30 dnů na vrácení Shop roku

BIOTHERM Basic Line Set 135 ml

Termékkatalógus
BIOTHERM Basic Line Set 135 ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: arctisztító gél 40 ml, hidratáló arctisztító gél 20 ml és borotválkozás utáni testápoló 75 ml - 11 844,44 Ft/100 ml
15 990 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDS1870 Termékszám:  8054800255773 Gyártó honlapja:
BIOTHERM Basic Line Set 135 ml 15 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

BIOTHERM Basic Line Set 135 ml

Ajándékszettet keresel férfiaknak? A BIOTHERM Homme készlet Baume Apaisant változata remek választás lesz. Olyan alapvető kozmetikumokat tartalmaz, amelyeket a bőrápolást fontosnak tartó férfiak remekül kihasználhatnak. A következőket találod a szettben: Homme Cleanser, Homme Basics Line After Shave Emulsion és Homme Aquapower hidratáló gél. A kozmetikai szett mutatós dobozban kerül forgalomba, így ajándéknak is kiváló. Ezzel a készlettel a bőröd tökéletesen hidratált és illatos lesz. Emlékeztesd magad a nyárra, és szerezd be a BIOTHERM Homme testápoló készletet! 

A BIOTHERM Homme Set Baume Apaisant kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A BIOTHERM Homme készletet férfiaknak ajánljuk.
  • Kiváló szett tisztító krémmel, hidratáló krémmel és nyugtató, borotválkozás utáni krémmel.
  • Tökéletesen hidratálja a bőrt és friss illatot hagy maga után.
  • A borotválkozás utáni balzsam összetételét Life Planktonnal gazdagították - azaz tengeri környezetből származó összetevőket tartalmaz.
  • A Biotherm Homme tisztító gél alaposan megtisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket és előkészíti a borotválkozásra.
  • A Biotherm Homme hidratáló arcápoló gél a férfiak bőrének 48 órás hidratálást biztosít.
  • A készlet ajándékdobozban kerül forgalomba. 

Basics Line borotválkozás utáni balzsam bőrnyugtató hatással

A Homme borotválkozás utánra ajánlott készítmény csillapítja az égő érzést és csökkenti a borotválkozás okozta irritációt. A BIOTHERM Basics Line borotválkozás utáni balzsam 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, többek között a biológiailag lebomló probiotikus Life Plankton kivonatokat a tengerből, amely védi, helyreállítja és erősíti a bőrt, és mivel alkoholmentes, nem irritálja a bőrt. Vigyél fel egy kis mennyiségű terméket a megtisztított bőrre minden reggel vagy este borotválkozás után. 

A Biotherm Homme tisztító géllel alaposan megtisztíthatod a bőrt és segítségével eltávolíthatod a szennyeződéseket

A BIOTHERM Homme Baume Apaisant szett bőrtisztítója kíméletesen előkészíti a bőrt a borotválkozásra, frissíti, tonizálja és nem hagy zsíros réteget a felületén. Egyszerűen csak nedvesítsd be a bőrt, habosítsd fel a kezedben a tisztító gélt, majd vidd fel a bőrre. Körkörös mozdulatokkal oszlasd el a gélt az egész arcon, elkerülve a szemkörnyéket, majd alaposan öblítsd le vízzel.

A Homme Aquapower férfiaknak készült hidratáló arcápoló gél erősíti a bőr védekező funkcióját

A továbbfejlesztett 48 órás hidratáló gél tonizálja és revitalizálja a férfiak bőrét, valamint puhává, üdévé és rugalmassá teszi. A Homme Aquapower Advanced Gel normál és kombinált bőrre alkalmas. Vidd fel a tiszta, száraz bőrre.

A csomag tartalma:
Bőrisztító gél férfiaknak Homme (Cleanser) 40 ml
Hidratáló arcápoló gél férfiaknak Homme Aquapower (Advanced Gel) 20 ml
Nyugtató, borotválkozás utáni balzsam (Basics Line After Shave Emulsion) 75 ml


Összetétel

A Biotherm Homme Cleanser Basics termékcsaládja: VÍZ / VÍZ - GLICERIN - KÓKUSZ-BETAIN - NÁTRIUM-KOKOIL-GLICINÁT - PEG-120 METIL-GLÜKÓZ-DIOLEÁT - NÁTRIUM-KLORID - KÁLIUM-KLORID - CINK-GLÜKONÁT - TRIETANIL-GLÜKUMÁT - TRIETANOGLUUMATEMÁT - KAPRIL-GLIKOL - TETRASODIUM-EDTA - LAURINSAV - FENOXIETANOL - CI 19140 / YELLOW 5 - CI 42090 / BLUE 1 - LINALOOL - LIMONÉN - PARFUM / ILLATANYAG (FIL B214449)

Biotherm Homme gélzuhany: VÍZ / VÍZ / EAU, NÁTRIUM-LAURET-SZULFÁT, HIDROGÉNEZETT KEMÉNYÍTŐ-HIDROLIZÁTUM, SACROSE, COCO-BETAIN, PARFÜM / ILLAT, NÁTRIUM-KLORID, SZITRINSAV, SZITRINSAV, NÁTRIUM-HIDROXIL-GLIKOL, NÁTRIUM-HIDROXIL-GLIKOL, CYITLEXELLYOL, CITHRON KUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, SZALICILSAV, NÁTRIUM-BENZOÁT.

Energizáló tusfürdő a Biotherm Homme termékcsaládtól: AQUA / WATER, GLICERIN, SODIUM LAURETH SULFATE, NÁTRIUM-LAUROIL-SZARKOZINÁT, COCO-BETAINE, PEG-150 DISZTEARÁT, BUTYLENE GLYCOL, COCAMIDE MIPA, SODIUM CHLORIDE, PARFUM / FRAGRANCE, PPG-5-CETETH-20, PHENOXYETHANOL, KOKOCIIL-SZARKOZIN, LIMONENE, PALMITIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, CITRAL, METIL-KOKOZÁT, SODIUM BENZOATE, POLIKVATERNIUM-7, ALFA-IZOMETIL-IONON, PANAX GINSENG KIVONAT / PANAX GINSENG GYÖKÉR KIVONAT, NÁTRIUM-KOKOZÁT, KÁLIUM-KLORID, SODIUM HYDROXIDE, CI 61570 / GREEN 5, SZITRINSAV

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Balzsam borotválkozás után, Arcgél, Testápoló krém Kész!
Űrtartalom
135 ml Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Balzsam borotválkozás után, Arcgél, Testápoló krém Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
135 ml Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIOTHERM Basic Line Set 135 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Basic Line Set 135 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOTHERM Basic Line Set 135 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ