30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

ZEW FOR MEN Beard Balm + Socks

Termékkatalógus
ZEW FOR MEN Beard Balm + Socks
Kozmetikai ajándékcsomag - természetes szakállbalzsamot tartalmaz a szakáll formázásához és fésüléséhez, valamint pamut zoknit karácsonyi motívummal (felirattal).
Kód:  KSDS1436 Termékszám:  5903766462301

ZEW FOR MEN Beard Balm + Socks

Egy szakállas férfit szeretnél boldoggá tenni? Akkor a ZEW FOR MEN kozmetikai ajándékcsomag a jó választás a számodra, amely egy természetes szakállbalzsamot és egy sokoldalú zöld pamut zoknit tartalmaz karácsonyi felirattal. Mindez elegáns fekete díszdobozba csomagolva érkezik. A krémes szakállbalzsam a lengyelországi Bieszczady-hegységből származó szenet tartalmaz, amely méregtelenítő hatású, és tisztává és egészségessé varázsolja a szakállat. A kókusz-, argán-, mandula-, gyapotmag-, kamélia- és tökmagolajok keveréke közvetlenül a szakállba és a bőrbe oldódik, és csodálatos hidratált érzést biztosít. A ZEW FOR MEN szakállbalzsam segít a szakáll térfogatának és formájának kialakításában, miközben kibontja és hidratálja a száraz szakállvégeket. A balzsamnak finom, édes illata van. 

A ZEW FOR MEN Beard Balm + Socks kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A csomag szakállbalzsamot és pamut zoknit tartalmaz karácsonyi motívummal
  • A ZEW FOR MEN kozmetikai ajándékkészlet egy elegáns fekete dobozban kerül forgalomba
  • A balzsam krémes állagú
  • A ZEW FOR MEN szakállbalzsam szenet tartalmaz
  • A készítményben 6 különböző olaj található a szakáll hidratálásához
  • A balzsam segít formázni és kifésülni a szakállat
  • A ZEW FOR MEN szakállbalzsam édes illatú

Összetétel:
Lanolin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cera Alba (Beeswax), Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, Camellia Oleifera (Tea-oil Camellia) Seed Oil, Charcoal Powder, Parfum/Fragrance, Benzyl Benzoate, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Butylophenyl Methylpropional, Limonene.


Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZEW FOR MEN Beard Balm + Socks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZEW FOR MEN Beard Balm + Socks.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ