Shop roku AlzaBoxy Q1

WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume láthatóan dúsabb

Termékkatalógus
WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume láthatóan dúsabb
5 2 értékelés
Hajápoló szett - az Invigo Volume Boost termékcsaládból, amely könnyű hajápolást és láthatóan nagyobb volument biztosít, sampont, hajmaszkot és hajhabot tartalmaz
Kód:  VBAL8194 Termékszám:  8594189112453

WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume láthatóan dúsabb

Örvendeztesd meg magadat vagy szeretteidet a WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume termékekből álló ajándékcsomaggal. A készlet sampont, hajmaszkot és hajhabot tartalmaz. A termékcsalád tagjai alkalmasak a volumen nélküli haj kezelésére. A sampon volument ad a frizurának anélkül, hogy elnehezítené azt, a maszk erőt és puhaságot biztosít, a hajhab pedig megakadályozza a statikus elektromosság fejlődését a hajformázás során. A csomag kiváló ajándék lehet.

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A készlet sampont, hajmaszkot és hajhabot tartalmaz
  • A termékek alkalmasak a volumen nélküli haj kezelésére
  • A sampon dús volumenű hajat teremt
  • A hajmaszk teltséget és puhaságot ad a hajszálaknak
  • A hajhab megakadályozza a statikus elektromosság fejlődését a hajformázás során
  • A termékek használatával hajad regenerálódik, erősebb és fényesebb lesz
  • A készlet ajándéknak is kiváló

WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume Boost sampon, 250 ml

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume Boost Bodyfying sampon segít ápolni a volumenhiányos haját. A sampon maximális volument biztosít a frizurának, amely hosszú ideig tart. A termék gyengéden tisztítja a hajat és vitalitást ad a hajszálaknak. Alkalmazásával a haj egészséges megjelenésű lesz. A WELLA PROFESSIONALS sampon nem nehezíti el a hajat, hanem könnyebben fésülhetővé, fényessé és puhává teszi. 

WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume Boost hajmaszk, 145 ml

A Volume Boost Clear Treat Crystal Mask egy átlátszó hajmaszk, amely volument és dússágot nyújt a hajnak. A pamutkivonat stabilitást és puhaságot kölcsönöz a hajszálaknak. Vidd fel a maszkot a törölközőszáraz, nedves hajra, hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le. A pakolást ideális minden harmadik hajmosás során alkalmazni.

WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume Boost hajhab, 150 ml

A Wella Professionals Invigo Volume Boost Bodifying Foam volument ad a hajnak és megakadályozza a statikus elektromosság fejlődését a hajformázás során. A Spring Force Blend technológia pamutkivonattal lágyságot és stabilitást kölcsönöz a hajnak. Az alkalmazáshoz vigyél fel 3-5 pumpálásnyit a törülközőszáraz hajra, a hajvégekre és a haj teljes hosszára. A hajhab öblítésmentes. 


Összetétel

Shampoo:
Víz/Aqua/Eau, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-lauril-szulfát, Cocamidopropyl Betaine, Nátrium-klorid, Citromsav, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Illat/parfüm, Cocamide MEA, Nátrium benzoát, Polyimide-1, Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Glicerin, Nátrium-hidroxid, Methylparaben, Linoleamidopropil PG-dimonium-klorid-foszfát, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Citronellol, Gossypium Herbaceum (gyapot) magolaj, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Tocopheryl Acetate, 1,2-Hexanediol, Tokoferol.

Hajmaszk:
VÍZ/AQUA/EAU, PEG-60 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ, POLIKVATERNIUM-37, ALCOHOL DENAT., PEG-12 DIMETIKON, PANTHENOL, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, ILLAT/PARFÜM, CITRIC ACID, POLIKVATERNIUM-7, SODIUM CITRATE, POLYIMID-1, BENZOPHENONE-4, ETHYLHEXYLGLICERIN, DISODIUM EDTA, POLISZORBÁT 80, IZOPROPIL-ALKOHOL, TRINÁTRIUM-ETILÉNDIAMIN-DISZUKCINÁT, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, GLICERIN, LIMONENE, CITRONELLOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, GOSSYPIUM HERBACEUM (GYAPOT) MAGOLAJ, TETRASODIUM-EDTA, DECYLENE GLYCOL, TOKOFEROL, 1,2-HEXANEDIOL

Hajhab:
AQUA/WATER/EAU, ALCOHOL DENAT., PVP, BENZYL ALCOHOL, CETRIMONIUM-KLORID, METHYLPARABEN, POLYIMID-1, IZOPROPIL-ALKOHOL, DISODIUM EDTA, POLIKVATERNIUM-4, ILLAT/PARFÜM, PROPYLENE GLYCOL, QUATERNIUM-80, POLISZORBÁT 80, CITRIC ACID, GLICERIN, HEXYL CINNAMAL, GOSSYPIUM HERBACEUM (GYAPOT) MAGOLAJ, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, PHENOXYETHANOL, DECYLENE GLYCOL, 1,2-HEXÁNDIOL, TOCOPHEROL


Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Típus
Női Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume providitelný objem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume pre viditeľný objem.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ