AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

ONCLÉ Szérumolaj őssejtekkel 200 ml

Termékkatalógus
ONCLÉ Szérumolaj őssejtekkel 200 ml
5 4 értékelés
Testszérum - testre, ápoló, feszesít, véd és helyreállítja a bőr belső szerkezetét, csökkenti a cellulitist - 40 450 Ft/1 l
Kód:  TM362 Termékszám:  8594158375209

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ONCLÉ Szérumolaj őssejtekkel 200 ml

A testre és az arcra tervezett 200 ml-es luxus Onclé olajszérum őssejtekkel a legmagasabb szintű klinikailag bizonyított termék, amely küzd az öregedés jeleivel szemben, ápolja a kiszáradt bőrt, gondoskodik a cellulitiszről, a striákról, és csökkenti a hegek és a ráncok láthatóságát. Ápolja, erősíti, és védi a bőrt, valamint helyreállítja belső struktúráját. Nagyszerű hidratálást és táplálást biztosít. Rendkívüli előnye, hogy formulája 98%-ban kiváló minőségű ritka aktív olajok komplexét tartalmazza, mint például az Omega 3, 6 és 9 zsírsavakkal, vitaminokkal és egyéb természetes antioxidánsokkal rendelkező Inca Inchi mogyoróolaj.

ONCLÉ Olaj szérum őssejtekkel

Hatásai:
Az olajszérum alkalmazása tökéletesen hidratált és táplált, bársonyosan sima, rugalmas és erős bőrt eredményez, amely friss és egészséges megjelenést kölcsönöz.

Használata:
Az Onclé Olaj Szérum arcra és testre is alkalmazható. Az érintett területeket naponta kétszer legalább két hónapon keresztül érdemes kezelni. A felhasználás végső ideje mindenkinél más, az eredmények pedig eltérőek lehetnek.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érett és a kiszáradt bőrt is.

Korosztály:
Minden korosztály számára ideális.

Konzisztencia:
Olaj

Tökéletes bőrápolás az ONCLÉ olajszérummal

Az AKOSKY® APIUM növényi őssejt kivonat egyedülálló és forradalmian új biokomponensének köszönhetően a szérum aktiválja az új kollagén képződését és védi a bőrt károsodásától. A növényi őssejtek polifenolokban és másodlagos metabolitokban gazdagok, amelyek hatásmechanizmusuk révén stimulálják a bőr regenerálódásának képességét. Jó hatással van a helyes kollagén-összeállításra, ezáltal a bőr simaságára és a bőr jobb rugalmasságára. A terméket dermatológiailag tesztelték és a géntechnológiával módosított organizmusoktól (GMO-k) mentes termék. Kényeztesd bőröd az egyedülálló Onclé olajszérummal, hogy egészséges, erős és fiatalos maradjon.

Hatóanyagok:

  • Inca Inchi mogyoróolaj Omega 3, 6 és 9 zsírsavval
  • Az AKOSKY® APIUM növényi őssejt-kivonat aktiválja a bőrrétegek regenerálódását
  • A kiváló minőségű aktív természetes olajok (BIO csipkebogyó, gyapotmag, mandula, SQUALAN, őszibarack, sárgabarack) komplexe, amely a bőr mélyebb rétegére hat
  • Az A, E, F vitaminok és más természetes antioxidánsok támogatják a természetes bőrstruktúrát


Összetétel:

  • Prunus Amygdalus Dulcis Oil - édes mandula magvakból préselt olaj, különösen telítetlen olajsavakban gazdag
  • Silybum Marianum Seed Oil - A máriatövis magjából kinyert olaj, linolsavban gazdag
  • Gossypium Herbaceum Seed Oil- gyapotmagból préselt olaj, amely leginkább linolsavban, oleinsavban és palmitinsavban gazdag
  • A Plukenetia Volubilis Seed Oil - más néven Inca Inci (azték arany), Peruból származik, többszörösen telítetlen linolénsavban gazdag 
  • A Squalane - bőrpuhító emolient anyag, részét képezi a bőr természetes hidrolipidikus rendszerének, amely a cukor erjedésével jön létre
  • Glicerin - humectant azaz nedvesítőszer 
  • Aqua - víz, amely az őssejtek feloldódási közegeként szolgál
  • Apium Graveolens Callus Extract - zellermag őssejt kivonat
  • Rosa Canina Fruit Oil - csipkebogyóból préselt olaj
  • Tokoferol - E-vitamin, antioxidáns
  • Parfüm - illatosító összetevő (a parfüm nem tartalmaz allergéneket)

Onclé: Egyedi természetes kozmetikumok gyermekeknek és nőknek

Szeretettel készült, a természet ihlette. A prémium Onclé márkát úgy tervezték, hogy legfiatalabb gyermekeink érzékeny bőréről is gondoskodjon, miközben visszaadja a mosolyt minden olyan nő számára, aki élete során bőrproblémával küzd. A cseh Onclé kozmetikai márka minden részletében kivételes, különösen minőségi összetételével emelkedik ki, amely akár 98% természetes összetevőt tartalmaz, biominőségben. Az Onclé kozmetikumok szerves részét képezik a ritka olajok, a női kozmetikumok esetében pedig a természettel összhangban lévő növényi őssejtek is.


Paraméterek

Specifikáció
Bio kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!
Összetétel jellemző
Természetes összetevőjű Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Bio kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Természetes összetevőjű Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Olaj Kész!

Rendeltetés

Meghatározás
Test Kész!

Hatás

Hatás
Narancsbőr elleni, Stria elleni Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ONCLÉ Szérumolaj őssejtekkel 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ONCLÉ Olejové Sérum s kmenovými buňkami 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ONCLÉ Olejové Sérum s kmeňovými bunkami 200 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ