Shop roku Shop roku

ANGRY BEARDS szakállolaj szett - 5 × 10 ml

Termékkatalógus
ANGRY BEARDS szakállolaj szett - 5 × 10 ml
4,5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag
Kód:  KSDS1501 Termékszám:  8594205593143 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ANGRY BEARDS szakállolaj szett - 5 × 10 ml

Az ANGRY BEARDS ajándékkészlet 5 szakállolajból álló készletet tartalmaz, amely nemcsak elbűvölő illatot biztosít, hanem mindenekelőtt a szakálladnak a szükséges ápolást is. Az olajok mindegyike ásványi anyagok és vitaminok elixírje, amelyek táplálják és puhítják a szakállat. Az ANGRY BEARDS olajok nem azonnal enyhítik a száraz bőr és a viszketés érzését. Táplálják és hidratálják magát a szakállat és az alatta lévő bőrt. Az olajok illata a lágy és könnyű - Bobby Citrus, a friss menta - Todd Herbalist, a közepesen erős fás gyógynövényes illat - Christopher the Traveller, az erősebb és élesebb illatok - Jack Saloon és Khalifa the Sheikh illatokig terjed. Az ANGRY BEARDS szakállolajok készletében minden férfi választ egy illatot.

Az ANGRY BEARDS szakállolaj készlet legfontosabb jellemzői

  • Az ANGRY BEARDS készlet 5 olajat tartalmaz, amelyek ápolják a szakállat és mámorító illatot biztosítanak.
  • Az olajok mindegyike ásványi anyagok és vitaminok elixírje.
  • Az Angry Beards olajok táplálják és hidratálják a szakállat és az alatta lévő bőrfelületet.
  • Azonnal megszabadul a száraz bőrtől és a viszkető érzéstől
  • Az olajkészlet a legenyhébbtől a legerősebbig számos illatot kínál.
  • Az ANGRY BEARDS szakállolaj ajándékkészlet minden szakállas férfit boldoggá tesz.

Használat:
Csepegtessen egy megfelelő mennyiségű olajat a kezébe, és dörzsölje be vele a szakállát. A leghosszabb szakállúaknak dupla adagra van szükségük. Masszírozza a szakállat, hogy az olaj a szakáll alatti bőrre kerüljön. Naponta 1-2 alkalommal vagy szükség szerint alkalmazza.

Összetétel

Jack Saloon:
MANDULAOLAJ, KÓKUSZKAPRILÁT/KAPARÁT, ARGÁNOLAJ, AVOCADO OIL, ZABOLAJ, PARFÉM, PARFÜMÖSSZETEVŐK (FAHÉJ, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL, APLHA-IZOMETIL-IONON), E-VITAMIN.

Christopher az utazó:
MANDULAOLAJ, KÓKUSZKAPRILÁT/KAPARÁT, ARGÁNOLAJ, AVOCADO OIL, PARFÉM, ZABOLAJ, E-VITAMIN, BERGAMOTT ILLÓOLAJ, PARFÜMÖSSZETEVŐK ÉS ILLÓOLAJOK (CITRÁL, EUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, HEXIL-FAHÉJ).

Khalifa a sejk:
MANDULAOLAJ, KÓKUSZKAPRILÁT/KAPARÁT, ARGÁNOLAJ, AVOCADO OIL, ZABOLAJ, E-VITAMIN, YLANG YLANG ILLÓOLAJ, PATCHOULI OIL, SZILÍCIUMKOMPONENSEK (EUGENOL, ISOEUGENOL, BENZIL-SZALICILÁT, GERANIOL, FARNESOL, LINALOOL, LIMONENE, BENZIL-BENZOÁT).

Bobby Citrus:
MANDULAOLAJ, KÓKUSZKAPRILÁT/KAPARÁT, ARGÁNOLAJ, AVOCADO OIL, ZABOLAJ, PARFÉM, PARFÜMÖSSZETEVŐK ÉS ILLÓOLAJ (BENZIL-SZALICILÁT, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, APLHA-IZOMETIL-IONON), E-VITAMIN, BERGAMOTT ILLÓOLAJ. 

Todd Herbalist:
MANDULAOLAJ, KÓKUSZKAPRILÁT/KAPARÁT, ARGÁNOLAJ, AVOCADO OIL, ZABOLAJ, E-VITAMIN, TEA TREE OIL, BORSMENTAOLAJ, ILLÓOLAJ-ÖSSZETEVŐK (CITRÁL, EUGENOL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZIL-SZALICILÁT, COUMARIN, LINALOOL, LIMONENE, APLHA-IZOMETIL-IONON). 

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS Set olejů na vousy - 5 × 10 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANGRY BEARDS Súprava olejov na bradu – 5× 10 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ