Shop roku 30 dnů na vrácení

PIZ BUIN Instant Glow Lotion SPF 15 150 ml

Termékkatalógus
PIZ BUIN Instant Glow Lotion SPF 15 150 ml
Naptej - 15 védőfaktoros, kisbabák részére, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, 150 ml-es - 28 600 Ft/1 l
Kód:  KSOP0274 Termékszám:  3574661312477 Gyártó honlapja:

PIZ BUIN Instant Glow Lotion SPF 15 150 ml

Szeret napozni? Gondoljon bőre védelmére! Ez a kiváló minőségű, egyedülálló naptej megbízható védelmet nyújt Önnek. Különleges összetétellel rendelkezik. Összetevőinek köszönhetően gyorsan felszívódik, és ragyogóvá teszi bőrét a napozás egész ideje alatt. Nem tartalmaz önbarnító összetevőket. Nem ragadós, víz- és verejtékálló. Élvezze a napsütést gondtalanul, és tűnjön ki szép bőrével!

Alaptulajdonságok

  • gyorsan felszívódik
  • nem ragadós
  • víz- és verejtékálló
  • fényessé teszi a bőrt
  • nem tartalmaz önbarnító összetevőket
  • kiváló minőségű

Összetétel

Béta-karotin:

A narancssárga színű pigment, amely megtalálható a gyümölcsökben és zöldségekben, segít fenntartani az egészséges bőrt, és annak természetes tónusát.

Karamell:

Egy barna színű pigmentről van szó, amely egészségesen és fiatalon tartja a bőrt, és biztosítja a kívánt színárnyalatot.

Fényvisszaverő szemcsék:

Ennek a speciális összetevőnek az egyedülállósága abban rejlik, hogy a bőrnek aranybarna ragyogást ad. A többrétegű pigment technológiának köszönhetően a fény minden egyes pigmentrétegről visszaverődik, így a bőrnek tökéletesebb tónust biztosít. A végeredmény az egységesen aranybarna szín.

Paraméterek és specifikációk:

Fő összetevők:

aqua, octocrylene, c12-15 alkyl benzoate, ethylhexyl salicylate, butylene glycol, isopropyl isostearate, potassium cetyl phosphate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, butyl methoxydibenzoylmethane, triacontanyl pvp, glyceryl stearate, peg-100 stearate, aluminum starch octenylsuccinate, zea mays oil, tribehenin, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, mica, silica, disodium edta, sodium hydroxide, tocopheryl acetate, pentaerythrityl tetra-dj-t-buty l hydroxyhydrocinnamate, chlorphenesin, benzyl alcohol, phenoxyethanol, parfum, caramel, CI 40800, CI 77891

Használat:

Napozás előtt vigye fel a bőrére egyenletesen és kellő mennyiségben. Kevesebb mennyiség használata jelentősen csökkenti a védelmet. A nap folyamán többször alkalmazza, különösen izzadás, fürdés és törülközés után.

Kiszerelés:

150 ml

A termék típusa:

Tej

Paraméterek

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
150 ml Kész!
Hatás
Védő Kész!
Védőfaktor
15 SPF Kész!
Használható
Napozáshoz Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Tulajdonságok

Hatás
Védő Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
15 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Tej Kész!
Egyéb jellemzők
Arcra, Testre Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PIZ BUIN Instant Glow Lotion SPF 15 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN Instant Glow Lotion SPF15 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PIZ BUIN Instant Glow Lotion SPF15 150 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ