AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

NIVEA Q10 Energy Duopack 2 × 50 ml

Termékkatalógus
NIVEA Q10 Energy Duopack 2 × 50 ml
4,5 4 értékelés
Kozmetikai szett - energiát és frissességet ad az arcbőrnek, véd az első ráncok ellen, C- és E-vitaminnal, valamint Q10 koenzimmel, 25+ nőknek, minden bőrtípusra, tartalma: nappali arckrém 50 ml és éjszakai arckrém 50 ml
Kód:  KSPL3273 Termékszám:  9005800348513 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Q10 Energy Duopack 2 × 50 ml

Magadat vagy egy nőt szeretnél boldoggá tenni? Ha igen, vásárolja meg a Nivea Q10 Energia ajándékcsomagot. A csomag tartalmaz egy antioxidánsokkal teli, energetizáló nappali és éjszakai krémet. Ezek a természetes narancskivonatot tartalmazó krémek ideálisak a fáradt bőr számára, amely a C-vitamin, E-vitamin és Q10 koenzim kombinációjának köszönhetően...a bőrnek energia. Q10 Energia UVA/UVB védőfaktorral is megbirkózik a a napozás okozta első ráncok. Az eredmények 4 hét múlva lesznek elérhetőek! Ezeket a Nivea termékeket különösen a 25 év feletti nők értékelik. Minden bőrtípusra alkalmasak.

A Nivea Q10 Energia kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • A Nivea Q10 Energia egy nappali és éjszakai krémszett.
  • A krémek energiát és frissességet adnak a bőrnek az antioxidánsoknak köszönhetően.
  • Védi a bőrt az első ráncoktól
  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • Ezeket a Nivei termékeket különösen a 25+ nők értékelik.
  • A Nivea Q10 Energia kozmetikai készlet boldoggá teszi Önt vagy egy másik nőt.

Hatóanyagok:

  • Q10 koenzim - csökkenti a ráncokat és feszesíti a bőrt.
  • UVA/UVB szűrők - védi a bőrt a káros napfénytől
  • kreatin energetizálja a bőrt

Az energizáló Q10 Energia nappali krémmel a bőre ragyogni fog.

Fáradtnak és energiátlannak érzi a bőrét? Ne törődj vele! Az energizáló Q10 Energia nappali krém elbír vele! Gyönyörűen táplálja a bőrt és csökkenti a kimerültség jeleit. Ezenkívül a 15-ös faktornak köszönhetően véd a napozás és a ráncok ellen.

Alkalmazás:
Használja a nappali krémet minden reggel ébredés után. Vigye fel a megtisztított bőrre, masszírozza az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, a szemkörnyék elkerülése mellett.

Hozzávalók:
aqua, glicerin, ethylhexyl salicylate, alkohol denat.., cetearyl alcohol, ethylhexyl stearate, glyceryl stearate citrate, butyl methoxydibenzoylmethane, C12-15 alkyl benzoate, metilpropándiol, octocrylene, hidrogénezett kókuszgliceridek, fenilbenzimidazol-szulfonsav, ubiquinone, nátrium-aszkorbil-foszfát, tocopheryl acetate, kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, 1,2-hexándiol, chondrus crispus kivonat, karbomer, akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, trinátrium EDTA, sodium hydroxide, phenoxyethanol, linalool, limonene, geraniol, parfum, CI 16035

Hagyja bőrét regenerálódni az éjszaka folyamán

Szeretne reggelente felfrissülten kinézni? A Q10 Energia Night Cream éjszakai krém az éjszaka folyamán regenerálja a bőrét, így bőrének reggelre ragyogni fog. Ennek a krémnek mindössze 8 órára van szüksége ahhoz, hogy megerősítse az arcodon lévő védőréteget, így este csak masszírozd be a bőrödbe, és reggelre olyan lesz, mint új korában.

Apályázat.
Használja az éjszakai krémet minden este lefekvés előtt. Vigye fel a megtisztított bőrre, masszírozza az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, a szemkörnyék elkerülése mellett.

Hozzávalók:
aqua, glicerin, cetearyl alcohol, etil-hexil-kokozát, kapril/kaprikus triglicerid, hidrogénezett kókuszgliceridek, butylene glycol, butyrospermum parkii butter, glyceryl stearate citrate, octyldodecanol, ubiquinone, nátrium-aszkorbil-foszfát, tocopheryl acetate, kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, ethylhexylglicerin, 1,2-hexándiol, karbomer, sodium hydroxide, phenoxyethanol, linalool, limonene, geraniol, parfum, CI 16035

Paraméterek

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Összetétel jellemző
Vitaminos Kész!
Hatás
Hidratáló, Tápláló, Lifting és feszesítő Kész!
Korosztály
25+ Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Vitaminos Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Tápláló, Lifting és feszesítő Kész!

Korosztály

Korosztály
25+ Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali, Éjszakai Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Q10 Energy Duopack 2 × 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Q10 Energy Duopack . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Q10 Energy Duopack 2 × 50 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ