Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

Hähnel Captur Remote Nikon

Termékkatalógus
Hähnel Captur Remote Nikon
Távkioldó - egyesíti a DSLR fényképezőgép távvezérlését a külső vaku távvezérlésével, 2.4 GHz-es frekvencia, akár 100 m-es hatótáv
Kód:  HAH005b2 Termékszám:  1000 710.1

Hähnel Captur Remote Nikon

A Hähnel Captur Remote egyesíti a DSLR fényképezőgép távvezérlését a külső vaku távvezérlésével. Minden benne lesz egy kicsi és kompakt készülékben, amely könnyű és 2,4 GHz-en működik. A távkioldó hatótávolsága akár 100 méter, ami azt jelenti, hogy minden helyzetben a segítőd lesz. A vadonban, a városban éjszaka vagy a családi összejöveteleken való fényképezés még soha nem volt ilyen egyszerű.

A Hähnel Captur Remote Nikon legfőbb jellemzői

  • Vezeték nélküli távkioldó a kihívást jelentő helyzetekben történő felvételkészítés megkönnyítésére
  • A Hähnel Captur távkioldó egyesíti a DSLR fényképezőgép távvezérlését a külső vaku távvezérlésével
  • Hatótávolsága akár 100 méter
  • A Hähnel távkioldó AF-fókuszálást vagy szekvenciális fényképezést kínál
  • A kioldó praktikus Bulb móddal rendelkezik, amely blokkolhatja a kioldót
  • A kommunikáció a 2,4 GHz-es frekvencián történik
  • A készlet további eszközökkel történő bővítésének lehetősége
  • Alkalmas Nikon felszereléshez

Praktikus segítő

A Hähnel Captur távkioldó AF-fókuszálást, sorozatfelvételt vagy ún. Bulb üzemmódot kínál, amely rögzítheti a kioldót. A Hähnel Captur távkioldó lehetővé teszi a legmagasabb szintű csatlakozást, mivel távvezérelheted például a külső kiegészítő vakukat vagy stúdiófényeket.  Így tetszőleges számú további vaku indítható erről a készülékről, de mindegyikhez csatlakoztatni kell egy Hähnel Captur vevőegységet, amely külön is megvásárolható.

Sok funkció - egy készlet

A Hähnel Captur távkioldó alapkészlet egy adót és egy vevőt tartalmaz, debővíthető  számos további eszközzel, hogy még több funkciót biztosítsonPéldául hozzáadhatod a Captur időzítő modult, a Captur Pro modult, fény- és hangérzékelős időzítőt, a Captur IR modult vagy a fent említett Hähnel Captur vevőt. A távkioldó funkcióinak bővítése elsősorban a fényképezéshez szükséges felszerelésmennyiségének csökkenése, valamint a különböző termékek egymás közötti kompatibilitásának és kezelésének megkönnyítése miatt érdemes. Egy bővítőmodul megvásárlása sokkal költséghatékonyabb, mint egy új, csak bizonyos eszközökkel kompatibilis kioldó megvásárlása.

A csomag tartalma:
Hähnel Captur Remote - távirányító 
Hähnel Captur Remote  - vevőegység 
Használati útmutató a Hähnel Captur távkioldóhoz


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hähnel Captur Remote Nikon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hähnel Captur Remote Nikon. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hähnel Captur Remote Nikon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hähnel Captur Remote Nikon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hähnel Captur Remote Nikon.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ