30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Polti felmosó PAEU0319

Termékkatalógus
Polti felmosó PAEU0319
Felmosó fej - 2 db huzat különböző típusú padlókhoz és 1 db frottír huzat kárpitokhoz, matracokhoz, kanapékhoz, a Lecoaspira gőzgéphez
Kód:  POLPR021 Termékszám:  PAEU0319

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polti felmosó PAEU0319

A 3 darabból álló Polti pótmophuzat készletet a Lecoaspira gőzmopokhoz tervezték. A készlet tartalmaz egy univerzális PVC- és csempetisztítót, egy fapadlótisztítót és egy frottírtisztítót a kárpitozott bútorok és az autók belsejének tisztításához. A Polti PAEU0319 cserehüvelykészlet segít higiénikusan tisztán tartani otthonát. A variálhatóságnak köszönhetően teljes háztartási takarítást végezhet. A Polti PAEU0319 csere huzatok mosógépben moshatók. A gőztisztítás segít higiénikusan tisztán tartani otthonát. Náhradní návleky absorbují párou rozpuštěnou špínu a zanechávají čisté povrchy. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a huzatok még az egyenetlen felületeket is képesek letörölni.

A PAEU0319 csereborítókészlet a Polti Lecoaspira gőzmopokhoz főbb jellemzői

  • 3 darabos tartalék Polti felmosóhuzat készlet Lecoaspira gőzmopokhoz
  • A készlet tartalmaz univerzális PVC- és csempetisztítót, fapadlótisztítót és frottírtisztítót kárpitozott bútorok és autó belső terének tisztítására.
  • A fedelek könnyen csatlakoztathatóak a Lecoaspira gőzmop tartozékhoz.
  • Felhasznált textilanyag hatékonyan felfogja a gőzzel oldott szennyeződéseket
  • A gőztisztítás segít higiénikusan tisztán tartani otthonát
  • Polti borítók PAEU0319 mosógépben mosható

Polti frottírkendő hüvely kárpittisztításhoz

A Polti frottír csereborítót a Lecoaspira gőzmopokhoz tervezték. Ez a puha pamuthüvely alkalmas kárpitozott bútorok tisztítására. Díky všitým gumičkám se pohodlně nasadí na parní nástavec. Froté materiál hatékonyan felfogja a gőzzel oldott szennyeződéseket. A Polti huzat segít a matrac tisztításában, kanapék, székek, párnák, szék kárpitozás, autóbelsők. Gépben mosható 30°C-on. A gőzzel kombinálva a csere frottírhuzat eltávolítja a foltokat a felületekről és a kellemetlen szagokat. Megszünteti a poratkákat és az allergéneket a textilanyagok belsejében.

Polti cserehüvely érzékeny padlókhoz

Polti cserehüvely érzékeny padlókhoz pomůže setřít nečistoty z dřevěných, laminátových a terakotových podlah. Kompatibilis a Lecoaspira porszívókkal. A mikroszál maximális nedvszívó képessége tökéletes törlést biztosít. A mikroszálas anyag a gőztisztítással kombinálva tökéletesen felszívja az oldott szennyeződéseket. Poliészter betétek csökkentik a súrlódást és így lehetővé teszik a könnyű siklást a felületen. A huzat 60°C-on mosógépben mosható, és könnyen felcsatolható a felmosórongyra.

Csere mikroszálas huzat csempékhez és PVC-hez

A Polti cserehüvelyt csempe- és PVC-padlók tisztítására tervezték. Kompatibilis a Lecoaspira porszívókkal. A mikroszál maximális nedvszívó képessége tökéletes törlést biztosít. A mikroszálas anyag a gőztisztítással kombinálva tökéletesen felszívja az oldott szennyeződéseket. Poliészter piros alkatrészek csökkentik a súrlódást és így lehetővé teszik a könnyű siklást a felületen. Gépben mosható 40°C-on, és könnyen a felmosórongyra csíptethető.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polti felmosó PAEU0319 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polti návleky PAEU0319. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polti návleky PAEU0319.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ