30 dnů na vrácení Shop roku

SANYTOL 2 × 150 ml cipő fertőtlenítő

Termékkatalógus
SANYTOL 2 × 150 ml cipő fertőtlenítő
Spray - A baktériumok, vírusok és gombák 99,9% -át elpusztítja a cipőben, amelyek nem csak a kellemetlen szagok forrásai, hanem a láb bőrbetegségeinek is - 2 745 Ft/db
Kód:  OBV017s Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SANYTOL 2 × 150 ml cipő fertőtlenítő Megszűnt

SANYTOL 2 × 150 ml cipő fertőtlenítő

Tartsd cipődet kiválóan higiénikusan és illatosan a Sanytol cipőfertőtlenítővel. A spray olyan hatékony, hogy képes megszabadítani téged a lábszagért és bőrbetegségekért felelős baktériumok, vírusok és gombák 99,9%-ától. A Sanytol cipőfertőtlenítő spray hatóanyagának köszönhetően hatékonyan segít a szagok ellen. Ezenkívül ez a termék nem foltosodik, nem színeződik el, és kellemes illatú. 

A cipőfertőtlenítő spray legfontosabb jellemzői

  • Elpusztítja az összes baktérium, vírus és gomba 99,9% -át
  • A Sanytol cipőfertőtlenítés segít megelőzni a lábbőr betegségeit
  • A hatóanyag hatékonyan küzd a szag ellen
  • A cipőkben található Sanytol fertőtlenítés nem hagy foltot vagy elszíneződik
  • Kellemes illat

Összetevők:
Biocid hatóanyag (PT2 / AE) bifenol 4 g / kg (EC 201-993-5), > 30% alifás szénhidrogén, fertőtlenítőszerek, parfümök (linalool, hexil-fahéj, d-limonén).

Figyelmeztetés: 
Rendkívül gyúlékony aeroszol. A tartály nyomás alatt áll: melegítés hatására megrepedhet. Súlyos szemirritációt okoz. Ne nyeld le. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsd kéznél a termék tartályát vagy címkéjét. Gyermekek elől elzárva tartandó. Védd a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól. Dohányzás tilos. Ne permetezz nyílt lángba vagy más gyújtóforrásba. Használat után ne szúrd át és ne égesd meg. HA HASZNÁLTAD: Ha nem érzed jól magad, hívd a Mérgezési Információs Központot. SZEMSÉRÜLÉS: Óvatosan öblítsd ki vízzel néhány percig. Távolítsd el a kontaktlencsét, ha használsz, és ha könnyen eltávolítható. Folytasd az öblítést. Védd a napfénytől. Ne tedd ki 50 °C-ot meghaladó hőmérsékletnek. Csak jól szellőző helyiségekben használd. Ne lélegezd be a gőzöket.


Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Termék típusa
Izzadásgátló cipőkhöz Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Termék típus

Termék típusa
Izzadásgátló cipőkhöz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SANYTOL 2 × 150 ml cipő fertőtlenítő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SANYTOL Dezinfekce do obuvi 2× 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SANYTOL Dezinfekcia do obuvi 2× 150 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ