AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ARMODD Roundz 4 rózsaszín

Termékkatalógus
ARMODD Roundz 4 rózsaszín
4,7 3 értékelés
Okosóra - női, magyar nyelvű vezérlés, IPS kijelző, telefonálás módja az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és játék, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, vízállóság IP67, tok anyaga alumínium
Kód:  Armdsmt03h Termékszám:  9059

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ARMODD Roundz 4 rózsaszín

Stílusos ARMODD Roundz 4 okosórát a sportorientált felhasználók is értékelni fogják

Az ARMODD Roundz 4 okosóra az elegáns formatervezést és az alapvető funkciókat ötvözi. Nem számít, hogy Android vagy iOS telefonod van-e, a készülék mindkét rendszerrel működik. Az ARMODD Roundz 4 elegáns kerek megjelenéssel és nagy, 1,28"-es HD kijelzővel rendelkezik. Az eszköz oldalán két gomb található az egyszerű kezelés érdekében. Miután Bluetooth-on párosítottad az ARMODD Roundz 4 okosórát a mobiltelefonoddal,értesítéseket kaphatsz az alkalmazásokból, vagy vezérelheted a zenelejátszást, de akár telefonálhatsz is. Könnyedén kiválaszthatod a számlapok megjelenését az ízlésednek vagy aktuális hangulatodnak megfelelően. Összesen 5-öt találsz az órában + lehetőséged van háttérként beállítani az egyik kedvenc fényképedet, de a mellékelt alkalmazásban több mint 200 további számlap vár rád.

Az ARMODD Roundz 4 okosóra legfontosabb jellemzői, rózsaszín

  • A Roundz 4 letisztult, elegáns formatervezéssel nyűgöz le, amely eseményekre és sportoláshoz egyaránt alkalmas
  • Színes és teljesen érintésvezérelt 1,28"-es IPS kijelző 240 x 240 px felbontással
  • A kijelző bekapcsolása egy csuklómozdulattal
  • A 280 mAh kapacitású akkumulátor akár 7 napos normál használatra is elegendő energiát biztosít
  • Az okosóra számolja az alvás hosszát és hatékonyságát
  • Az ARMODD Roundz 4 lehetővé teszi, hogy közvetlenül az óráról kezdeményezz hívásokat egy párosított okostelefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül kell lennie) és vezéreld a zenét
  • Intuitív vezérlés érintőképernyőn és két funkciógombon keresztül
  • Stopperóra közbenső időméréssel
  • Párosítsd okostelefonoddal Bluetooth-on keresztül (5.2), hogy értesítést kaphass a bejövő hívásokról, SMS-ekről, e-mailekről és alkalmazásüzenetekről
  • Az ARMODD Roundz 4 az IP67-nek megfelelően vízálló
  • Az óra 5 számlapot tartalmaz, az alkalmazásban pedig több mint 200 továbbit találsz
  • Egy tetszőleges fényképet is beállíthatsz számlapként
  • Az óra valós időben és rendszeres időközönként méri a pulzusszámot, a vérnyomást és a vér oxigéntelítettségét
  • A WearPro alkalmazás átfogó áttekintést nyújt a tevékenységekről, további órafelületekről és az óra kezeléséről
  • A csomag tartalma: ARMODD Roundz 4 okosóra, mágneses USB töltőkábel, kézikönyv, fekete díszdoboz

Tartsd ellenőrzés alatt az egészségedet az ARMODD órával

Szeretnéd nyomon követni az aktivitásodat, és különösen azt, hogy mennyit sétáltál, milyen gyors a tempód, a vérnyomásod és még sok minden mást? Az ARMODD Roundz 4 okosóra pontosan ezt az információt nyújtja. Nem kell korlátoznod magad a normál tevékenységekre, de ha teljes mértékben a sportnak szeretnéd szentelni magad, az ARMODD óra lépést fog tartani veled. Az okosórábantöbb mint 100 sportmód található, így lehetőséged van az olyan tevékenységek, mint például a gyaloglás, futás, kerékpározás, ugrókötél, tollaslabda, kosárlabda, futópad, futópad, jóga, szabad mozgás, tornaterem és ellipszis rögzítésére. Az eszköz az alvás időtartamát és minőségét is méri. Emellett használhatod az időzítő és a stopper funkciót a részidők mérésére.

Bejövő értesítések és egyéb funkciók

Párosítsd az ARMODD Roundz 4 okosórát a mobiltelefonoddal Bluetooth technológián keresztül, és fogadj értesítéseket a bejövő üzenetekről, hívásokról, e-mailekről és alkalmazás értesítésekről. A beépített mikrofonnal és hangszóróval használhatod a hangasszisztenst és hívásokat kezdeményezhetsz közvetlenül a csuklódról. Az ARMODD Roundz 4 okosóra zenelejátszás vezérlésére, az aktuálisidőjárás megtekintésére vagy elveszett telefon megtalálására is alkalmas. Ezen funkciók használatához a készüléket a telefonhoz kell csatlakoztatnod, és annak hatótávolságán belül kell lennie. Az ARMODD órán a Flappy Birds játékkal is játszhatsz, vagy fejleszd a logikádat a 2048-cal, hogy teljen az idő.

Elegáns kerek design és nagy óralap

A kerek design egy klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból. Remek áttekintést nyújt például sportolás közben, és kellően reprezentatív lesz, ha a társasági eseményre mész. Az ARMODD óra 1,28"-es HD érintőképernyője tökéletesen olvasható, az óra vezérlése gyors és intuitív lesz. Az ARMODD Roundz 4 okosórában 5 számlap található, de több mint 200 másik klassz óralap vár rád az alkalmazásban. Biztosan nem lesz gondkiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Ha szeretnéd, az ARMODD Roundz 4 óralapján egy általad választott fényképet is beállíthatsz.

Az ARMODD Roundz 4 összes adatát egy áttekinthető alkalmazásban láthatod

A kényelmes használat a jó felhasználói élmény egyik kulcseleme. Az alkalmazáson keresztül a beállításokat pontosan a saját ízlésed szerint állíthatod be. Könnyedén beállíthatod, hogy az ARMODD Roundz 4 órára például csak az Instagramról szeretnél értesítéseket kapni, de a Facebookról nem bukkanjanak fel posztok. Beállíthatod az ébresztési módot is. Az alkalmazás naplóként is szolgál azösszes sporttevékenységről és az ARMODD okosóra által rögzített értékekről (elégetett kalóriák, pulzusszám, véroxigén-telítettség vagy megtett lépések).


Paraméterek

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Tenisz, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Női Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
45 mm Kész!
Tok anyaga
Alumínium Kész!
Tok színe
Rózsaszín Kész!
Vízállóság
IP67 Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
48 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Tenisz, Túrázás, Evezés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Játék, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hangsegéd
Google Asszisztens, Siri Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Szíj

Strap colour
Rózsaszín Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Belső tárhely
Nem Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"
» További vérnyomásmérős okosórák"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ARMODD Roundz 4 rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARMODD Roundz 4 růžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ARMODD Roundz 4 ružová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARMODD Roundz 4 rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARMODD Roundz 4 rosa.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ