállomás által kibocsátott száraz, extrafinom gőz kíméletesen kezeli a textíliákat, és elpusztítja a baktériumok és vírusok akár 99,9%-át, sőt az atkák 100%-át*. A finom gőz akár 15-ször gyorsabban működik, mint a hagyományos gőzállomások által fejlesztett gőz.

*A vizsgálatokat 3 független, ISO 17025 tanúsítvánnyal rendelkező laboratórium végezte.

Korlátozott példányszámban elérhető Laurastar LIFT 1980 gőzállomás arany színben

A Laurastar LIFT 1980 gőzállomás már első pillantásra is magával ragad elegáns, aranyszínű formatervezésével, amellyel a vállalat az 1980-as megalapítást ünnepli. A Laurastar a világ vezető specialistája a finom és erős gőzfejlesztés terén. Folyamatosan újít és feszegeti a határokat, hogy kiváló minőségű, maximális megbízhatóságot kínáló termékeket dobjon a piacra. Az impulzus gőznek, a 3D aktív vasalófelületnek, az automatikus gőzkibocsátásnak, az aktív felületnek és a professzionális vasalásnak köszönhetően a Laurastar LIFT 1980 gőzállomással nagyszerű eredményeket érhetsz el a kimosott ruhák kezelése terén.

Innovatív vasalófelület

A Laurastar LIFT 1980 gőzállomás aktív 3D vasalófelülettel rendelkezik, amely már egyetlen mozdulattal is kiváló minőségű vasalást biztosít. A 3D vasalófelület megbízhatóan egyenesíti ki a szövetet, miközben gőzzel borítja el a felületet. A vasalófelület lekerekített formája megakadályozza a gyűrődést is. A Laurastar LIFT 1980 gőzölős vasaló segítségével könnyedén eltávolíthatod a gyűrődéseket és újjávarázsolhatod a ruhák szálait.

Laurastar LIFT 1980 impulzus gőzzel a tökéletes eredményért

A Pulse Steam Technology technológiának köszönhetően a Laurastar LIFT 1980 gőzállomás képes visszaállítani a textília telítettségét és szépségét. Ennél a funkciónál a gőz rövid, szakaszos lökésekkel kerül az anyagra, hogy a tökéletes eredmény érdekében optimális legyen a gőz eloszlatása. A Laurastar LIFT 1980 gőzölős vasalóval a ruháidat színtől és anyagtól függetlenül kiváló minőségű ápolásban részesítheted.


Paraméterek

Összehasonlít
Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 200 W Kész!
Vasalótalp anyaga
Alumínium Kész!

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma
110 ml Kész!
Kábel hosszúsága
2,3 m Kész!

Szín

Szín
Fekete, Arany Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Laurastar LIFT 1980 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Laurastar LIFT 1980. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Laurastar LIFT 1980.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ