AP+ nový vizuál Samsung HU AV launch

Hähnel Captur Remote Canon

Termékkatalógus
Hähnel Captur Remote Canon
Távkioldó - egyesíti a DSLR fényképezőgép távvezérlését a külső vaku távvezérlésével, 2.4 GHz-es frekvencia, akár 100 m-es hatótáv
Kód:  HAH005b1 Termékszám:  1000 710.0 Gyártó honlapja:

Hähnel Captur Remote Canon

A Hähnel Captur távkioldó összekapcsolja DSLR fényképezőgéped egy külső vaku távirányítójával. Minden egy kicsi és kompakt készülékben van, amely könnyű és 2,4 GHz-en működik. A távkioldó hatótávolsága akár 100 méter is lehet, ami azt jelenti, hogy minden helyzetben támaszkodhatsz rá. A vadonban, az éjszakai városban vagy csak a családi összejöveteleken való fényképezés még soha nem volt ilyen egyszerű. 

A Hähnel Captur Remote Canon legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli távkioldó a kihívást jelentő helyzetekben történő felvételkészítés megkönnyítésére
  • A Hähnel Captur távkioldó összeköti a DSLR fényképezőgép távvezérlését egy külső vakuval
  • Hatótávolsága akár 100 méter
  • A Hähnel távkioldó AF fókuszt vagy sorozatfelvételt kínál
  • Az exponáló gomb rendelkezik egy praktikus Bulb móddal, amely rögzíti az gombot
  • Az átvitel 2,4 GHz-en történik
  • Lehetőség a készlet további eszközökkel történő bővítésére
  • Alkalmas Canon készülékekhez

Egy praktikus segéd

A Hähnel Captur távkioldó AF-fókuszálást, sorozatfelvételt vagy ún. Bulb üzemmódot kínál, amely rögzítheti a kioldót. A Hähnel Captur távkioldó lehetővé teszi a tökéletes csatlakozást, mivel távvezérelheted például a külső kiegészítő vakukat vagy stúdiófényeket.  Így tetszőleges számú további vaku indítható erről a készülékről, de mindegyikhez csatlakoztatni kell egy Hähnel Captur vevőegységet, amely külön is megvásárolható. 

Sok funkció - egy készlet

A Hähnel Captur távkioldó alapkészlet egy adót és egy vevőt tartalmaz, de bővíthető  számos további eszközzel, hogy még több funkciót biztosítson. Csatlakoztathatsz hozzá időzítő Captur Timer Module-t, a fény- és hangérzékelő triggerrel ellátott időzítő Capture Pro Module-t, és vele az infravörös Capture IR Module-t vagy a már említett Hähnel Captur vevőegységet. A kioldó funkcióinak bővítése elsősorban a fényképezéshez szükséges felszerelés mennyiségének csökkenése, valamint a különböző termékek egymás közötti kompatibilitásának és kezelésének megkönnyítése miatt érdemes. Egy bővítőmodul megvásárlása sokkal költséghatékonyabb, mint egy új, csak bizonyos eszközökkel kompatibilis kioldóé.

Csomag tartalma:  
Hähnel Captur Remote - távkioldó
Hähnel Captur Remote - vevőegység
Hähnel Captur Remote használati útmutató

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hähnel Captur Remote Canon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hähnel Captur Remote Canon. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hähnel Captur Remote Canon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hähnel Captur-Fernbedienung Canon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hähnel Captur-Fernbedienung Canon.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ