AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LANCÔME Ladies Mini EdP Szett 24,8 ml

Termékkatalógus
LANCÔME Ladies Mini EdP Szett 24,8 ml
5 2 értékelés
Parfüm szett - tartalma: DOLE 0.16 EdP + LA VIE EST BELLE 0.135 EdP + TRESOR 0.25 EdP + LA VIE EST BELLE FLOWERS OF HAPPINESS 0.135 EdP + MIRACLE 0.16 EdP - 81 960 Ft/100 ml
Kód:  KPFC3420 Termékszám:  3660732554140

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME Ladies Mini EdP Szett 24,8 ml

Ha nem tudsz dönteni egy adott LANCÔME illat mellett, próbáld ki a LANCÔME Ladies Mini EdP szettet. Öt, különféle parfümöt tettünk a készletbe a LANCÔME márkától. Mostantól minden alkalomra lesz megfelelő illatod. A LANCÔME illatok ötvözik a kimagasló eleganciát, az abszolút nőiességet, a természetes szépséget és az életörömöt. 

A LANCÔME Ladies Mini EdP szett legfontosabb jellemzői

  • A LANCÔME Ladies Mini EdP szettet nőknek tervezték.
  • Eredeti illatok Franciaországból. 
  • A LANCÔME kiemelkedő eleganciát rejt. 
  • A szett öt LANCÔME parfümöt tartalmaz.

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP

A LANCÔME Idôle Le Parfum EdP végtelen inspirációt nyújt. Kényeztesd magd mindennel, amiről valaha is álmodtál. A LANCÔME Idôle Le Parfum EdP támogatja a tökéletességet és lebontja az elérhetetlenséget sugalló határokat. Az elején friss bergamott illatjegyeket mutat. Az illat szívét virágok szimfóniája alkotja. A jázmin és rózsa nemes illata érződik. A LANCÔME Idôle Le Parfum EdP alap illatát a cédrusfa, a pacsulilevél és vanília alkotja, amely a nap hátralévő részében veled marad. 

LANCÔME La Vie Est Belle EdP

A LANCÔME La Vie Est Belle EdP női parfüm boldoggá és szabaddá tesz. Elkezded újra felfedezni az élet szépségét. Minden magabiztos nő ajkára mosolyt varázsol. A LANCÔME La Vie Est Belle EdP már a kezdetektől fogva elkápráztat a fekete ribizli és az édes körte lédús esszenciájával. A ritka írisz és a selymes jázmin áthatja az illat szívét. Te is érezni fogod a varázslatos narancsvirág illatát. A LANCÔME La Vie Est Belle EdP alap illatát az egyedülálló tonkabab, a finom praliné, az egzotikus pacsuli és ínycsiklandó vanília alkotja.

LANCÔME Tresor EdP

A LANCÔME La Vie Est Belle Tresor EdP egy rendkívüli, nők számára ideálist illat. Ennek az eau de parfumnak a középpontjában egy virágos illatkompozíció áll, amely jázmin, rózsa és ibolya jegyeket kínál. A LANCÔME Tresor EdP eau de parfum fontos része a gyümölcsillat is, ezért édeskés, mint a sárgabarack, az alma és a fekete ribizli. Ez az eau de parfum alkalmas egy átlagos napra, de legjobban a nyári napokon mutat.

LANCÔME La Vie Est Belle Flowers of Happiness EdP

CAROLINA HERRERA Good Girl Légére EdP az igazi femme fatale-nak! Egyedülálló, női pumpát formázó üvegben találja. CAROLINA HERRERA virágos illata az élet szerény örömét képviseli. A virágos jegyekhez a második fázisban egy csipetnyi keleti jázmin csatlakozik. Ez az egyedülálló eau de parfum elvarázsolja Önt frissességével és hosszan tartó illatával, amely még sok óra elteltével sem halványul. Az eredeti CAROLINA HERRERA Good Girl Légére EdP minden ünnepi ceremónia ékszere lesz.

LANCÔME Miracle EdP

LANCÔME Miracle EdP nőknek készült illat. A parfüm alapja egy virágos kompozíció, amelyben a jázmin, a rózsa és az ibolya jegyei dominálnak. A hozzáadott illatanyag-összetevők közé tartozik az ámbra, a jázmin, a pézsma és a bors. A LANCÔME Miracle EdP Eau de Parfum a nyári napokra készült. 

Csomag tartalma: 
LANCÔME Idôle Le Parfum EdP 0,16 ml
LANCÔME La Vie Est Belle EdP 0,135 ml
LANCÔME Tresor EdP 0,25 ml
LANCÔME La Vie Est Belle Flowers of Happiness EdP 0,135 ml
LANCÔME Miracle EdP 0,16 ml


Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Származási hely
Franciaország Kész!
Űrtartalom
25 ml Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Származási hely
Franciaország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
25 ml Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LANCÔME Ladies Mini EdP Szett 24,8 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Ladies Mini EdP Set 24,8 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LANCÔME Ladies Mini EdP Set 24,8 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ