30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ANGRY BEARDS Shavetta Zizek készlet

Termékkatalógus
ANGRY BEARDS Shavetta Zizek készlet
5 3 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalmazza az átlátszó borotvagélt 250 ml, borotválkozás utáni balzsamot 150 ml, stílusos tapaszokat és borotvát Žižka Derby prémium borotvákkal, minőségi vasból és fából készült ergonomikus fogantyúval.
Kód:  HOL667 Termékszám:  8594205593167 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ANGRY BEARDS Shavetta Zizek készlet

Az Angry Beards Shavetta Zizek készlet főbb jellemzői

  • Teljes borotválkozó készlet
  • Átlátszó borotvagél szuper csúszós technológiával
  • Shavetta Zizek borotvapengékkel
  • Finom borotválkozás utáni balzsamos tapaszokkal
  • Minden egy díszdobozban tárolva

Adj meg szeretteidnek mindent, amire a borotválkozáshoz szükségük van.  A készletben borotvagélt, minimalista Zizek borotvát, valamint öt Derby Premium borotvát, borotválkozás utáni balzsamot és angry beards tapaszokat találsz baleset esetére. A készletet díszdobozba csomagolt. 

Nem irritálja a bőrt

Ha rendszeresen borotválkozol, mindenképpen el akarod kerülni az arcodon a feltűnő sérüléseket, és semmiképpen sem akarsz mély, vérző sebekkel küzdeni. Az Angry Beards borotvával nem kell vérontástól tartanod. A mindössze 0,5 mm-re kiálló borotvapengével a vágások lehetősége minimálisra csökken, és ez a klasszikus borotválkozásistílus még a borotvákat nem ismerő kezdők számára is alkalmas.

Klasszikus borotválkozás egy csipetnyi modernitással

A klasszikus Angry Beards borotvával a régimódi borotválkozást gyakorolhatod, amely a biztos kezeken alapul. Egyetlen penge helyett azonban gyakran cserélhető borotvapengékkel. Így nem kell arra figyelned, hogy a penge mindig rendkívül éles legyen. A Shavetta Zizek mindig és azonnal kéznél lesz, ha úgy gondolod, hogy ápolni szeretnéda szakállad. Amint kicsomagolod a Shavetta Zizek borotvát, egy kiváló minőségű borotvát találsz egy vegán bőr tokban, és egy felejthetetlen borotválkozási élménybe kezdhetsz. A kezedben a minőségi fa és az acél, melyek remekül illeszkednek egymáshoz, remek munkát fognak végezni.

   

Az ANGRY BEARDS Saloon Balm megnyugtatja a bőröd

A borotválkozás után a bőr gyakran irritált, és számos apró vágás lehet rajta. Itt jön jól az ANGRY BEARDS Saloon Balm, amely megnyugtatja a bőrt és begyógyítja a sebeket. Az ANGRY BEARDS Saloon Balm egy sor gyorsan felszívódó hidratáló olajból és zabfehérjéből áll, hogy bőröd puhábbá és rugalmasabbá tegye. Az ANGRY BEARDS SaloonBalm a Cellactive Men keveréket is tartalmazza - olyan fitoaktív összetevőket, amelyek regenerálják a bőrt és védik azt a hőhatásoktól.

Minőségi borotvagél az ANGRY BEARDS-től

Az Angry Beards Saloon másfél éve fejlesztés alatt áll, és ez meg is látszik ezen a terméken. Ez egy nem habzó és átlátszó borotvagél pozitív hatásokkal. A legfontosabb azonban, hogy az Angry Beards Saloon tökéletesen siklik, és nem irritálja a bőrt.Borotválkozáshoz és kontúrok beállításához is ideális ez az átlátszó és nem habzó gél, mivel végig láthatod szőrzetet. Ezenkívül shavettel vagy borotvával kombinálva kiváló pontosságot érhetsz el. Nagyobb területeket is le lehet vele borotválni, de akkor kevésbé érzed az előnyeit. 

HASZNÁLAT:

Borotvagél - Vigyél fel egy vékony réteg gélt a borotválni kívánt bőrre. Finoman masszírozd be, majd borotváld le, amit szükséges, de mindig csak a növekedés irányába. Egy borotvával vagy borotvapengével kombinálva a borotválkozás nagyon egyszerű, mert folyamatosan látod, hogy mit borotválsz. És ha még mindig nem vagy biztos benne,itt van egy cikk tippekkel arról, mit hogyan kell csinálni.

Shavetta - Nyisd ketté a borotvát (mindkét felét használhatod), fordítsd meg a shavetta végén lévő biztosítót, nyisd ketté a kart, és helyezd bele a borotvát. Ezután pattintsd rá a kart, majd a biztosítékot. Máris kezdheted a kontúrozást és a nyakigazítást. Helyes behelyezés esetén a borotvapengének csak egy kis darabja (0,5 mm)látszik ki. Ezért még a borotválkozásban teljesen kezdők is használhatják.

Borotválkozás utáni balzsam - Vigyél fel megfelelő mennyiségű ANGRY BEARDS Saloon Balmot a száraz és borotvált bőrre, és egyenletesen oszlasd el. 


Összetétel

ANGRY BEARDS Saloon Balzsam:
Aqua, Kókusz-kaprilát/kaparát, Glicerin, Gliceril-sztearát-citrát, Carbomer, Avena Sativa lisztkivonat, Polysorbate 80, Menthol, Panthenol, Pantolakton, Citromsav, Poliakrilamid, C13-14 izoparaffin, Laureth-7, Taurin, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus fehérje ferment, Acanthopanax Senticosus gyökér kivonat, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Parfüm, Kumarin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Phenoxyethanol, Trietilén-glikol, Trietanolamin. 

ANGRY BEARDS Saloon Gel:
VÍZ, ERŐ, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GLICERIN, CARBOMER, HIDROXIETIL-CELLULÓZ, PANTHENOL, PANTOLACTON, SZITRINSAV, POLIKVATERNIUM-7, PARFÉM, PARFÜMÖSSZETEVŐK (KUMARIN), FENOXIETANOL, TRIETILÉNGLIKOL, TRIETANOLAMIN. 

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS Shavetta Žižka Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANGRY BEARDS Shavetta Žižka Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ