30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Circadia Contactless Sleep Tracker Basic szürke

Termékkatalógus
Circadia Contactless Sleep Tracker Basic szürke
Alvásfigyelő - vezeték nélküli, rögzíti a pulzusszámot és a mozgást, a kapcsolat WiFi-n keresztül
Kód:  CIRsle001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Circadia Contactless Sleep Tracker Basic szürke

A Circadia forradalmian új projektje, amely nagy érdeklődést keltett a rajongók körében a tömegfinanszírozási kampányban. Most megvásárolhatod a saját, mesterséges intelligenciával ellátott Circadia Contactless Sleep Tracker Basic alvásfigyelőt szürke színben. Az alvásfigyelő az érzékelőjéből elektromágneses impulzusokat bocsát ki, tested alapos elemzésével szerzik be az információkat . Ez a módszer FCC tanúsítvánnyal rendelkezik, és nagyon biztonságos. A mesterséges intelligencia használata támogatja a személyre szabott alvásjavító program létrehozását, amely segít a napirended módosításában. Változtasd meg az alvási szokásaidat, javíts az életminőségeden. A javulás öt-tizennégy nap rendszeres használat után jön el.

A Contactless Sleep Tracker Basic szett fő jellemzői

  • Az alvásfigyelő készülék alapváltozata szürke kivitelben
  • Az alvásfigyelő figyeli a tested tevékenységét, és javítja az alvást
  • A begyűjtött adatok pontossága 98%-os
  • Mesterséges intelligenciát használ a személyre szabott alvásjavító program összeállításához
  • Energiatakarékos, vezeték nélküli adatátvitel Bluetooth Low Energy technológiával
  • WiFi-n keresztüli csatlakozás az alkalmazásokhoz
  • Androidos és iOS-os mobil alkalmazások

Folyamatos nyomon követés

A Circadia Contactless Sleep Tracker Basic figyeli a pulzusszámot, a légzést, a mellkas és a végtagok mozgását, valamint az alvás fázisait. További funkciói közé tartozik a szobahőmérséklet mérése és környező világ érzékelése. Minden adatot és beállítást az alvás megfigyelésére elmenthetsz és módosíthatsz a mobil vagy az asztali alkalmazásban, amely kompatibilis a Windows és Mac platformokkal, valamint Androidos és iOS-os mobiltelefonokkal is működik.

Több felhasználónak egyszerre

A Contactless Sleep Tracker Basic képes egyszerre több embert is megfigyelni egy szobában. A rögzített adatok lehető legnagyobb pontosságának biztosítása érdekében helyezd a készüléket a lehető legközelebb magadhoz - például az éjjeliszekrényre. Az alvásfigyelő tartománya 30°, és bármilyen szilárd felületre el helyezheted. Ha szeretnéd, akkor kikapcsolhatod a több ember egyidejű megfigyelését.

A Circadia csapat

A korszerű alvásfigyelő termékek mögött a Circadia cég áll - a londoni Imperial College, az Oxfordi Egyetem és a Harvard Medical School tervezőinek, mérnökeinek és alvásszakértőinek csapata, aki úgy döntöttek, hogy segítenek az embereknek jobban aludni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Circadia Contactless Sleep Tracker Basic szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Circadia Contactless Sleep Tracker Basic Šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Circadia Contactless Sleep Tracker Basic Šedý.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ