Káprázatosan üde és rugalmas bőrt szeretnél? A minőségi GARNIER arcradír maradéktalanul távolítja el az elhalt hámsejteket. Ennek köszönhetően bőröd puha, jól táplált és maradéktalanul hidratált lesz. A következő bőrtípusra ajánlott: zsíros és kevert. Az enzimatikus hámlasztóban nincs szemcse, tehát az elhalt hámsejteket kizárólag a benne lévő enzimek szabadítják fel. A népszerű GARNIER mélytisztító bőrradír ragyogóvá és frissé varázsolja az arcbőrt. Az erősségét tekintve ez egy mélytisztító peeling. A bőrradír rendszeres használata segít, hogy bőröd gyönyörűen puha legyen, ill. a bárápoló krémek felszívódását is fokozza.
AQUA / WATER, KAOLIN, GLYCERIN, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, DECYL GLUCOSIDE, PERLITE, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF EXTRACT, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, ZINC GLUCONATE, TRIDECETH-6, SODIUM HYDROXIDE, SILICA, PUMICE, HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROGENATED JOJOBA OIL, TETRASODIUM EDTA, SMITHSONITE EXTRACT, XANTHAN GUM, MENTHOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SALICYLIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 42090 / BLUE 1, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L B236568/1)
A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.
Weboldalunkon a sütik 2 kategóriáját használjuk:
Nélkülözhetetlen sütik
Ezek elengedhetetlenek a weboldal és funkcióinak működéséhez, amelyek használatáról Ön dönt. Nélkülük nem működne a weboldalunk, például nem tudna bejelentkezni saját fiókjába, vagy bevásárlói listákat létrehozni.Analitikai sütik
Ezek az Ön tevékenységeinek nyomon követésére szolgálnak adatelemzés céljából, mint például a reklámozás hatékonyságának értékelése, személyre szabott tartalom felajánlása./span>Közösségi hálók sütijei
Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy kényelmesen összekapcsoljuk Önt a közösségi média profiljával, és például lehetővé teszik, hogy termékeket és szolgáltatásokat osszon meg barátaival és családtagjaival.Tartalom személyre szabása
Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy az Önről rendelkezésre álló információk alapján tartalmakat és hirdetéseket jelenítsünk meg Önnek, hogy a lehető legjobban ki tudjuk elégíteni az Ön igényeit. Ez legfőképpen ahhoz kapcsolódik, hogy milyen tartalmat tekintett meg, illetve milyen eszközzel lépett be az oldalunkra.Nem személyre szabott hirdetések
Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy általános termék- és szolgáltatásreklámokat jelenítsünk meg Önnek.Személyre szabott hirdetések
Ezeknek a sütiknek köszönhetően mi és partnereink az Ön vásárlásai, viselkedése és preferenciái alapján releváns és személyre szabott termékeket és szolgáltatásokat tudunk Önnek felkínálni.Közönségmérés
Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy optimalizáljuk oldalunkat az Ön kényelme érdekében az Ön használatának módja alapján. A cél az, hogy emlékezzünk vagy előre jelezhessük a választásaikat. Ide tartozik például a funkciók használata, elhelyezkedése, viselkedése az oldalon.Harmadik féltől származó sütik
Ezek a sütik harmadik féltől származó sütik, amelyekről és partnereinkről itt olvashat bővebben .A sütik feldolgozásának elfogadásával nélkülözhetetlen és analitikai sütik kerülnek telepítésre eszközére, amelyeket a weboldal megtekintéséhez használ (az "Értem" gombra kattintva mindkét kategóriát elfogadja, vagy kiválaszthhatja a kategóriák közül csak az egyiket a "Beállítások" gombra kattintva). A technikai sütiket mindig telepítjük az eszközére, az Ön beleegyezése nélkül is, mert ezek nélkül a weboldalunk nem működne.
A sütik feldolgozásával kapcsolatos beleegyezését visszavonhatja. A sütik vállalatunk általi feldolgozása kapcsán Önnek joga van a következőkhöz is: hozzáférni a sütikhez, törölni a sütiket, módosítani, hozzáadni és javítani a sütiket, korlátozni a feldolgozást, és joga van panaszt benyújtani a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságához. Több információ a jogairól.
A sütik feldolgozásával kapcsolatban még több információt talál az Adatvédelmi szabályzatunkban.