Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

Leki Nordic Tune Shark Boa®

Termékkatalógus
Leki Nordic Tune Shark Boa®
5 1 értékelés
Sífutó kesztyű - uniszex, kezelt, meleg
Kód:  SPTvodo145nad Termékszám:  SPTvodo145nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leki Nordic Tune Shark Boa®

A Leki Nordic Tune Shark Boa síkesztyű megfelelő hőkomfortot nyújt a kezeidnek sífutás közben. Kompatibilis a Trigger S rendszerrel, egyedülálló Boa technológiával készült és a viselete közben könnyen használhatod az érintőképernyőt is, így tökéletes választás bárki számára, aki kifogástalan teljesítményre és könnyű használatra vágyik. A prémium minőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően, különösen a nejlon és az elasztán kombinációjából álló Softspan anyagnak, valóban védi a kezeidet. Nordic Race Fit formatervezéssel készült különleges racing szabással, tehát mindent biztosít, amelyre szükséged lehet a páratlan teljesítményhez.

A Leki Nordic Tune Shark Boa síkesztyű főbb jellemzői

  • Sífutáshoz készült kesztyű
  • Alkalmas mind a nők, mind pedig a férfiak számára
  • Kiváló minőségű Softspan anyagból készült
  • Nordic Race Fit formatervezéssel a kiváló teljesítmény érdekében
  • Egyedülálló Boa rendszer a páratlan illeszkedéshez
  • Az Mf touch patented technológiának köszönhetően a kesztyű viselésekor is használhatod az érintőképernyőt
  • AX-Suede anyagból készült tenyérrész a síbot szilárd tartásához
  • A Leki Nordic Tune Shark Boa kesztyű kompatibilis a Trigger rendszerrel
  • Színváltozat: piros és fekete

Kesztyű, amely alkalmazkodik hozzád

A Leki Nordic Tune Shark Boa kesztyű az egyedülálló, szabadalmaztatott Boa gyorskioldó rendszerrel büszkélkedhet, amelynek segítségével zökkenőmentesen állíthatod be a kesztyű illeszkedését. Egyszerűen forgasd a kereket addig, ameddig a kesztyű nem illeszkedik megfelelően. Mindez hozzájárul a síbotok remek irányításához és az optimalizált erőátvitelhez a tenyéren. Ez a kesztyű pontosan alkalmazkodik a kezedhez.

Azoknak a felhasználóknak, akik telefonálnak vagy fotóznak a pályán

Az Mf touch patented technológia segítségével páratlan módon használhatod az okostelefonodat és a navigációs készülékeket még a hidegben is. Ez a speciálisan kifejlesztett anyag lehetővé teszi az érintőképernyők használatát anélkül, hogy levennéd a kesztyűket. A kesztyű tenyérrészén felhasznált AX Suede anyaggal biztosan tarthatod a síbotot.

Leki Nordic Tune Shark Boa kesztyű Trigger rendszerrel

A Trigger S rendszernek köszönhetően a kesztyűt gyorsan és egyszerűen rögzítheted a Trigger síbotokhoz. Ez nem csak a maximális teljesítményről gondoskodik, hanem a kényelemről is. A Leki Nordic Tune Shark Boa kesztyű valóban tökéletes hőkomfortot és kényelmet nyújt, az okoskészülékek könnyű használata mellett a pályán, nem beszélve arról, hogy kifogástalanul alkalmazkodik a kezedhez.

Méretek:
9,5 és 10,5


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leki Nordic Tune Shark Boa® Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leki Nordic Tune Shark Boa®. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leki Nordic Tune Shark Boa®.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ