AD květen univerzal AP+ plus nový vizuál

WOLFCRAFT - LC 600 laminált vágó

Termékkatalógus
WOLFCRAFT - LC 600 laminált vágó
Vágógép - Standard laminált beépítéshezMinden típusú laminált anyag biztonságos vágásához (beépített hangtompítóval is) 11 mm vastagságig és 465 mm szélességig.Pontos 90°-os vágásokhoz megállóval0 és 180° közötti szögletes vágásokhozA lemezek hosszirányú vágásáhozA fogazott vágósíneknek köszönhetően pontos, korlátlan hosszirányú vágásokat tesz lehetővé.A dekoratív oldal tiszta keresztmetszeteA munkadarab biztonságos rögzítése a késsel való első érintkezéskor a fogazott vágósíneknek köszönhetőenGyors, biztonságos vágás a speciális késgeometriának köszönhetőenPormentes és zajmentes munkaKönnyű és stabil a kiváló minőségű alumínium kivitelnek köszönhetőenStabil állás a csúszásmentes talpkezelésnek köszönhetőenCsomagolás: karton
Kód:  PHT606 Termékszám:  6937000 Gyártó honlapja:
WOLFCRAFT - LC 600 laminált vágó Megszűnt

WOLFCRAFT - LC 600 laminált vágó

papírvágó.

  • Papírvágó otthonra és az irodába

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WOLFCRAFT - řezačka laminátu LC 600. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WOLFCRAFT - rezačka laminátu LC 600.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ