0% splátky Siguro AP+ plus nový vizuál

ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Duopack 100 ml

Termékkatalógus
ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Duopack 100 ml
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: nappali krém 50 ml és éjszakai krém 50 ml - 13 190 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1829 Termékszám:  8592807467770

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Duopack 100 ml

A luxus kozmetikai ajándékcsomag egy nappali és egy éjszakai krémet tartalmaz. A ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Duopack minden olyan nőnek értékes, aki szeret odafigyelni a megjelenésére. A Revitalift termékcsalád egy szakértői ránctalanító és bőrfeszesítő kezelés.  Hialuronsavat tartalmaz a fiatalos megjelenés és a mély hidratálás érdekében. Az Alpinia Galanga levélkivonatnak köszönhetően a ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Day Cream érett bőrre erősíti, feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt. A könnyű, nem zsírosodó Filler Night Cream gél balzsam csökkenti a ráncokat és ellensúlyozza a bőr öregedését, visszaadja annak teltséget és frissességét. A ĽORÉAL PARIS kozmetikai ajándékcsomag minden 40 és 60 év közötti nőnek örömet okoz. 

A ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Duopack kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői 

  • A luxus ajándékcsomagot kifejezetten az érett bőrű nők számára tervezték
  • ĽORÉAL PARIS Revitalift Revitalift Filler Duopack egy nappali és egy éjszakai krémet tartalmaz 
  • A készletben található termékek kiválóan alkalmasak a ráncok csökkentésére és a bőr feszesítésére
  • A ĽORÉAL PARIS Revitalift Revitalift Filler Duopack kiváló tápláló ápolást biztosít a bőr számára
  • Mindkét termék hialuronsavat tartalmaz, amely fiatalos megjelenést biztosít és mélyen hidratál
  • A nappali krém erősíti és feszesíti a bőrt az Alpinia Galanga levélkivonatnak köszönhetően
  • A ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Night Cream csökkenti a finom  ráncokat
  • A könnyű, nem zsíros éjszakai gél balzsam visszaadja a bőr teltségét és frissességét
  • A ĽORÉAL PARIS Revitalift Laser Box ajándékcsomag nagyszerű ajándék 40 és 60 év közötti nőknek

A ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler nappali krém glicerint tartalmaz a hosszan tartó hidratálásért

A gazdag összetételű arckrémet úgy tervezték, hogy helyreállítsa az arc kontúrját, és kisimítsa a finom ráncokat. A termék mélyen hidratálja a bőrt, biztosítva annak rugalmasságának és feszességének visszanyerését, és egyedülálló módon formálja az arcot, hogy feltöltse és eltüntesse a finom ráncokat. Nem akarod elárulni a korod? Ne csak a ráncokra figyelj, hanem az arckontúrok teltségére is. A termék nagyon magas hialuronsav tartalma már nyolc hét rendszeres használat után is képes javítani a bőröd. A krém feszesíti a bőrt, belülről feltölti a ráncokat, teltebbé teszi az arcot, kisimítja a finom ráncokat, és enyhíti a szem és az ajkak körüli legyező alakú ráncokat. A termék kiváló eredményeit klinikailag igazolták. Az arckrém fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek, és gyönyörűen ragyogóvá teszi azt. 

Az öregedésgátló éjszakai krém a növényi kivonatoknak köszönhetően csökkenti a ráncokat

Vess véget a ráncokkal folytatott örökös küzdelemnek. A Loreal Paris Revitalift Night Filling Treatment egyedülálló megoldást kínál. Ez egy könnyű, nem zsíros gél balzsam, amely nagyszerűen hidratálja és regenerálja bőröd az éjszaka folyamán. Növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek hatékonyan ellensúlyozzák a bőr öregedését, és már az első alkalmazás után csökkenti a finom ráncokat. A hialuronsav helyreállítja a bőr fiatalos megjelenését és teltségét. Bőröd újra sima és friss lesz.  

Térfogat:  
50 + 50 ml

Összetétel

Nap: 782974 33 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - DIMETIKON - IZOHEXADECÁN - SZILÍCIUM-DIOXID - HIDROXIETIL-PIPERAZIN ETÁN-SZULFONSAV - ALKOHOL DENAT. - DIPROPILÉNGLIKOL - SZINTETIKUS VIASZ - ADENOZIN - DINÁTRIUM-EDTA - NÁTRIUM ACETILÁLT HIALURONÁT - NÁTRIUM-HIALURONÁT - DISZTEARDIMONIUM HEKTORIT - KAPRIL/KAPRIKUS TRIGLICERID - KAPRIL-GLIKOL - CETEARETH-6 - CI 77163 / BIZMUT-OXIKLORID - CI 77891 / TITÁN-DIOXID - ETILHEXIL-HIDROXISZTEARÁT - NYLON-12 - PEG-30 DIPOLYLHIDROXISZTEARÁT - NÁTRIUM-AKRILÁT KOPOLIMER - NÁTRIUM-CITRÁT - SZORBITÁN-OLEÁT - SZTEARIL-ALKOHOL - SZINTETIKUS FLUORFLOGOPIT - TOKOFEROL - DIMETIKON/PEG-10/15 KERESZTPOLIMER - DIMETIKON/POLIGLICERIN-3 KERESZTPOLIMER - PEG-10 DIMETIKON - CITRONELLOL - LINALOOL - FENOXIETANOL - PARFÜM / ILLATANYAG (F. I. L. B258055/1). Jó éjt: 909097 17 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - DIMETIKON - IZOHEXADECÁN - HIDROXIETIL-PIPERAZIN ETÁN-SZULFONSAV - ALKOHOL DENAT. - DIPROPILÉNGLIKOL - SZINTETIKUS VIASZ - ADENOZIN - ALPINIA GALANGA LEVÉL KIVONAT - KOFFEIN - NÁTRIUM ACETILÁLT HIALURONÁT - NÁTRIUM-HIALURONÁT - TRINÁTRIUM ETILÉNDIAMIN-DISZUKCINÁT - DISZTEARDIMONIUM HEKTORIT - BUTILÉNGLIKOL - KAPRIL/KAPRIKUS TRIGLICERID - KAPRILIL-GLIKOL - CETEARETH-6 - NYLON-12 - PEG-30 DIPOLIHIDROXISZTEARÁT - PENTYLENGLIKOL - NÁTRIUM-AKRILÁT KOPOLIMER - NÁTRIUM-CITRÁT - SZORBITÁN-OLEÁT - SZTEARIL-ALKOHOL - TOKOFEROL - XANTÁN GUMI - DIMETIKON/PEG-10/15 KERESZTPOLIMER - DIMETIKON/POLIGLICERIN-3 KERESZTPOLIMER - PEG-10 DIMETIKON - CITRONELLOL - LINALOOL - CI 60730 / EXT. IBOLYA 2 - FENOXIETANOL - PARFÜM / ILLATANYAG (F. I. L. B276084/1).

Paraméterek

Űrtartalom
100 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Testápoló krém Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Testápoló krém Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Duopack 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler Duopack 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Duopack 100 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ